Nieuw

Nigel Farage beschrijft de catastrofale Zweedse migratiepolitiek

De veelbesproken Engelse politicus Nigel Farage spaart zijn woorden niet als hij een somber beeld van Zweden schetst. Hij is van mening dat het Zweedse migratiebeleid een ramp is. Hij spreekt zich uit in een interview met Tucker Carlson op American Fox News.

– Zweden heeft meer asielzoekers opgenomen dan welk ander land ook. De meeste zijn mannen jonger dan 30 jaar, die afkomstig zijn uit een totaal vreemde cultuur met een merkwaardige houding ten opzichte van vrouwen. Zweden is meer veranderd dan welk ander Europees land ook, legt Nigel Farage uit.

Programmaleider Tucker Carlson zegt dat zowel Engeland als Zweden eeuwenoude beschavingen zijn en dat het tegenwoordige geweld nog nooit eerder is vertoond. Het is zo geworden door regerende politici. Hij gelooft dat verschillende landen onstabiel en gefragmenteerd zijn vanwege het bewuste beleid van regeringen.

Hij denkt dat het lijkt alsof degenen die achter dit beleid staan, proberen de rest van de mensen ervan te weerhouden om over de politiek te oordelen of erover te klagen.

– Ja, Zweden heeft de meest restrictieve pers van de hele westerse wereld. Het is erg moeilijk om enige objectiviteit te krijgen in de mainstream media. Er mag geen kritiek worden gepubliceerd op het regeringsbeleid, antwoordt Nigel Farage.

Hij verklaart verder:

– Zweden, een land met ongeveer 10 miljoen mensen, heeft 600.000 asielzoekers opgenomen, alleen al in de afgelopen vijf jaar. Zweden heeft er meer binnengelaten dan welk ander land dan ook. Wat er in de steden gebeurt, is een ramp. De massale branden worden gecoördineerd, zoals de minister-president heeft verklaard, en de seksuele misdrijven hebben een hoog niveau bereikt. Dit alles vanwege het overheidsbeleid.

Farage sluit het interview af met te zeggen dat 9 september de nationale verkiezingen in Zweden zijn. Wat volgens hem zal gebeuren, is schok en verrassing in de media, terwijl populistisch rechts vooruitgaat. Dit alles is veroorzaakt door gevestigde politici.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s