Nieuw

Afrikaanse onthoofdt baby – De grote ‘verrijking’ van Duitsland

Nieuws uit de Justitiële Psychiatrie: Afrikaanse vrouw uit Eritrea of Ethiopië verstikt haar kind en snijdt haar hoofd af – vonnis vernietigd!

Door Andreas Köhler

Zoals “Tag24” vandaag bericht, heeft een Afrikaanse vrouw haar kind vermoord en het hoofd van het kind afgesneden – net als in andere gevallen, bijvoorbeeld de dubbele moord in Hamburg door een “Afrikaan die bescherming zocht”. Blijkbaar geen probleem in Merkel-Duitsland:

Het reeds uitgesproken vonnis is nu vernietigd omdat het motief van de moordenaar naar verluidt niet voldoende is opgehelderd. Bovendien zou de rechtvaardiging onjuist zijn, omdat in Duitsland niet alleen de handeling, maar vooral het motief en de rechtvaardiging een rol spelen. Onthoofding zou in de huidige politieke visie immers ook een verrijking kunnnen zijn. Daarom werd een vrijspraak geëist.

Nu zou men op basis van gezond verstand kunnen denken dat de eis van vrijspraak onzinnig of krankzinnig is. Dat klopt! Maar nu leven we in een land waar waanzin straffeloos heerst. Daarom kan worden gemeld:

Volgens “Tag24” was het beroep van de gevluchte “verzoeker om bescherming” toegewezen. Want er waait nu een nieuwe wind in Duitsland, met name met betrekking tot moorden en andere gewelddadigheden door migranten, wat aantoont dat dergelijke dingen blijkbaar indirect worden getolereerd onder bepaalde culturele motieven en dat “begrip” voor bepaalde groepen daders waardevoller is dan de daad zelf of de bescherming van het grote publiek.

Een Duitser die zijn belastinggeld niet meer betaalt om dit krankzinnige systeem niet langer te financieren, wordt echter streng en compromisloos gestraft, net als degenen die weigeren mee te werken aan de totalitair ogende regeringspropaganda en de doelgerichte onjuiste berichtgeving van de staatsmedia om morele redenen.

Interessant is ook dat men nog steeds niet weet of de zogenaamde “verrijking” die haar baby onthoofd heeft, uit Eritrea of Ethiopië komt. Maar ook dat maakt in Duitsland niet uit. Elke vreemdeling die naar het land komt om er onmiddellijk in de watten te worden gelegd en verzorgd als een illegale vreemdeling, een crimineel of een bedreiging, kan zijn naam, leeftijd en afkomst kiezen zoals hij dat wil. Dit is allemaal niet belangrijk en het afsnijden van babyhoofden wordt verondersteld deel uit te maken of te worden van onze cultuur.

Immers, volgens de huidige politiek behoort bijvoorbeeld de islam, waarin zoiets zogenaamd “normaal” is, toe aan Duitsland – en het nieuwe Duitsland aan de islam. Bovendien ziet de bondskanselier (CDU) zichzelf als “bondskanselier van buitenlanders” en verklaarde ook bondspresident Frank Walter Steinmeier (SPD): “Wij zijn een natie van migranten! In een bijna waanzinnige symbiose voert de rechterlijke macht alleen dat uit wat van bovenaf wordt gewenst in de grote multiculturele intoxicatie van waanzin.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/09/01/baby-kopf-die/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Afrikaanse onthoofdt baby – De grote ‘verrijking’ van Duitsland

 1. Tijl Uylenspiegel // september 2, 2018 om 01:54 //

  Zover ik het begrijp is het vonnis vernietigd, normaal gesproken is dat geen vrijspraak maar moet de zaak opnieuw.
  Dat de advocaat vrijspraak eist is behoorlijk absurd maar te vrezen valt dat hij volgens de letter van de wet weleens zijn zin zou kunnen krijgen.
  Strafrecht zit onwaarschijnlijk ingewikkeld in elkaar en dat geeft advocaten soms de mogelijkheid schuldige mensen onschuldig te laten verklaren.
  Gesteld dat het stuk verdriet zijn zin krijgt valt te hopen dat één van zijn naaste familieleden ten slachtoffer vallen aan net zo’n idioot die vervolgens ook vrij komt.

  Like

 2. Er is vrijspraak gevraagd, de aanklager heeft nu 14 jaar geeist voor doodslag itt. het eerder opgelegde levenslang, welk vonnis vernietigd is. Er volgt dus een nieuwe rechtszaak.

  Dat kun je vinden onder de link naar TAG24.

  Like

 3. templars2017 // september 2, 2018 om 16:06 //

  Heeft ze het kind onthoofd ? ja ,schuldig ,niet lullen opsluiten ,of beter deporteren……

  Like

 4. paulzwueste // september 2, 2018 om 17:31 //

  Nou ja, goed bericht denk ik dan maar.
  Elke vrouw die genoeg heeft van het eeuwige gekrijs.
  Al die kinderziektes, te weinig kinderbijslag, biologische klokken die gewoon doortikken, mazelen of geen borstvoeding wegens droogstand, et cetera.
  Kan nu onbeperkt naar Duitsland kinderen baren, daarna kopschoppen of gelijk fileren en eventueel uurtje zachtjes laten sudderen alvorens lekker af te zuigen.
  Zou ik dan zeggen.
  Maar ’n man kijkt daar anders tegenaan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s