Nieuw

Noodverweer tegen de leugen: Daniel Zabel over zijn redenen voor het lekken van het arrestatiebevel van Chemnitz

Theseus en de Minotaurus. Screenshot YouTube.

Sinds gisteren is de naam Daniel Zabel in heel Duitsland bekend. De gevangenbewaarder uit Dresden kwam immers naar buiten als degene die het arrestatiebevel voor de twee verdachten Alaa S. en Yousif A., die naar verluidt de moord in Chemnitz zouden hebben gepleegd, gefotografeerd en verder doorgegeven heeft. Gisteren werd hij met onmiddellijke ingang geschorst. Hier documenteren we zijn brief waarin hij de redenen voor zijn handelen toelicht.

Mijn naam is Daniel Zabel. Samen met mijn advocaat, de heer Hannig, heb ik besloten om de volgende verklaring openbaar te maken:

Ik ben gevangenbewaarder en in het kader van mijn werk heb ik informatie ontvangen over het aanhoudingsbevel voor een van de verdachten van de moord in Chemnitz tegen de heer Daniel Hillig.

Ik wist dat ik mijn officiële verplichtingen niet nakwam

Ik heb besloten dit document, het volledige arrestatiebevel, te fotograferen en openbaar te maken. Ik wist dat ik mijn officiële verplichtingen niet nakwam en ik wist dat ik mijn baan hoogstwaarschijnlijk zou verliezen. Ik was mij er echter niet van bewust dat ik mogelijk een strafbaar feit heb gepleegd door dit document te publiceren. Ik geloofde dit vooral niet omdat de zaak uiterlijk bij de opening van het hoofdgeding toch in een openbare hoorzitting moest worden behandeld en ik ervan uitging dat het publiek vroeg of laat toch de waarheid zou horen.

Ik heb besloten het arrestatiebevel om de volgende redenen openbaar te maken en zo voor eens en altijd aan het publiek te laten zien wat het Openbaar Ministerie in Chemnitz heeft ondernomen:

De media zetten vraagtekens bij feiten, manipuleren en verdraaien

Ik wil dat het publiek weet wat er is gebeurd. Ik zou graag zien dat er een einde komt aan de speculatie over de mogelijke gang van zaken en dat de media niet langer de soevereiniteit hebben om de feitelijke gang van zaken ter discussie te stellen, te manipuleren of te verdraaien op een manier die hen uitkomt. Ik zou graag willen dat het hele publiek alleen de harde feiten kent die vandaag bekend zijn.

Als gevangenbewaarder sta ik dagelijks in het middelpunt van een gebeuren wat een paar jaar geleden in ons land niet zo intensief en op zo’n manier aanwezig was. Desondanks stel ik elke dag vast dat de meeste mensen worden voorgelogen over de veranderingen in ons land of de waarheid niet willen waarnemen. Wat de doodslag of moord op Chemnitz betreft, wilde ik echter niet langer deel uitmaken van deze zwijgende massa, maar ervoor zorgen dat de waarheid en alleen de waarheid, aan het licht komt.

Ik sta achter hetgeen wat ik gedaan heb

Dat is waar ik voor sta. Dat is ook de reden waarom ik hier in het openbaar mijn stem verhef. Ik ben me bewust van de gevolgen. Ik moet toegeven dat ik heel bang ben dat de rechtsstaat niet meer functioneert en dat ik ondanks deze openbare bekentenis in hechtenis zal worden genomen. Ik ben bang dat ik dat risico moet nemen. Maar ik vertrouw erop dat ik een eerlijk proces krijg in een rechtsstaat, ook al zal de waarheid die ik heb gepubliceerd sommige mensen in Duitsland niet goed uitkomen.

Ik heb niet de intentie om iets te verduisteren of te verbergen en ik ben niet van plan om te vluchten. Ik sta voor hetgeen ik gedaan heb.

Bron:

https://philosophia-perennis.com/2018/08/31/notwehr-gegen-die-luege-daniel-zabel-ueber-seine-gruende-den-haftbefehl-von-chemnitz-zu-leaken/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7209 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Noodverweer tegen de leugen: Daniel Zabel over zijn redenen voor het lekken van het arrestatiebevel van Chemnitz

  1. De man is heel moedig en een held……….moet bescherming vragen of regelen…..want er zullen binnen de Staat krachten zijn die anderen zullen ombrengen of laten verdwijnen.
    Wij hebben dit al een paar keer meegemaakt in het verleden.

    Like

  2. De Antifa Neo Nazi’s zullen deze man wel vinden en hem en familie het leven zuur maken

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Noodverweer tegen de leugen: Daniel Zabel over zijn redenen voor het lekken van het arrestatiebevel van Chemnitz – jroam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s