Nieuw

IMF steunt Zuid-Afrikaans plan om land van blanke boeren in beslag te nemen

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) keurt de controversiële landhervorming van Zuid-Afrika goed zolang het zeer omstreden proces “op regels gebaseerd” en transparant is, volgens de vertegenwoordiger van het fonds in het land.

Montfort Mlachila, de hooggeplaatste vertegenwoordiger van het IMF in Zuid-Afrika, zei dat de verordening de landbouwproductie niet mag schaden en de voedselvoorziening voor de burgers van het land niet in gevaar mag brengen.

We staan volledig achter de noodzaak om landhervormingen door te voeren om de problemen van ongelijkheid aan te pakken”, zei Mlachila in een interview met Reuters.

Er is behoefte aan een transparant, op regels gebaseerd en constitutioneel proces dat tot de gewenste resultaten leidt. Het is met name van belang dat de landbouwproductie en de voedselzekerheid niet worden ondermijnd.

De landhervorming waarover uitvoerig werd gediscussieerd, werd in 2015 voorgesteld door het regerende Afrikaanse Nationale Congres (ANC) en kreeg de volledige steun van de nieuw verkozen president Cyril Ramaphosa. De voorgestelde maatregel zal de Zuid-Afrikaanse regering in staat stellen om grond van blanke boeren zonder compensatie te onteigenen.

Een groot deel van de Zuid-Afrikaanse landbouwgrond is nog steeds in handen van de blanke minderheid. De huidige president zegde toe de Zuid-Afrikaanse grondwet te zullen wijzigen en een deel van het land toe te kennen aan de zwarte meerderheid zonder land.

De ontwerphervorming, die naar verluidt gewelddadige aanvallen op en zelfs moorden op blanke boeren heeft veroorzaakt, heeft internationaal tot grote opschudding geleid. Vorige week heeft de Amerikaanse president Donald Trump de minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo opdracht gegeven de kwestie aandachtig te bestuderen. Eerder dit jaar is de Australische regering begonnen met het verstrekken van noodvisa aan boeren die te maken hebben met geweld in Zuid-Afrika.

Vorige week kondigde het ANC de intrekking aan van het omstreden ontwerp van de Portefeuillecommissie Openbare Werken voor nader onderzoek. Volgens commissievoorzitter Humphrey Mmemezi werd het wetsvoorstel om procedurele redenen doorverwezen naar het parlement, maar kon het geen duplicatie zijn van een aparte parlementaire procedure. Daarna kondigde het ANC aan de landhervorming erdoor te zullen drukken.

RT>>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9564 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on IMF steunt Zuid-Afrikaans plan om land van blanke boeren in beslag te nemen

 1. Dit staat ons ook te wachten wanneer die negers en moslims het hier voor het zeggen krijgen. Heel je hebben en houwen zal geconfisqueerd worden met het argument dat je koloniale voorouders het van hen gestolen hebben.

  Liked by 1 persoon

 2. Het IMF is zo corrupt als morgen de hele dag en is het met de leiding altijd eens als hun er beter van woorden maar ik voorspel dat binnen tien jaar gelijk aan de Kalehari woestijn want die NEGERS kunnen NIETS laat staan economische landbouw en als zij er nog zijn smeken dat die BLANKEN terug komen,NOU,VERHONGER MAAR en dan komt het IMF weer om de hoek kijken en steekt er Ons geld in,NOU VERGEET HET MAAR.

  Liked by 1 persoon

 3. Wat wil je met een debiele Française aan het hoofd van die mislukte organisatie. En inderdaad laat die negers straks maar lekker verhongeren. Ze zijn nog te lui om een zaadje in de grond te stoppen. Een beetje op en neer springen als apen als ze weer een boer hebben vermoord.

  Liked by 1 persoon

 4. Ik heb het al eens eerder gezegd….IMF is net zo misdadig als al die NGO´s en goodwill clubs.

  Liked by 1 persoon

 5. Von Puffelen // september 2, 2018 om 18:36 //

  BIS, IMF, CFR en nog meer van die drie-letterige maffia zijn allemaal tools van de globalisten.
  Het eerste wat je moet is die lui uit je land slaan of nog beter, hang em high.
  Zorg wel eerst voor een tot de tanden bewapend leger want de vredesmissies die je kant uit zullen komen zijn niet flauw, denk aan Libie en Syrie als voorbeeld.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s