Nieuw

In Merkelland schiet men op de pianist

De plaats van het delict: Chemnitzers hebben voor de door 'vluchtelingen' beestachtig vermoorde Duitser bloemen en kaarsen geplaatst. Foto: Screenshot YouTube.

De beelden gisteravond op n-tv waren treffend voor de situatie.  Niet alleen in Chemnitz, in heel Merkelland.

De poco regerings- en stadsleiders hielden een toespraak met zalvende woorden (langsam, langsam;, ich weiss ja nicht wesshalb Sie sich so aufregen, emotional abrüsten, vernünftig sein, unterschiedliche Wahrheiten, langsam, langsam, ganz kurz…) (video 2 en 3), met een veroordeling voor de zgn. rechtsextremisten, met scherpe verwijten aan het adres van de klokkenluider, Daniel Zabel.  Die is immers de grote boeman, een verrader van de gedoogpolitiek, de persoon die het arrestatiebevel* wereldkundig maakte en hiermee uit de biecht klapte.  En dat mag niet.

Golfbrekers >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on In Merkelland schiet men op de pianist

 1. polderboy // september 1, 2018 om 19:22 //

  Heiko Maas, is de federale baas van de Duitse justitie, katholiek, jurist en SPD “socialist”; tegenwoordig de gezalfde combinatie.

  Heikootje had alweer opgeroepen dat Duitse burgers de plicht hebben om tegen alle vormen van fascisme te strijden, in de hoop dat massa’s “socialisten” zouden optrekken naar Chemnitz om die nazis, fascisten en ander tuig helemaal aan gort te rossen.
  http://uk.businessinsider.com/r-german-city-hit-by-far-right-violence-braces-for-rival-demonstrations-2018-9?international=true&r=UK&IR=T

  Het is niet gelukt.
  Er zijn wat armetierige tegendemonstraties geweest, met bij elkaar maar 300 man, en nu pogen ze de grote demonstraties te provoceren, door overal “zit ins” te houden, waarbij de massa demonstrerende burger de doorgang onterecht belemmerd wordt.
  Politie laat de “zit ins” natuurlijk ongemoeid, hoewel dat niet de afspraak was, omdat ze moedwillig en onterecht de afgesproken demonstratie route van de boze burgerij lamleggen, steeds maar weer.
  Hieko hoopt dat al deze provocaties leiden tot een misstap bij de woedende demonstrerende burgerij, want dan kan de grote politiemacht, die net buiten Chemnitz klaar staat, erin en de burgerij, “de fascisten”, tot moes rossen.

  Nee Heikootje, ze hebben je door, valse rat.

  Like

 2. Scrutinizer // september 1, 2018 om 19:45 //

  Misschien zouden de echte demonstranten, die nog altijd in de meerderheid zijn, dan “zit uits” moeten organiseren.
  Dus gewoon de “zit inners” (die bv. de toegang tot een standhuis blokkeren) omsingel door een zittend cordon rond heel dat stadhuis te vormen. Zodoende kunnen de “zit inners”niet meer weg. De “zit uiters” zijn echter in de meerderheid en zijn zelf niet omsingeld dus die kunnen mekaar om de zoveel tijd afwisselen. De “zit inners” niet: die zitten plots in de rats. Leuk toch? Zal ze leren.

  Like

 3. polderboy // september 1, 2018 om 20:57 //

  Politie heeft ondertussen twee samenkomende demonstraties van boze burgers verder onmiddellijk verboden.
  Dat geeft natuurlijk ook weer spanningen, want ze hebben de hele dag al de zaak lopen zuigen, en op de spitst gedreven.
  Eindelijk lijkt het te lukken, en kan men er wat fraais van maken, dat de neonazis, fascisten, rechtse extremisten, gewelddadige tokkies, er altijd maar weer een bende van maken.
  https://www.n-tv.de/politik/Polizei-reagiert-auf-Angriffe-beider-Lager-article20602743.html

  Als ze die lui gewoon tot laat in de avond hadden laten demonstreren, dan waren ze echt wel vanzelf naar huis gegaan. De enkele verkeerde die er tussen loopt, kan je dan oppakken, hoewel ze dat bijna nooit doen met die Antifa knokploegen van Heiko Maas.
  Maar goed, die moppen stenen gooiende bendes hebben nu eenmaal een patent op de heilige rechtvaardigheid, waarom ze ook zo lekker samengaan met die messentrekkers met de enige waarheid.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s