Nieuw

Italië: Deense toeriste verkracht door Bangladese straatverkoper met drie eerdere verkrachting vonnissen

De 37-jarige migrant, die oorspronkelijk uit Bangladesh komt, werd in hechtenis genomen nadat hij ervan werd beschuldigd de Deense vrouw afgelopen zondag te hebben verkracht in een badplaats in de Oost-Italiaanse stad Rimini, bericht Il Messaggero.

Het is niet de eerste verkrachting van de straatverkoper, die rozen verkoopt, hij is al eerder gevonnist voor geweldige seksuele aanvallen, met rechercheurs die zeggen dat hij staat geregistreerd voor drie andere verkrachtingen, met inbegrip van kinderverkrachting.

Zondagavond laat zou de Deense vrouw bij haar partner zijn geweest en alleen zijn weggegaan nadat ze met hem in een soort geschil was geraakt. Rond 05:30 werd zij benaderd door de Bangladees, die volgens de politie de vrouw verschillende seksuele complimenten had gegeven voordat hij haar aanviel.

De Deense vrouw schreeuwde toen ze werd aangevallen, wat ertoe leidde dat de migrant de plek ontvluchtte, maar niet voordat hij werd gezien door een klant van een bar in de buurt die de politie hielp bij het identificeren van de man, wat leidde tot zijn arrestatie.

Het incident in Rimini volgt op verschillende andere gevallen van verkrachtingen door migranten in Rimini en elders in Italië. Vorig jaar heeft een groep Noord-Afrikaanse migranten een elfjarig meisje op klaarlichte dag verkracht in een trein in Milaan.

Eerder dit jaar was er weer een geval waarbij een paar Pakistaanse migranten een jonge Italiaanse jongen in een steeg bij een treinstation in Brindisi sleurde en verkrachtte.

De afgelopen jaren is de migratiecriminaliteit in Italië dramatisch toegenomen, uit een recent rapport van het ministerie van Binnenlandse Zaken is gebleken dat bijna een op de drie verdachten van misdrijven een migratie-achtergrond heeft. Sinds vorig jaar is het aantal verdachten van seksaanvallen door immigranten met 5,7 procent gestegen.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/09/01/danish-tourist-raped-migrant-street-vendor-italy-three-prior-allegations/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7268 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Italië: Deense toeriste verkracht door Bangladese straatverkoper met drie eerdere verkrachting vonnissen

 1. templars2017 // september 1, 2018 om 16:41 //

  T’is niet allemaal rozengeur en maneschijn ,maar hier dringt de vraag zich op wat hij nog buiten de gevangenis deed met een dergelijk strafblad?Had het een Italiaan geweest zat ie al lang achter de tralies ,maar die gozers hebben blijkbaar ook daar een streepje voor , zelfs kinderverkrachting weegt blijbaar niet zwaar genoeg.Waarom kunnen die gozers toch hun driften niet inhouden ,zou het te maken hebben met de pikantheid van hun voedsel of is het gewoon de minachting tegen de Europeanen die hier speelt?

  Like

 2. Frans Wouterse // september 1, 2018 om 18:41 //

  Ik denk dat het een stuk minder gaat worden, als er een internationale wet komt, die landen verplicht tot castratie bij bewezen verkrachting. Helaas zullen daar diverse landen het er niet mee eens zijn.

  Like

 3. claasje kater // september 2, 2018 om 19:04 //

  nu snapt men hopelijk ook beter waarom Birma de rohingya (etnische bengalen uit bangladesh) buiten flikkert

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s