Nieuw

Terrorist wilde Downing Street 10 bestormen en Theresa May onthoofden – Rechter stomverbaasd: ‘maar, maar islam is de religie van de vrede’

Rahman op een door de politie vrijgegeven video.

Slechterik Naa’imur Zakariyah Rahman, 21, plande een zelfmoordaanval op de veiligheidshekken met bommen die in zijn rugzak en jas waren verborgen.

De ISIS-terrorist werd vastgelegd op CCTV camera’s terwijl hij het Parlement stalkte toen hij van plan was Downing Street te bombarderen en Theresa May te onthoofden.

Rahman, 21, van Finchley, Noord-Londen, wilde een “full frontal assault” uitvoeren op de poorten van Downing Street met bommen  in zijn rugzak en jas verborgen.

In de chaos die daarop volgde was hij van plan om Nr 10 binnen te stormen en de premier te doden.

klik voor groter !

Op dramatische drone-beelden werd het moment vastgelegd dat de ISIS-fanaat werd gearresteerd, enkele dagen voordat hij in november de zelfmoordmissie zou uitvoeren.

Rahman, uit Finchley, Noord-Londen, werd schuldig bevonden aan het voorbereiden van terreurdaden in Groot-Brittannië.

Vandaag in ‘The Old Bailey’ werd hij veroordeeld tot levenslang met een minimum termijn van 30 jaar.

De rechter Haddon-Cave zei: “U hebt voldoende tijd om de koran de komende jaren in de gevangenis te bestuderen.”

De knettergeke rechter voegde er aan toe: “Je moet begrijpen dat de koran een boek van vrede is; de Islam is een religie van vrede.”

Hij voegde eraan toe: “Rahman is een zeer gevaarlijk individu en het is moeilijk te voorspellen wanneer hij zal deradicalisering en geen gevaar meer zal vormen voor de samenleving.

Halverwege de rechtszaak gaf hij toe zijn vriend Mohammed Aqib Imran te hebben geholpen om zich bij IS in Libië aan te sluiten door een ISIS-sponsorvideo op te nemen.

Imran, 22 uit Birmingham, werd schuldig bevonden aan het hebben van een terroristisch handboek (kennelijk een andere dan de koran) nadat de jury 13 uur lang had beraadslaagd.

Rahman kwam vorig jaar augustus onder de aandacht van de politie toen hij werd gearresteerd op verdenking van het sturen van onfatsoenlijke beelden naar minderjarige meisjes, maar nooit aangeklaagd.

Een onderzoek van zijn mobiele telefoon gaf aanleiding tot bezorgdheid over extremistische opvattingen.

Rahman werd gestrikt door een netwerk van undercover terrorismebestrijders van de Metropolitan Police, de FBI en MI5, die hem van nepbommen voorzagen, waarvan Rahman dacht dat ze echt waren.

In Telegram-berichten die naar undercover MI5 spionnen werden gestuurd, zei hij dat zijn doel, aangemoedigd door zijn oom die naar Syrië was gereisd, “niets minder was dan de dood van de leiders van het parlement”.

Rahman nam een martelaarsvideo op waarin hij trouw aan de islamitische staat zwoer, die hij naar medeplichtige Imran stuurde.

Hij was van plan de video als “gouden kaart” te gebruiken om naar Syrië te reizen en in de gelederen van de islamitische staat te worden opgenomen.

Bron:

https://www.thesun.co.uk/news/7142943/isis-terrorist-jailed-plot-10-downing-street-attack-kill-theresa-may/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Terrorist wilde Downing Street 10 bestormen en Theresa May onthoofden – Rechter stomverbaasd: ‘maar, maar islam is de religie van de vrede’

 1. Word het geen tijd om de rechters van Engeland in een wetenschappelijke uitwisselings programma bij de IS te plaatsen…….dan kunnen ze met eigen ogen zien hoe vredelievend de moslims te keer gaan bij doorhalen van een keel of een andere marktbijeenkomst.

  Like

 2. antiislamnu // september 1, 2018 om 00:39 //

  Zeer heftige video hoe vredelievend de islam is niet voor watjes
  https://drive.google.com/file/d/1Qn7eNkdS0sTqVpVxHpUOGEJPkB9qHmaW/view?usp=drivesdk

  Like

 3. Theresa may is al in de hel, ze moet alleen nog dood gaan
  Ik ben een eenvoudig persoon, maar soms denk ik meer te weten
  De islam , ze weten niks, koran gelezen?. nee geen tijd.
  Waarom knielen ze naar het oosten? Nou dat zoek ik nog weleens op, vrede enzo
  Asaleim aleikum klinkt zo lekker
  Nou God zij met u, dat vind ik fijn

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // september 1, 2018 om 01:52 //

  ” werd schuldig bevonden aan het hebben van een terroristisch handboek (kennelijk een andere dan de koran)”
  Ja dat is een scherpe 🙂
  Je bent het kennelijk nog niet verleerd !

  Like

 5. Ik vind wel dat ie een beetje gelijk had ‘Als je danst zoals Theresa may dat doet vraag je er wel een beetje om een kopje kleiner gemaakt te worden.

  Like

 6. Claudia M. // september 1, 2018 om 08:45 //

  Misschien moet de rechter dat haatboek ook maar eens lezen?

  Like

 7. Jack vanderVeen // september 1, 2018 om 10:44 //

  Wie hier de heilige Koran gelezen heeft en zijn/haar gezond verstand gebruikt moet concluderen dat dit boek inderdaad ook een boek van vrede had moeten zijn.
  Helaas is het origineel zoek gemaakt (of vernietigd) door kwade geesten die de Koran verkracht hebben en het kwade hebben geïntegreerd onder het mom woord’s Allah.
  Blijkt dus, even als in de Bijbel(Judas) dat profeten en andere hoofdrolspelers in de Koran niet allen met goede intenties aan het formeren ervan hebben meegewerkt. Kan men ook nog de vraag stellen:
  1. Was Mohammed een van hen of
  2. Werd Mohammed gedwongen om zijn medewerking te verlenen?

  Like

 8. Joey France // september 1, 2018 om 14:10 //

  Vooraleer hem teveel eer te willen aandoen, is het nog de vraag of Mo werkelijk bestaan heeft

  Like

 9. Mohammed was een moordenaar, hij liet mensen uit de weg ruimen, hij was jaloers, hij roofde en plunderden, hij hield slaven.
  Wie daar uit vrije wil achteraan loopt is niet goed bij zijn hoofd of van hetzelfde soort.

  Like

 10. @hslot4 heeft ook het filmpje gezien 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s