Nieuw

Politie schiet messentrekker op Amsterdam CS neer

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on Politie schiet messentrekker op Amsterdam CS neer

 1. Na Chemnitz is nu Nederland aan de beurt.
  Niet wegkijken want dat is niet goed voor de eigen bevolking……..die wordt nu opgejaagd wild door de invasie van migranten.

  Like

 2. koddebeier // augustus 31, 2018 om 14:25 //

  Ach, Natuurlijk een verwarde man.

  Like

 3. Het begint hier ook de spuigaten uit te lopen. Tijd voor actie. O nee, in (Isl)amsterdam zal niemand opstaan, allemaal linkse Gutmenschen en mossels.

  Like

 4. Twitterbericht: ‘Politie houdt alle scenarios open maar doet geen mededelingen over verdachte’.

  Nou, uhhhhhh, we kunnen het zelf wel verzinnen. Men hoeft niets te zeggen over de verdachte, het is zo ook wel duidelijk.

  Like

 5. Amsterdam, je zal er maar wonen.
  Een verborgen mes naast je bed is geen overbodig idee. Wie weet wat voor verassingen je komt te staan als je wakker wordt, de gekken kennen geen grenzen, en we mogen erop voorbereiden omdat politici toch niets aan willen doen.

  Like

 6. Schaf een wapen aan,legaal of illigaal en bescherm je gezin tegen die kannibalen,
  Deze regering denkt alleen aan GELD maar niet aan Mensen en staan telkens ACH en Je te huilen maar gaan gewoon verder met hun plannen om Ons uit te moorden.
  Kunnen Wij stemmen om hun af te zetten en op te ruimen.NOOIT MEER VVD DE NSB VAN NEDERLAND.

  Like

 7. Brussel doet aan Europese Volkeren Moord.

  Like

 8. Waarschijnlijk weer een islamietje. Ik hoop dat hij 72 maagden krijgt. Hahaha.

  Like

 9. edit, Fub Geen oproepen tot geweld, doodsbedreigingen en dergelijke !

  Like

 10. één van mijn gezinsleden iets over komen door iets dergelijks zal ik ook niet twijfelen het te gebruiken. Ik ben er nu wel klaar mee.

  Like

 11. Sloffeslippert//augustus 31,2018, 17:04 / MGTOW91//augustus 31,2018, 15:07

  Voor veel mensen is het ‘jezelf bewapenen’ een psychologische drempel die men over moet. Het simpele feit om aan zichzelf te moeten toegeven dat zij inmiddels in een onveilig land en omgeving leven is en blijft een (te) grote barriëre om tot dit soort maatregelen over te gaan.
  Komt bij dat veel burgers zichzelf ‘te beschaafd’ vinden om -als de nood aan de man komt- datgene te doen waar de situatie om vraagt. (Dit terwijl de invasiérs er niet de minste moeite mee hebben om ‘de wetten van de jungle’ te hanteren)

  Anders gezegd, ‘beschaafdheid’ naar de medemens werkt alleen daar waar onderling aldanniet stilzwijgende afspraken, normen en waarden worden gevolgd en hoog gehouden. Werkt dus alleen daar waar ‘de neuzen’ dezelfde kant uitwijzen.

  Betreft het groepen waarbij het begrip ‘beschaving’ een ‘Fremdwort’ is, zul je dus -letterlijk- moeten vechten voor je hachje.

  De ‘beschaafdheid’ op bepaalde momenten even te laten voor wat ‘ie is, geeft absoluut de beste overlevingskansen.

  Like

 12. Voelt IslaMIETJE Allama Khadim Hussain Rizvi zich niet geroepen om naar Amsterdam te komen, om vervolgen een bezoekje te brengen aan De Erdogang Nederige Knapen?
  Hem vasthouden totdat de Van Brienenoord weer dicht gaat. Zijn kop er tussen plaatsen!

  Ze denken echt dat ze het nieuwe übervolk zijn.
  Echter niet een volk wat zich staandend weet te houden zonder het westen.
  Stelletje loosers!
  Om maar niets te zeggen van links, van Merkel & Co.

  Like

 13. Ik ben helemaal klaar met dat zootje van de (Amsterdamse) politie. Zodra het een islamiet of een asielzoeker betreft, worden alle registers opengetrokken om de afkomst van de dader te verhullen.
  Is het echter een Nederlander, dan komt hij met naam en toenaam in de krant, zelfs voordat hij schuldig is bevonden door de rechter.

  Like

 14. Waarom geven we miljoenen euro’s uit aan militaire interventie in Afghanistan, terwijl we nog niet eens in staat zijn om onze eigen mensen hier tegen dat waardeloze, achterlijke volk te beschermen ? Waarom worden Afghanen uberhaupt nog binnengelaten in ons land ?

  Like

 15. Waarom laten we nog Syriërs toe in ons land ?
  Gisteren werd bekend dat 1 op de 5 Syriërs in de asielprocedure afgekeurd wordt wegens te radicale denkbeelden.

  Laten we dat nou eens vergelijken met de Keuringsdienst voor Waren. Stel, dat deze dienst bijvoorbeeld een partij van 100 kilogram te importeren kamelenvlees moet onderzoeken. En stel nou, dat 20 kilogram ( een vijfde deel) afgekeurd wordt. Wat denkt U dat er met de overige 80 kilogram gebeurt ? Nou, die gaat onmiddellijk de destructie-oven in.

  Waarom gebeurt er dan niet iets soortgelijks bij die Syriërs ?
  Ik bedoel, ze hoeven natuurlijk niet de oven in, maar het minste wat men zou kunnen doen, is de hele groep wegens verhoogd radicaliserings-risico oppakken en ze allemaal het land uitzetten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s