Nieuw

Zuid-Afrika trekt illegale anti-blanken wetsvoorstel in

Het regime in Zuid-Afrika heeft een wetsvoorstel ingetrokken dat de staat zou toestaan om blanken hun privé-eigendom te ontnemen zonder hen compensatie te geven.

De Zuid-Afrikaanse regering heeft onlangs besloten een wetsvoorstel in te trekken dat de onteigening van grond van blanken in het land mogelijk zou maken. Het besluit om het mandaat in te trekken komt slechts zes dagen nadat het door Amerikaanse President Donald Trump op Twitter werd bekritiseerd.

Toch heeft het ANC, de regimepartij van Zuid-Afrika, zijn belofte bevestigd dat het nog steeds land wil stelen van blanke Zuid-Afrikanen. Patrik Casey vertelt meer in een verslag van Red Ice TV.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7268 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Zuid-Afrika trekt illegale anti-blanken wetsvoorstel in

 1. Like

 2. templars2017 // september 1, 2018 om 16:35 //

  Veel bla bla om te zeggen dat ze niet gerekend hadden op d eaandacht die er op gevestigd werd, ze hadden het niet door dat er dingen bestaan als ,internet , alt media , boeren die ook kunnen spreken, kortom ze dachten dat de rest van de wereld even dom en onderontwikkeld waren als zijzelf.
  Buiten staan dansen en obsene doodsbedreigingen uiten in eender welke vorm is daar niet veel mee aan te vangen , hun enige toevlucht om een beetje hun gezicht te redden is een “politieke” oplossing.
  Wat voor waarde dit gaat hebben is op dit eigenste moment niet duidelijk, poltiek op z’n afrikaans heeft geen al te goede reputatie ,de onze trouwens ook niet doch hier zijn ze beter in het te verpakken in woorden die niets zeggen….

  Like

 3. vertrouw nooit een kaffer , dat is het eerste wat ze je bij aankomst in ZA leren.

  Like

 4. Jullie bedoelen waarschijnlijk terug stelen!!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s