Nieuw

Pakistaanse popster twittert: ‘profeet-cartoons zijn ergste daad van terrorisme’, eist ophanging cartoonisten

De Pakistaanse popster Rabi Pirzada heeft haar geverifieerde Twitter-account gebruikt om op te roepen om cartoonisten die de profeet Mohammed tekenen “onmiddellijk op te hangen”, met als argument dat het tekenen van de oprichter van de islam “de ergste terreurdaad” is.

“Vrijheid van meningsuiting kan blasfemie nooit rechtvaardigen”, verkondigde de zangeres aan – naar buiten toe een zeer westerse verschijning, met moderne kleding en onbedekt haar.

“Wij protesteren krachtig tegen het gebrek aan respect voor onze geliefde profeet (VZMH). Cartoons maken van profeet is de ergste daad van terrorisme. De cartoontekenaars moeten onmiddellijk opgehangen worden”, eiste ze.

De uitbarsting lijkt een reactie op de door de Nederlandse oppositieleider Geert Wilders voorheen geplande ‘Teken Mohammed’-wedstrijd, bedoeld als een bevestiging van de vrijheid van meningsuiting en het recht – steeds meer in het spanningsveld in West-Europa – om te beledigen.

Dergelijke gebaren zijn in het Westen symbolisch belangrijk geworden sinds een bende radicaal-islamitische terroristen in 2015 medewerkers van het satirische tijdschrift Charlie Hebdo in hun kantoren in Parijs hebben afgeslacht – hoewel weinigen het risico nemen om ze te tekenen.

Nadat met name moslims in Pakistan met doodsbedreigingen hadden gereageerd, heeft Wilders het evenement afgeblazen met de woorden: “De veiligheid van mijn landgenoten staat voorop”.

Als reactie op de tekenwedstrijd nam het Pakistaanse parlement een resolutie aan waarin de regering werd opgeroepen om bij de Verenigde Naties druk uit te oefenen voor een wereldwijd verbod op blasfemie, terwijl de Pakistaanse cricket-ster Khalid Latif een beloning van $28.000 uitloofde om de betrokken “Nederlanders te doden”.

Dit culmineerde in de arrestatie van een 26-jarige Pakistaan die  Wilders en het Nederlandse parlement met de dood had bedreigd.

Onbewogen prees de Pakistaanse regering de afgelasting van de wedstrijd als een triomf en twitterde: “De annulering van de godslasterlijke wedstrijd is een grote morele overwinning van de islamitische Ummah”.

Wilders gaf echter aan dat hij niet was afgeschrikt en antwoordde: “Claim niet te vroeg de overwinning… Ik ben nog niet klaar met u. Ik zal uw barbarij op vele andere manieren aan de kaak stellen.”

Later voegde hij eraan toe: “De cartoonwedstrijd bewees opnieuw dat islam en vrijheid onverenigbaar zijn. We gebruiken de pen, zij gebruiken het zwaard. We maken spotprenten en hen bedreigen ons met geweld en terreur. De islam behoort niet tot ons. We moeten de-islamiseren om vrij te blijven!”

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/09/01/verified-pakistani-pop-star-tweets-mohammed-cartoons-worst-act-terrorism-demands-artists-hanged/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7268 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Pakistaanse popster twittert: ‘profeet-cartoons zijn ergste daad van terrorisme’, eist ophanging cartoonisten

 1. templars2017 // september 1, 2018 om 21:26 //

  Het moet net andersom zijn domme gans, vrijheid van meningsuiting moet boven alles staan, anders is er altijd een remming op hetgeen je wil zeggen.
  Wat wil je, zelfs hun “boek” lezen ze achterste voren ,wat voor ons het einde is ,is voor hen het begin ,geen wonder dat we er problemen mee hebben….

  Like

 2. polderboy // september 1, 2018 om 22:10 //

  Zonder die multiculti zou het maar een saaie boel zijn, en hadden dit soort cultuur verrijkende geluiden aan ons voorbij gegaan.

  Neem die Pakistaanse neuk bendes nou met die Britse minderjarige meisjes.
  Wat hadden die minderjarige meisjes toch een hoop gemist zonder die multiculti, en al die vredelievende respectvolle kerels uit Pakistan.
  Zo een xenofobe samenleving zouden die minderjarige meisjes nooit meer in willen wonen, toch?

  Vreselijk, als je dan bedenkt dat ze deze religieuze vrijheden in China een stokje voor steken, toch?

  Like

 3. Scrutinizer // september 1, 2018 om 23:17 //

  @polderboy
  Maar we hebben nu toch couscous en baklava?

  Like

 4. polderboy // september 2, 2018 om 00:18 //

  @Scrutinezer 23:17

  Stond een kerel laatst met zijn vrouw op de bus te wachten, met 1.4 miljard chinezen voor zich in de rij, daags nadat Merkel gezegd had dat chinezen welkom waren in Duitsland.

  Zegt zijn vrouw: “Niet zo geïrriteerd kijken, Henk. Met een beetje geluk kunnen we over 6 maanden ook een bus instappen en als we thuis zijn bij de take away een lekkere Peking Eend bestellen.”

  Like

 5. Reinier Vangie // september 2, 2018 om 09:15 //

  Maar kerken verwoesten en Christenen vermoorden mag wel. Wat een ziek zootje schorem is het toch.

  Like

 6. Is ze al uitgehuwelijkt ? Heb nog een zooitje kamelen staan.

  Like

 7. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s