Nieuw

Voorzitter van het EU-voorzitterschap Oostenrijk eist dat Europese soldaten de grenzen van het continent moeten beveiligen

Foto: Oostenrijk's parlement in Wenen. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Peter Wuttke

Oostenrijk, dat onlangs het zes maanden durende roulerende voorzitterschap van de EU bekleed, heeft de Europese ministers van Defensie opgeroepen soldaten te sturen om de grenzen van het continent te beveiligen en illegale immigranten af te weren.

Op een besloten bijeenkomst met zijn collega’s uit andere EU-landen voerde minister van Defensie Mario Kunasek aan dat het blok de “beproefde” beschermingswijze aan de grens zou moeten aannemen die Oostenrijk gebruikt, waarbij militaire eenheden en politieagenten de grens bewaken.

Na de bijeenkomst in Wenen zei de minister van de Vrijheidspartij (FPÖ) dat er een “positieve discussie” over het voorstel had plaatsgevonden en zei tegen journalisten: “We moeten onze grenzen effectief beschermen”, aldus Reuters.

Het voorstel van de minister van Defensie komt nadat eerder deze  zomer door de Oostenrijkse conservatief-populistische coalitieregering oorlogsoefeningen werden georganiseerd met helikopters, honderden politie-eenheden en soldaten, waarin de komst van honderden migranten uit de Balkan naar West-Europa werd gesimuleerd.

Terwijl Kunasek zijn visie benadrukte om het leger onder politiecontrole te zien, drukte een aantal vertegenwoordigers van het EU-blok naar verluidt hun zorg uit over het idee van militairen die de grenzen tegen illegale immigranten beschermen, met inbegrip van de Duitse minister van Defensie Ursula von der Leyen, die verslaggevers vertelde dat haar land “een zeer duidelijke scheiding in de grondwet” heeft en toevoegde: “Grensbescherming is een politieaangelegenheid en dat is de taak van Frontex”.

In juni, iets meer dan een week voordat Oostenrijk had aangekondigd dat het veldoefeningen zou houden met de politie en het leger, had Angela Merkel geëist dat EU-landen de volledige controle over hun buitengrenzen zouden overdragen aan Frontex, het Brusselse grens- en kustwachtagentschap.

Bondskanselier Sebastian Kurz, die eerder deze zomer het roulerend voorzitterschap overnam, zei dat de rol “een grote verantwoordelijkheid” met zich meebracht en beloofde dat de controle van de grenzen van de EU een prioriteit zou zijn.

De verkiezingen voor het Europees Parlement van volgend jaar mei hebben deze week een grote vlucht genomen in het debat over de toekomst van de houding van het blok ten aanzien van massale immigratie uit de derde wereld, zoals de Franse president Emmanuel Macron heeft beloofd de strijd aan te binden met het nationalisme, hij heeft onthuld dat hij plannen heeft om Europa om te vormen tot een liberale superstaat die draait om “mensenrechten” en de NGO’s die dit concept ondersteunen.

Met Hongarije en Italië die dinsdag verklaarden dat zij in de aanloop naar de verkiezingen van de EU een front zullen vormen tegen de massale migratie en het globalisme, verklaarde de voormalige bankier dat hij de “voornaamste tegenstander” zal zijn van Europeanen die de grens willen sluiten en de geschiedenis en tradities van hun continent willen behouden.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/08/31/austria-soldiers-seal-eu-borders/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Voorzitter van het EU-voorzitterschap Oostenrijk eist dat Europese soldaten de grenzen van het continent moeten beveiligen

 1. Perfect plan, had wel wat eerder gekund.

  Liked by 1 persoon

 2. Frontex doet niets dus moet er iets anders ingezet worden zoals de voorzitter zegt.

  Liked by 1 persoon

 3. Een macron is toch een koekje?

  Like

 4. “Grensbescherming is een politieaangelegenheid en dat is de taak van Frontex”. Hahaha, Frontex is niets meer en niets minder dan een watertaxi.

  Like

 5. macron is toch het schoothondje van Soros en Rodschild (beide joden die europa kapot willen)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s