Nieuw

Wat is eigenlijk het echte doel van de globale opwarming fabel?

Wat is eigenlijk het echte doel van de globale opwarming fabel? Met andere woorden, om te beweren dat als het een beetje warmer wordt het een catastrofe wordt en dat alleen een almachtige overheid kan voorkomen dat het klimaat blijft fluctueren zoals het altijd heeft gedaan?

De bureaucraten die zijn aangesteld door onze toekomstige wereldregering, de Verenigde Naties, geven ons het antwoord in een document met de onheilspellende titel: “Transformation: The Economy”

Uit het verslag:

“Er is een krachtig politiek bestuur nodig om de belangrijkste transities te verwezenlijken. Marktgerichte maatregelen zijn niet genoeg, zelfs niet met een hoge steenkoolprijs. Er moet een alomvattende visie en nauw gecoördineerde plannen komen. Anders is een snelle omschakeling van het systeem naar wereldwijde duurzaamheidsdoelstellingen ondenkbaar.”

Economische vrijheid (bijvoorbeeld kapitalisme) is slecht voor het milieu. Het lamleggen van het kapitalisme (en onze levensstandaard) met alleen belastende kolenbelastingen is niet genoeg. Een centrale autoriteit moet de volledige controle hebben over de economie, zoals in de Sovjet-Unie – stevig op mondiaal niveau.

Zoals de communisten het plachten te zeggen: “Het probleem is nooit het probleem, het doel is altijd revolutie”.
Waar het altijd om gaat is de zoektocht naar absolute macht, of zoals George Orwell het verwoordde, “een laars stampend op het gezicht van een mens”.

Bron:

UN Appointed Climate Science Team Demands The End of Capitalism

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Wat is eigenlijk het echte doel van de globale opwarming fabel?

 1. Von Puffelen // september 2, 2018 om 20:17 //

  “Claim: Weather Catastrophes are “Pearl Harbour” Opportunities to Implement a Carbon Tax”
  https://wattsupwiththat.com/2018/09/01/claim-weather-catastrophes-are-pearl-harbour-opportunities-to-implement-a-carbon-tax/
  Allemaal gelul natuurlijk maar het gaat ze om de co2 taks.
  De kanker elites ondrukken elke vorm van vrije energie die wordt uitgevonden.
  Op deze manier worden wij het gepeupel verplicht om olie/gas/stroom af te nemen van dezelfde kanker elites en schuiven ze ons als dank een co2 taks in de mik.

  Like

 2. @Rommel: het gaat veel dieper dan je ook maar vermoedt. Zie http://green-agenda.com/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s