Nieuw

Syrische bisschop: Tijd voor Syrische vluchtelingen om terug te keren

Het is tijd dat de Syriërs die het land tijdens de oorlog hebben verlaten om terug te keren. Verklaarde bisschop Louka H. El-Khouri in verband met het bezoek van Mikael Jansson (Alternatief voor Zweden) aan het land. Het land is nu veilig, verzekert hij in een videoclip.

In een video van het tijdschrift Nya Tider roept Mgr. Louka H. El-Khouri het Syrische volk op om terug te keren naar hun vaderland.

– Syrië is nu voor 96 procent bevrijd van terroristen. Damascus en zijn voorsteden zijn volledig vrij van terrorisme. De meeste steden en andere gebieden zijn ook bevrijd, zegt hij.

Volgens El Khouri is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen naar huis gaan om te helpen bij de wederopbouw van het land.

– Dus vragen we u nu of u genoeg van uw land houdt om terug te komen. Wie geen eigen land heeft, heeft niets, hij bestaat zelfs niet.

Tegelijkertijd wijst hij erop dat Syrië bevrijd is dankzij Rusland en Iran, die hij de bondgenoten van zijn land noemt.

De bisschop eindigt met het schudden van handen met Mikael Jansson, die Syrië bezocht om met eigen ogen te zien hoe veilig het land is geworden en te bespreken hoe Syriërs in Zweden kunnen terugkeren naar hun land van herkomst.

“We hebben contact gelegd met de Syrische overheid om een begin te maken met de remigratie van Syriërs”, schrijft Alternatief voor Zweden op Twitter.

Bron:

http://www.friatider.se/syrisk-biskop-dags-f-r-syriska-flyktingar-att-terv-nda

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Syrische bisschop: Tijd voor Syrische vluchtelingen om terug te keren

 1. Kent u de mop van Sam en Moos? Ze zouden naar Parijs gaan maar ze gingen niet
  Hahahahaha ja hoor ze willen allemaal terug, hun land opbouwen uitkering en huis kwijt, nou dat gaat niet gebeuren, lekker hier je kar in de supermarkt vol stouwen met boodschappen mede mogelijk gemaakt door de bevolking

  Like

 2. Salaam I like cum // september 2, 2018 om 02:15 //

  Ik denk dat de Syriërs dit bericht allemaal lezen, en niet kunnen wachten om weer terug naar huis te gaan.

  Like

 3. Volgens Timmermans en Juncker zou de EU ernstig in de problemen kunnen komen als alle Syrische vluchtelingen hun biezen zouden pakken om hun land weer op te bouwen.

  Hoe moeten wij dan het ernstige probleem van de vergrijzing gaan aanpakken om maar te zwijgen over de noodzakelijke diversiteit van onze samenleving.

  De gehele asielzoekersindustrie zou ook een klap krijgen als de hoofdmoot van hun cliënten plotseling de benen zouden nemen. En al die banen die ze nu vervullen, hoe krijgen we die weer bezet? Er is al een ernstig tekort aan verpleegkundigen, bouwvakkers en havenarbeiders en als die Syriërs vertrekken zal dit zeer ernstige gevolgen hebben voor onze economie en de veiligheid op straat.

  Maar we hoeven ons echter geen zorgen te maken: ze blijven hier om hun dankbaarheid te tonen via een tomeloze inzet op de werkvloer en in het echtelijke bed om zodoende de geboortecijfers omhoog te stuwen.
  Maar wordt het dan niet hier een Islamitisch kalifaat op de langere duur? vraagt de bezorgde autochtoon die pas op bezoek is geweest in de Haagse wijken Transvaalkwartier en de Schilderswijk waar het zwart ziet van de gesluierde vrouwen en de baardmannen.

  Maar daarom mogen die Syriërs niet vertrekken, want ook de Islamitische samenleving heeft een dringende behoeft aan meer diversiteit en hoe meer stromingen binnen de Islam hier hun verblijf kiezen hoe meer vrede en samenhorigheid hun en ons ten deel zullen vallen.

  Het gekke is dat de Linkse Goedmens dit nog gelooft ook en alles zal doen om die Syriërs hier te houden om zodoende ook nog eens het populisme te bestrijden.

  Tot de bom barst en ons land ten prooi zal vallen aan ernstige onlusten binnen de moslimenclaves en we worden geconfronteerd met Syrische toestanden zoals een bloedige burgeroorlog tussen talloze groeperingen met totaal verschillende agenda’s die vele jaren zal gaan duren.

  En die Timmermans, Juncker en consorten worden die dan ter verantwoording geroepen?

  Tegen die tijd hebben ze zich veilig verstopt in de catacomben van het Vaticaan in afwachting van hun enkele reis richting Zuid-Amerika.

  Liked by 1 persoon

 4. Von Puffelen // september 2, 2018 om 13:14 //

  “Hoe moeten wij dan het ernstige probleem van de vergrijzing gaan aanpakken om maar te zwijgen over de noodzakelijke diversiteit van onze samenleving.”
  Vergrijzing lost zichzelf op, dat heet de natuur.

  Like

 5. Ondertussen wordt in de provincie Idlib een galg opgericht door het zogenaamde vrije syrisch leger om mensen op te hangen die met de Syrische regering willen onderhandelen over vrede.

  Like

 6. Er komt eerst nog een nieuwe geplande gifgas oorlog/aanval rond Idlib om daar alles uit te roeien………Daarna zien we alle White Helmets druk in de weer met lijken slepen enz. enz.
  En wat …..daarna……gebeurt ….weet ik niet……mijn glazen bol heeft last van temperatuur verschillen en beslaat telkens.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s