Nieuw

Vader beschermde zijn kinderen tegen “jeugdbende” – werd op wrede wijze mishandeld

Zweden – Een vader beschermde vorig jaar zijn kinderen tegen een grote “jeugdbende” en werd zwaar mishandeld. Een zogenaamde 10-jarige jongen is nu voor de mishandeling veroordeeld tot jeugdzorg.

In augustus vorig jaar op de Stockholmsvägen buiten het restaurant Sibylla i Bålsta werden een vader en zijn kinderen, een zoon en een dochter, en de vriend van de dochter aangevallen door een zogenaamde jeugdbende.

De bromfiets van de dochter was kapot en de vader met zijn zoon waren erheen gereden om hem op een oplegger te laden. Het zou echter de vriend van de dochter zijn geweest waar de “jeugdbende” het op voorzien had.

Bij het verhoor heeft de vader verteld hoe verschillende personen met bivakmutsen op plotseling naar hem toe kwamen rennen. Hij vertelde toen de dochter en haar vriend om in de auto te zitten.

Eén van de bendeleden zou toen hebben geschreeuwd: “Hij zit in de auto!”. Toen steeds meer bendeleden de auto benaderden, probeerde hij hen weg te jagen, maar werd aangevallen. Daarna werd hij meerdere malen zowel tegen zijn lichaam als hoofd geschopt.

De zoon kreeg ook schoppen en slagen. Twee “jongeren” hielden ook zijn armen op op zijn rug terwijl een ander hem in het gezicht sloeg, terwijl anderen erin geslaagd waren de auto binnen te komen en de vriend begonnen te slaan.

De vader heeft verklaard dat hij na de aanval enkele maanden zowel onder lichamelijk als geestelijk letsel heeft geleden.

Er moeten bijna 15 personen bij de aanval betrokken zijn geweest, maar het onduidelijk hoeveel van de mensen daadwerkelijk aan de mishandeling hebben meegedaan. De vriend van de dochter heeft verklaard dat de oorzaak van de mishandeling zijn betrokkenheid bij het voorkomen van een bromfietsdiefstal eerder dat jaar moet zijn geweest en vervolgens werd bedreigd.

Nu is een in Bro wonende tienerjongen veroordeeld voor mishandeling en vanwege zijn vermeende lage leeftijd werd hij tot jeugdzorg gevonnist. Hij is kort na de mishandeling door de politie op een treinstation gefilmd, maar heeft bij verhoor verklaard dat hij zich niets van die dag herinnert.

Bron:

https://mitti.se/nyheter/brott/skulle-barnen-misshandlades/?omrade=hela-stockholm

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Vader beschermde zijn kinderen tegen “jeugdbende” – werd op wrede wijze mishandeld

 1. Klinkt bekend……meermaals meegemaakt, geeft je een ander perspectief op het woord veiligheid en geweldsmonopolie, en het principe zelfverdediging.

  Like

 2. En dat ze tien jaar oud zijn is uit een grote Zweedse duim gezogen. 10-jarige jochies sla je met één klap dood.

  Like

 3. templars2017 // september 2, 2018 om 00:03 //

  10 jarigen ,weer een reden om het onder de mat te kunnen vegen ,geen kleurtje ,geen naam,niks……en dat moeten wij geloven? dag Jan

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s