Nieuw

Tienjarige jongen verkracht door klasgenoten op schoolreis

© Pixabay

Allereerst: Dit artikel is niet geschikt voor alle lezers. Het onthult wreedheden die verder gaan dan wat redelijk is voor beschaafde mensen.

Zoals nu pas bekend is geworden heeft een schoolreis van een Berlijnse basisschool zich ontwikkeld tot een hellevaart voor een tienjarige jongen.

Kort voor de zomervakantie gingen 38 meisjes en jongens naar het Schloss Kröchlendorff. Op het programma stond belevenis-pedagogie. De omgeving – puur natuur.

Een van de jongens werd door zijn (vermeende) tien- en elfjarige klasgenoten volkomen gewetenloos en openlijk een kwelling aangekondigd: “We gaan je vandaag neuken!”

Wilde de school de verkrachting verdoezelen?

’s Avonds werd de aankondiging uitgevoerd. Twee elfjarigen hielden hun slachtoffer vast terwijl een tienjarige zijn leeftijdsgenoot verkrachtte. Twee andere leerlingen hoorden alles, maar grepen niet in. Drie leerkrachten en een pedagoog waren zich naar verluidt niet bewust van de gruweldaad. De afschuwelijke daad kwam naar buiten door een vriend van het slachtoffer, die aan de maatschappelijk werkster op school alles vertelde.

Pas nadat de verkrachting intern bekend werd, informeerde de school ouders en politie. Het enige gevolg voor de daders: van school gestuurd. Ze worden overgebracht naar andere scholen waar ze niet bekend zijn. Daar zullen ze niet bekend staan voor hun misdaden en zullen ze de vrije hand houden om te doen wat ze willen. Er kan van worden uitgegaan dat de ouders en leerlingen van de nieuwe klassen niet op de hoogte zullen worden gesteld van de voorgeschiedenis van hun nieuwe klasgenoten.

Tot nu toe bekende daders: Syriërs en een Afghaan

De twee leerlingen die de 10-jarige voor de verkrachter vasthielden zijn een Syriër en een Afghaan. De hoofdschuldige is ook uit Afghanistan. Hij zou een maand jonger zijn dan zijn slachtoffer. Er is echter nog geen leeftijdsbepaling gevorderd. Omdat hij nog niet de leeftijd heeft om strafrechtelijk vervolgd te worden, zal hij ongestraft blijven. De hoofdverantwoordelijke was al voor het misdrijf bekend als een boosdoener.

Door een onverantwoordelijke immigratiepolitiek worden duivels het land binnengehaald! Kleine duivels, maar niet minder wreed dan hun grote rolmodellen. Vooral in de Afghaanse cultuur, sterk beïnvloed door de islam, is seksueel geweld op jongens niet ongewoon, hoewel het ook plaatsvindt van volwassenen op kinderen.

Links-groene lijketende geest ook in school in Stuttgart 

De perverse ideeën van de ’68ers die droomden van seks met kinderen (Cohn-Bendit, Frankfurt School, Volker Beck, etc.) vinden hier echter vruchtbare grond. In de loop van het redactionele werk over de gruwelijke misdaad die hier wordt genoemd, is aan PI-NEWS de volgende foto toegestuurd, die laat zien dat de links-groene ghoul niet alleen een realiteit is in het dagelijkse schoolleven in Berlijn en bijna een aanmoediging voor dergelijke gruweldaden vormt.

“Hier is anaal geboden”. Deze foto werd genomen in Stuttgart op het “Neue Gymnasium Feuerbach”. De spreuk prijkt daar als een gebruiksaanwijzing boven de jongenstoiletten.

Volgens de ons aangeboden informatie staat de slogan sinds maart op de muur. De schoolleiding lijkt deze oproep tot misbruik niet te mishagen. De monstruositeit wordt niet verwijderd, zelfs niet in de voor het overige keurige toiletruimte. Het is het enige zichtbare schrijven daar.

Bron:

http://www.pi-news.net/2018/09/berlin-zehnjaehriger-auf-klassenfahrt-von-mitschuelern-vergewaltigt/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7209 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Tienjarige jongen verkracht door klasgenoten op schoolreis

 1. Verwrongen geesten uit een verwrongen land.

  Like

 2. templars2017 // september 1, 2018 om 21:32 //

  Ze verketteren homofilie in hun “geloof” ,maar blijkbaar is het toegelaten als het een niet gelovige betreft.
  Ze zijn verplaatst van school ,alsof dat het probleem gaat oplossen,ze doen gewoon verder tot er plots een heel serieus delikt niet meer te verzwijgen gaat vallen , dan kan je Chemnitz 2.0 verwachten.…..

  Like

 3. En zo een sukkelige helikopterpiloot beschermd ze in Afghanistan en wordt er door ploffie voor geridderd.

  Like

 4. Joey France // september 3, 2018 om 10:30 //

  Dit IS een serieus delict en noopt ernstige maatregelen.
  Dergelijke boefjes moeten ter bescherming van hun omgeving onmiddellijk geïnterneerd worden en in stijl met hun traditie een héél stevige lijfstraf ondergaan.
  Maar er volgt integendeel helemaal niets en alsof ook dat nog niet genoeg is verzwijgen de verantwoordelijke (?) autoriteiten het gevaar voor de nieuwe schoolomgeving!
  Van verschuiving van menselijke basiswaarden gesproken.

  Like

 5. mireille demonie // september 3, 2018 om 18:10 //

  Pure waanzin waar stopt deze gruwel ??????dit zijn geen mensen maar beesten , is dat de toekomst van onze kleinkinderen ??????

  Like

 6. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s