Nieuw

Pedofilieschandaal: Hebben Hillary Clinton’s campagnemanager John Podesta en zijn broer Maddie McCann ontvoerd?

Eerbetuigingen aan Madeleine McCann in haar geboortestad Rothley, op 17 mei 2007. Bron: Wikimedia. Auteur: Quakerman.

In het kielzog van de huidige tijdgeest, waarin meer licht wordt geworpen op het internationaal opererende netwerk van kinderhandel en pedofielen, is het ook weer tijd om een nieuwe lichtkegel te werpen op de ontvoeringszaak van Madeleine McCann.

Door Daniel Prinz – Vertaling: ‘Rommel’

De zaak “Dutroux”, waarin de tot levenslang veroordeelde Belgische kindermoordenaar Marc Dutroux samen met zijn advocaat op zoek is naar vervroegde vrijlating, heeft onlangs tot een golf van verontwaardiging geleid. Reeds in de jaren ’90 was duidelijk dat deze zaak nooit daadwerkelijk was opgelost of mocht worden opgelost.

Kindermoordenaar Marc Dutroux eist vrijlating: Getuige berichtte van “rijke en machtige mannen” die bij seksfeesten kinderen doden

Zowel de toenmalige Belgische Minister van Justitie als de hoofdaanklager verklaarden in 2016 dat zij herhaaldelijk werden tegengehouden in hun onderzoek om na te gaan of Dutroux lid was geweest van een internationaal actief kinderlokkernetwerk. Zelfs de Belgische politie was betrokken bij de doofpot, al was het maar omdat aanwijzingen werden genegeerd.

Een getuige verklaarde ook dat zij in haar kindertijd door een pedofielenkring was misbruikt. Het zou gaan om “rijke en machtige mannen die op seksfeestjes jonge meisjes verkrachten, martelen en soms doden”. Dutroux gaf zelf toe dat hij geen individuele dader was toen hij zei: “Ja, er is een netwerk, het zijn misdadigers. Ik had contact met bepaalde mensen”. Bovendien stierven er op mysterieuze wijze minstens 27 getuigen in de zaak Dutroux. Zelfs de ‘naïeveling’ bespeurt dat er hier iets duidelijk mis is.

De Weense Natascha Kampusch wordt in de media ook herhaaldelijk opgewarmd, die voortdurend geconfronteerd wordt met scepsis en vijandigheid vanwege haar aanwezigheid in de media, zoals ze onlangs de Standard vertelde. Kampusch werd in 1998 als tienjarig meisje op weg naar school ontvoerd en acht jaar in de kelder van de ontvoerder vastgehouden. In 2006 wist ze te ontsnappen.

In het kielzog van de huidige tijdgeest, waarin meer licht wordt geworpen op het internationaal opererende netwerk van kinderhandel en pedofielen, is het ook weer tijd om een nieuwe lichtkegel te werpen op de ontvoeringszaak van Madeleine McCann. Het Britse meisje – ook wel Maddie genoemd – was in 2007 met haar ouders in de Algarve, toen ze vermoedelijk op een avond uit het vakantieappartement werd ontvoerd en sindsdien als vermist wordt beschouwd.

Deze zaak zorgde wereldwijd voor een enorme media aandacht, waarbij de ouders van Maddie in toenemende mate door de media als verdachten werden afgeschilderd. Een Portugese politieagent legde in zijn in 2008 gepubliceerde boek “Maddie: A Verdade da Mentira” (“Maddie: De waarheid van de leugen”) ook de verdenking op de ouders. Het boek verkocht 180.000 exemplaren en werd in zes talen vertaald .

Een televisiedocumentaire gebaseerd op het boek bereikte 2,2 miljoen kijkers. De McCanns dienden een smaadzaak in, wonnen en ontvingen een schadevergoeding van 600.000 euro. Na een zwaar juridisch getouwtrek werd het boek echter niet van de markt gehaald.

Het feit dat ouders zich (deels) schuldig kunnen maken is een optie die bij dit soort misdrijven niet kan worden uitgesloten. Maar waarom was de focus zo sterk op de ouders alleen als mogelijke daders gericht en werden alle mogelijkheden gebruikt om dat zoveel mogelijk te doen?

Het herinnert een beetje aan de Dutroux-zaak, waarin men één enkele dader als zondebok “opoffert”, zodat de geldschieters, d.w.z. het hele netwerk, niet wordt ontmaskerd.

De Maddie-zaak is nog niet opgelost en ook hier lijkt de politie medeplichtig of in ieder geval collaboratief te zijn. Dat is geen toeval, want het wereldwijd actieve pedofiele netwerk bestaat onder andere uit hoge politici, leden van justitie en politie, geheime diensten en vooral veel geestelijken. Door posities in bepaalde gebieden en controlepunten kunnen zij elkaar zo goed mogelijk afdekken, alibi’s verstrekken en bewijsmateriaal en getuigen “laten verdwijnen”.

Tijdens mijn onderzoek naar “Pizzagate/Pedogate” voor mijn nieuwe boek kwam ik de bizarre voorkeuren tegen van de twee Podesta-broers, John en Tony Podesta. De eerste was niemand minder dan de voormalige campagnemanager van Hillary Clinton en ooit chef-staf van het Witte Huis.

Deze laatste is een zeer invloedrijke lobbyist van de Democratische Partij in de VS en was verantwoordelijk voor Bill Clinton en Barack Hussein Obama. In Wikileaks verschenen onthullingen van verschillende delicate e-mails, die een paar puzzelstukjes aan het criminele pedofielennetwerk geven en de omgeving van de Clinton’s behoorlijk belasten. In een van de e-mails nodigde de Servische Marina Abramovic de Podesta’s thuis uit voor een “Spirit Cooking” (vertaald als “zielen koken”).

Abramovic’s occulte rituelen en “artistieke performances” gaan duidelijk in een zeer satanische richting. Eén van de rituelen bevat bijvoorbeeld het mengen van bloed, urine, moedermelk en ruggenmergvloeistof.

Voor tijdschriften neemt ze deel aan dubieuze scènes die zeker te interpreteren zijn als verwijzingen naar pedofilie, sadisme, kannibalisme en satanisme. Hoge politici en bekende beroemdheden als Lady Gaga, Jay-Z, Pamela Anderson en Robert De Niro bezoeken regelmatig Abramovic.

Hoe dan ook, in 2013 publiceerde de British Scotland Yard opsporingsfoto’s van twee verdachten in de Maddie-zaak. Ze lijken precies als John en Tony Podesta. De onderzoekswebsite Victurus Libertas stuitte bovendien op berichten in de Britse media dat de pedofiele tv-presentator en politicus Sir Clement Freud (kleinzoon van psychoanalyticus Sigmund Freud) een villa bezat niet ver van het McCann vakantieappartement in de Algarve en enkele dagen nadat hun dochter was verdwenen de McCanns bij hem thuis uitnodigde en bevriend raakte .

Naar verluidt bevonden de gebroeders Podesta zich in de villa van Freud tijdens de ontvoering van Maddie in Portugal. De volgende opnamen spreken voor zich, ook al zijn er nog geen duidelijke indicaties:

Maar waarom zijn de Podesta’s nog steeds op vrije voeten? Waarom gebeurt er niets met zoveel vanzelfsprekendheid? Dit is een duidelijk teken dat politie en justitie van “boven” zijn bevolen hier geen verder onderzoek te verrichten. Maar zo’n schaamteloze bedwelming van de massa’s mag niet langer doorgaan.

Het wordt tijd dat deze misdaden eindelijk volledig aan het licht worden gebracht en het wereldwijd opererende criminele pedofilienetwerk rigoureus bloot te leggen. De verkrachters, kindermisbruikers en moordenaars moeten allemaal voor de rechter worden gebracht. Ieder van ons kan hierop een beetje licht schijnen en samen kunnen we een grote schijnwerper op deze informatie en onderwerpen richten.

Andere explosieve achtergronden van pizzagisten/pedofielen met verstrengelingen van hoge kringen en het Vaticaan, evenals op vele andere zeer “pittige” onderwerpen zijn te vinden in mijn nieuwe openbaring boek “Als de mensheid wist…”.

Redactie: Deze bijdrage vertegenwoordigt uitsluitend de mening van de auteur. Het geeft niet noodzakelijk de mening van de uitgever of andere auteurs van deze site weer.

Bron:

https://www.epochtimes.de/politik/welt/paedophilie-skandal-haben-hillary-clintons-wahlkampfleiter-john-podesta-und-sein-bruder-die-maddie-mccann-entfuehrt-a2620133.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Pedofilieschandaal: Hebben Hillary Clinton’s campagnemanager John Podesta en zijn broer Maddie McCann ontvoerd?

 1. Wat die marina abromovic doet is regelrechte voodoo

  Like

 2. Heb er geen woorden voor,dit kan je niet verzinnen in je stoutse dromen en moet ondanks alle bescherming van CAI of FBI
  Deze lugubere bende moet opgespoort worden al worden ze beschermd door Justitie,Politie,de Koning,Vaticaan of Witte Huis.

  Like

 3. templars2017 // augustus 31, 2018 om 21:22 //

  Weten we al heel lang , er is zoveel moedwilligheid dat het niet meer mooi is, kinderen bestellen voor weet ik wat allemaal kost een bundel geld ,vraag je eens af wie heeft zoveel geld over om daaraan te spenderen,met een gewoon loon zal het niet mogelijk zijn………..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s