Nieuw

Nederland op zijn rug omdat een of andere barbarij aan de andere kant van de wereld niet tegen (kleur)potloden kan

‘We are Charlie’, riepen de verzamelde NWO-marionetten in Parijs na de aanslag op de kleurpotlodenslijpers van Charlie Hebdo, nadat zij de aanslagplegers toegang verleend hadden tot onze landen.

‘We are Charlie’, riepen de deugers op hun demonstratie op De Dam om te laten zien dat ze echt wel aan de goede kant stonden al hadden ze jarenlang de anti-kleurpotlodenideologie en diens voorgangers, aanhangers, en uitvoerders verdedigd, en actief geimporteerd en ondersteund in het uitbouwen van hun anti-kleurpotlodenideologie alsof die ook beschaafd zou zijn.

Het zijn dezelfden die de afgelopen weken hun ongenoegen kenbaar maakten over de kleurpotlodenwedstrijd van Geert Wilders.

Charlie Hebdo, en wat ze daarna geroepen hadden, waren ze al lang weer vergeten. Ze hebben geen principes, nul, hun leven is een aaneenschakeling van gemakkelijke, luie en goedkope deugmomentjes om hun deugklier te kietelen zonder zich ooit maar de moeite te getroosten om zich in de ideologie van een verklaarde vijand te verdiepen of diens ‘heilige’ boeken te lezen.

De wereld is van iedereen, en iedereen is gelijk, ook de kannibaal van twee huizen verderop, en de pedo hier schuin tegenover, en islam is net als het Christendom.

Trekpop Rutte, angehauchte media, en BN-ers kunnen opgelucht ademhalen. Geert Wilders heeft de cartoonwedstrijd afgeblazen. Was het niet de VVD die ooit kortstondig pleitte voor een ‘vrijsprekersruimte’ in het Tweede Kamergebouw, maar die al snel weer ophief ?

Opgelucht ademhalen doe je alleen als je op het punt stond in je broek te schijten als je niet de guts hebt om op te staan voor je principes. Opgelucht ademhalen doen alleen lafbekken die te bang zijn om uberhaupt te erkennen dat er op deze wereld mensen rondlopen die hen naar het leven staan. Als dat je geestelijke gesteldheid is ben je niet in staat tot zelfverdediging.

En denk nou niet dat Pakistan een onschuldig en vreedzaam land is dat onze atoombom alleen maar gestolen heeft om vrede mee te stichten. Miljoenen Hindoes zijn er etnisch gezuiverd na de splitsing van India en Pakistan na 1948. Pakistan heeft 3 miljoen Hindoes vermoord in Bangladesh in 1971 en 300.000 vrouwen verkracht in een paar maanden tijd. Wees vooral ‘opgelucht’ als we buigen voor dergelijke Endlosungspecialisten.

Pakistan is ook het land waar het christelijke meisje Asia Bibi al jaren opgesloten zit in afwachting van de voltrekking van haar doodvonnis, omdat ze water gedronken had uit een beekje waar even vererdop moslima’ s  hun was in deden en klaagden dat het water onzuiver geworden was omdat een Christin er uit had gedronken. Zelfs de moslimitische gouverneur van Punjab, Salman Taseer, voelde zich hierna verplicht zich uit te spreken tegen de Pakistaanse blasfemiewetten, waarop hij vermoord werd door Mumtaz Qadri, en bewonderaars van die moordenaar prediken met zeer grote regelmaat in moskeeen hier te lande en in Engeland.

Waarom buigen we voor deze barbaren ? Pakistan is geen wereldmacht. Het is een derde wereldland dat van oa. ons afhankelijk is. Gebruik die positie die we, nog, hebben. Stop elke ontwikkelingssamenwerking omdat er vanuit dat shithole een van onze politici bedreigd wordt. Dat had na Asia Bibi al moeten gebeuren. Sluit elke Pakistaanse moskee. Verbied Jamaat-al-sunna (of islam, Jamaat gebruikt vele namen en is groter dan de moslimbroederschap). Het was Jamaat die huishield in Bangladesh. Roep de ambassadeur op het matje, stop zijn hoofd in een duurzaam houten kistje met een rooie strik er om en stuur het op naar Islamabad. Verklaar dat helse land de oorlog.

Laat zien dat je het meent. Zet alle Pakistanen uit en repatrieer die eikels van Nederlanders die dachten dat ze iets in dat shithole te zoeken hadden.  Haal eindelijk eens die paar lullige soldaten terug uit Afghanistan waar we niks te zoeken hebben. Laat de Amerikanen en Israelies, bankiers en oliemaatschappijen hun eigen oorlogen vechten. We zijn meer waard dan te fungeren als hun kanonnenvoer.

What is next 

Wat als die Paki’s zo meteen een verbod op meisjesbesnijdenis niet kosher vinden, of, een verbod op kindhuwelijken-pedofilie-kinderverkrachting, of, als GroenLinks het niet weer tegenhoudt, een verbod op halal-slacht. Luisteren we dan ook ? Of als Pakistan het ongepast vindt dat er nog levende Christenen zijn in ons land, wat dan ? Brengen we die dan om om Pakistan te plezieren zodat halal-bedrijf Campina zijn melk kan blijven verkopen ?

Toegeven leidt maar tot een ding, meer toegeven. Toegeven aan islamitische kleinzielige kleurpotloodgevoeligheden leidt maar tot een ding, meer islam.

Laat iedereeen die nu ‘opgelucht’ was in al zijn lafheid maar eens goed voor zichzelf bedenken of ze graag in een islamitisch land zouden willen wonen …

Als dat je niet aanlokkelijk lijkt, heb je maar een keuze:

Islam bestrijden !

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Nederland op zijn rug omdat een of andere barbarij aan de andere kant van de wereld niet tegen (kleur)potloden kan

 1. Republikein // september 1, 2018 om 06:49 //

  Ben je fan van The Lau?
  Ik ook niet.

  Liked by 1 persoon

 2. Like

 3. polderboy // september 1, 2018 om 10:27 //

  Volgens mij heeft Wilders de boel afgeblazen. Dit omdat men dreigde andere Nederlanders te gaan vermoorden.

  Tja, als een machtig zwaar crimineel drugskartel dreigt de burgers hier te gaan vermoorden, omdat Wllders de leiders van het criminele kartel satirische tekeningetjes van wil laten exposeren, dan is het ook verstandig om de zaak af te blazen.
  Maar goed, dan zal niemand beweren dat Wilders de leider is van een gewelddadige rechts extremistische bende, en dat die criminelen gevoelige vrome gelovigen zijn natuurlijk.

  En daar zit nu juist die bijzonderheid waar geen moer van klopt.
  Vergelijk de conclusie: die kanker joden zijn fout, en die nationaalsocialisten zijn keurige vrome kerels die wat gevoelig zijn voor tegenspraak, dus begrijpen we ze bij het bestuur en de MSM media.
  Ergens schuur je tegen het fascisme aan, waar overigens ook nooit iemand indertijd tijdens de opkomst ervan dat inzag, maar waar eigenlijk de meerderheid van het bestuur en de de burgers op een onbeholpen manier in verward raakten.

  Like

 4. De islam moet weg uit Nederland en heel Europa.

  Like

 5. Reinier Vangie // september 1, 2018 om 15:23 //

  En uit de hele wereld. Krijgen we misschien vrede op aarde.

  Like

 6. De islam valt niet te bestrijden en zo min als de zandkabouter te beledigen is.
  Het is niks, 0!
  Wat het volk werkelijk een achterlijk volk is.

  Wat wilde Wilders, een cartoon van de profeet,
  daar is werkelijk geen kunst aan.

  Tik een frame op de kop en hang het op.
  Vraagt het wat het voorstelt, dat frame zonder iets er in,
  zeg dan: profeetje mohammet.
  En weet je wat het lachwekkendste hiervan is.
  Hele volkeren laten zich hierdoor leiden.

  Ik maak dagelijks een mo-ga-met cartoon,
  bij mij is dat iets natuurlijks.
  Als het klaar is, stinkt het meteen en trek ik snel door!

  Als zo’n tering moslim een ander beledigd, moet met blijven zeggen;
  Ach, het is een moslim, zoals de linkse landverraders dat doen.
  Maar pas na dat het neergeslagen is!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s