Nieuw

Asielzoeker naait opnieuw zijn mond dicht en wil met de Noorse media praten

Reza Mohammadi (43). Foto: Privé.

Een hongerstakende asielzoeker heeft zijn mond dichtgenaaid omdat hij van mening dat hij te lang moet wachten op een verblijfsvergunning in Noorwegen.

De 43-jarige asielzoeker Reza Mohammadi verblijft sinds zijn vlucht uit Iran in 2008 in een asielopvang in Noorwegen. Deze zomer werd hij zo teleurgesteld in de accommodatie dat hij in hongerstaking ging.

Vorige week is het allemaal geëscaleerd toen hij zijn mond opnieuw dichtnaaide en een e-mail stuurde naar de Noorse media, waar hij de ironische wens uitsprak om zich uit te spreken.

“Ik ben asielzoeker en ben sinds 22 juli in hongerstaking op de asielopvang van Nomne in Ulefoss. Ik wil alstublieft met u praten”.

Mohammad wil niet vertellen waarom hij uit Iran is gevlucht, maar omschrijft de huisvesting in Noorwegen als een “hel”. Hij klaagt er ook over dat hij zijn familie al lang niet meer heeft gezien.

Bron:

https://www.nrk.no/telemark/sultestreker-etter-ti-ar-pa-asylmottak-i-nome-1.14176328

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7268 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Asielzoeker naait opnieuw zijn mond dicht en wil met de Noorse media praten

 1. Stuur hem dan terug naar zijn familie, dichtgenaaid en al.

  Liked by 1 persoon

 2. Reinier Vangie // september 1, 2018 om 15:06 //

  Niets ondermenen en rustig afwachten. Probleem lost van zelf op.

  Like

 3. Naai z’n reedt ook eens dicht, kijken wat er gebeurt..

  Like

 4. en nu weg wezen als niets je bevalt, draden uit je bek halen vliegtuig pakken, kan je je familie weer zien en lekker gezellig met ze eten, dat gedram altijd

  Like

 5. templars2017 // september 1, 2018 om 16:27 //

  je mond toenaaien (pijnlijk m.i.) en dan schrijven dat je wil praten met de pers, was handiger als ie een rits in had genaaid kun je open en dicht doen naar believen ,enkel naaien heeft een hoop narigheid …..

  Liked by 1 persoon

 6. antiislamnu // september 1, 2018 om 20:53 //

  Er zijn nog honderdduizend Mohammed’s voor u

  Like

 7. Ergens vervloek ik het internet en de mobieltjes

  In den beginne wist niemand iets en waren de grenzen nog dicht……of er moest een brief met de koerier aankomen en dan stond het in de krant.
  Krant uit…..verder met het werk.

  Like

 8. Hahaha. wat een verstand. Je mond dichtnaaien en dan willen praten. Dan ben je een stuk onbenul als je denkt dat je met een dichte mond kunt praten.

  Like

 9. SODEMITER OP M…NAAIER ! WEGWEZEN NAAR Iran.

  Like

 10. Slim je mond dicht naaien en dan willen praten had fijn in Irak gebleven dan kan je praten ze hebben het hoogste woord en krijgen alles voor elkaar schietvlekker op zeg

  Like

 11. Sinds 22 juni in hongerstaking.
  Is tie nog niet dood???

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s