Nieuw

Mesaanvaller Amsterdam CS is een Afghaan

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

13 Comments on Mesaanvaller Amsterdam CS is een Afghaan

 1. antiislamnu // september 1, 2018 om 01:19 //

  Merkel is direct en honderd procent verantwoordelijk voor wat hier gebeurt is dit is de schuld van Merkel. Zonder haar waanzinnige asielparasieten politiek waren deze mensen niet zwaar gewond geraakt.

  Like

 2. En ondertussen kunnen onze soldaten daar de boel proberen op te lossen terwijl de afghaanse mannen hier zitten thee te drinken in de moskee, wie in Godsnaam verzint er zoiets??

  Like

 3. Had ik meteen gedacht: alweer een islamietje die de Koran heeft gelezen. Wacht maar tot ik Mijn Kampf lees.

  Like

 4. De JODEN lachen ons weer uit. Ze haten de christenen. Ze financieren de invasie van moslims in Europa.

  Like

 5. @F123

  Het boek dat je noemt staat in onze bibliotheek, dus ga je gang ….

  Like

 6. Wanneer de politie geen mededelingen doet omtrent de verdachte(n) weten wij al lang hoe laat het is.

  Like

 7. Republikein // september 1, 2018 om 07:51 //

  De Tierelier is een familiebedrijf in artikelen voor feesten en partijen.
  Doe nu holografisch in uw eigen woonplaats 9/11 na.
  Zorg wel voor goede dekking.

  Like

 8. Waarom schieten ze zo’n barbaar niet meteen overhoop? Doen ze in andere landen wel. No mercy please.

  Like

 9. polderboy // september 1, 2018 om 09:18 //

  “Parijs, Berlijn, Barcelona, Londen…in Amsterdam wilde het sinds Van Gogh niet echt meer lukken” oreerde Femke Halsema, apetrots natuurlijk: “God zei dank heeft die Afghaan ons weer op de kaart gezet! Want dit soort zaken die niks met islam te maken hebben, die horen natuurlijk bij islam en een moderne wereldstad in West Europa. We zijn immers trots op onze open samenleving. Dat laten we ons niet afpakken door dat gewelddadige rechtse tuig, dat die vredelievende religie wil weren ”
  En de top bestuurster vervolgde met haar visie te delen voor de stad: “Maar we hopen eigenlijk op een joekel, in de nieuwe metro, tijdens de spits. Daarom heb ik me altijd hard gemaakt voor meer islam. Kijk, dan schiet je al die andere steden in een keer voorbij in kosmopolitisch gehalte, We lijken immers duidelijk aan terrein te verliezen, en Parijs ligt duidelijk op kop en loopt daarnaast uit op ons.”
  En ze vervolgt: “Daarom willen we ook 500 man politie erbij. Die kunnen dan in de gaten houden of er wel voldoende geradicaliseerde idioten onder de vluchtelingen binnen gesleept worden, met een stuk of tien valse nationaliteiten minimaal. Anders wordt het nooit wat natuurlijk.”

  Like

 10. templars2017 // september 1, 2018 om 11:28 //

  Vrij verkeer van goederen en personen binnen de grenzen van Europa, en dan krijg je dit ,oncontroleerbare verspreiding van iets dat Europa en meer zijn bevolking minacht ,dood en vernieling vallen ons te beurt ,wat we niet willen wordt ons opgedrongen…..

  Like

 11. Is allemaal fake news!
  Nederland kent helemaal geen terroristische aanslagen. En zeker niet van islamitische origine.
  Hier en daar wat ‘incidenten’ wellicht met ‘verwarden’ die enige last hebben van mankerende bloedsuikerspiegels maar daar houdt dan ook wel mee op………..

  Kortom,….leave the muslims alone!

  *…snel z’n medicatie inneemt.

  Like

 12. De verdachte is een cadeautje van Angela Merkel voor ons land omdat wij zo stom waren onze grenzen open te stellen voor nepvluchtelingen uit Afghanistan, Irak en Syrië.

  Zonder enige reden in het wilde weg voorbijgangers neersteken is blijkbaar inherent aan de cultuur en religie van deze kansenparels.

  In een land zoals Nederland waar de bevolking nog steeds voornamelijk bestaat uit ongelovigen is het goed moorden en verkrachten voor deze moslims en dit allemaal exact volgens de richtlijnen van de Koran.

  Bij nader onderzoek zal wel weer blijken dat het hier gaat om een ongelukkig incident veroorzaakt door een verwarde jonge man op zoek naar zijn identiteit en bovendien nog steeds in hoge mate getraumatiseerd door zijn ervaringen in het voormalige thuisland.

  De open binnengrenzen van Europa zijn bijzonder geschikt voor het plegen van terreurdaden.

  Hoe lang accepteren wij dit nog?

  Like

 13. Von Puffelen // september 1, 2018 om 17:36 //

  Helaas heeft het Haagse gajes andere orders uit The City.
  U weet dat ze u dood willen hebben?
  En dat het liefst met zoveel mogelijk lijden en tegen zo hoog mogelijke kosten om de medische maffia maar zoveel mogelijk te spekken?
  De stembus zal daar geen verandering in gaan brengen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s