Nieuw

Om journalisten van gewenste foto’s te voorzien – Links wil Hitlergroet tonen op AfD demo Chemnitz

Blijkbaar wordt de herdenkingsmars van de AfD op zaterdag in Chemnitz gesaboteerd met Hitlergroeten. Op internet wordt door linkse activisten opgeroepen om de demonstratie in diskrediet te brengen door het heffen van de rechterarm. Reeds bij de vorige demo werd beweerd dat de “Heil Hitler” afkomstig was van infiltranten van het Federaal Bureau voor de Bescherming van de Grondwet en van journalisten.

Op Twitter eiste een gebruiker: “Duw de nazi’s netjes in de soep. Meng je onder de demonstranten en schreeuw ‘Heil Hitler’ echt luid 2-3 keer. “Morgen staat er echt iets in de krant. Deze strategie is bedoeld om journalisten de beelden te geven die ze nodig hebben om de demonstratie als nazi-mars te belasteren.

Reeds tijdens de protestmars op maandag, waaraan 10.000 mensen deelnamen, hadden enkele demonstranten de Hitlergroet openlijk aan de fotografen getoond. Zij poseerden ermee. Velen waren verbaasd dat de politie niet tussenbeide kwam. Activisten beweerden vervolgens dat de twee, die herhaaldelijk werden getoond, een informeel lid van het Federaal Bureau voor de bescherming van de grondwet waren, en dat de ander een journalist was. Deze verklaringen zijn in eerste instantie niet verifieerbaar.

Hoewel een dwarsdoorsnede van de bevolking de straat op was gegaan, domineerden deze beelden de media-aandacht. Dit was het vermeende bewijs dat de nazi’s Chemnitz over hadden genomen en dat alle deelnemers fascisten waren.

Nu wachten veel journalisten om gelijkaardige foto’s op zaterdag te kunnen te nemen. AfD vreest dat provocateurs doelbewust aan de demonstratie kunnen deelnemen om lelijke beelden uit te lokken. De drie deelstaatvoorzitters van Thüringen, Saksen en Brandenburg zeiden maandag tijdens de demonstratie al: “Helaas is het niet uit te sluiten dat provocateurs – door wie dan ook – in onze herdenkingsstoet zullen infiltreren. Blijf alert, meld provocaties en, indien mogelijk, film interferenties om bewijsmateriaal te verzamelen voor verdere vervolging.

Verwacht wordt dat duizenden mensen zaterdag om 17.00 uur de waardige dodenmars zullen bijwonen, gekleed in zwart en zonder politieke boodschappen. Alleen witte rozen als teken van verdriet en Duitse vlaggen mogen worden getoond.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/31/um-journalisten-bilder/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Om journalisten van gewenste foto’s te voorzien – Links wil Hitlergroet tonen op AfD demo Chemnitz

 1. De nazi van nu, loopt niet met een erectie in zijn arm.
  De nazi van nu, zit voorover gebukt alvast met een open pot vaseline.
  De meester brult “Allah is groot”!
  De huidige nazi fluistert: “maar jij ook hoor”!

  Liked by 1 persoon

 2. Bepaalde krachten hebben dezelfde smerige streken als de White Helmets.
  Wat voor vies volk zit er toch onder ons.

  Like

 3. Claudia M. // augustus 31, 2018 om 21:32 //

  Lekker gewenste foto… Die gast die hier de ‘groet’ brengt ziet eruit als een zwerver.

  Like

 4. Antifa zijn de Nieuwe Neo Nazi’s van de 21 ste eeuw, Hitler had zijn SA Horde en Merkel heeft haar Antifa Neo Nazi’s bagger

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s