Nieuw

Merkel arrives in Senegal on Africa tour aimed at stemming illegal migration

“We have to fight illegal migration on the one hand, on the other hand we have to create legal opportunities.”, Merkel said.

Merkel has placed a strong focus on African diplomacy in recent years, and has called on African countries to do their bit in stemming the flow of migrants to Europe – an issue over which she faces criticism at home.

Like China and more recently Britain’s Theresa May, export-nation Germany is also eagerly eyeing the burgeoning economic potential of resource-rich African nations with young, dynamic citizens.

The Local >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9566 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Merkel arrives in Senegal on Africa tour aimed at stemming illegal migration

 1. polderboy // augustus 31, 2018 om 10:51 //

  Valt me wel op dat bij de local.de exact dezelfde tekst qua zinnen staat voor een zeer groot deel als bij Euractiv, een foundation dat als doel heeft om de EU politiek te verspreiden:
  https://www.euractiv.com/section/development-policy/news/merkel-begins-west-african-tour-in-senegal/
  Hoeveel van die Pravda’s heeft de EU inmiddels eigenlijk onder haar totalitaire controle?

  Verder lees je over de totale hulpeloosheid, waar de EU machthebbers zich op beroepen:
  “Senegalese, Ghanaians and Nigerians are among the thousands of migrants trying their luck in Europe, even though their chances of winning asylum are slim.”
  Want elke asieleiser weet dat ook wel, dat zijn kans nul is, maar na afwijzen kun je tot je dood, door de EU gefinancierd, verder procederen en dan ondertussen van alle vakantie faciliteiten van een “vluchteling” genieten.

  Ik ging laatst met mijn maat trouwens lekker op vakantie naar Saudi Arabië, waar ze ook bloedmooie wijven hebben, om ze eens lekker in Mekka en Medina voor zo een moskee bij hun geile kut te pakken, zoals die moslim graag doen voor de Dom van Keulen.

  Nadat we ons paspoort op het vliegveld in Riyadh in de prullenbak hadden weggeflikkerd, liepen we naar een stel kankermoslim toe, wat als grapje bedoeld was natuurlijk: dat hebben we van Aboutaleb, die zei dat je als grapje best onder elkaar “kankerjood” mag zeggen. Nou, die gein beviel ze niet echt, maar ze hielden zich in met hun wit weggetrokken neuzen. Ondertussen ook even een geile moslima eens lekker voor “hoerrr” uitgemaakt, toen we voor die douane ambtenaren stonden. Wit trokken die kerels weg zeg. Dus we gingen verder:
  “We eisen asiel. We zijn PVVers, en zijn gevlucht uit Nederland voor Antifa knokploegen.”
  “We eisen een vluchtelingen advocaat, ieder een woning, boerenkool met een lekker varkens karbonaatje, een katholieke kerk voor mij, en een protestantse kerk voor hem, ieder een smartphone, en voldoende geld om naar de hoeren te gaan. We willen ook vrijheid hebben om wat te pooieren en drugs te dealen, en voldoende geld hebben om naar huis op vakantie te gaan naar onze familie.”
  “En als het bevalt dan blijven we voorlopig een tijdje door procederen,”
  “Dus schiet maar op, want we hebben geen zin om te wachten, anders geven we jullie aan voor racisme en schending van de mensenrechten: stelletje kankermoslims..”

  Nou, je had ze moeten zien. Ze speelden de hulpeloze, gelijk Merkel, en Rutte, de schijnheilige rechtvaardige, totdat hun chef eraan kwam.
  Toen werd het grimmig…

  Liked by 2 people

 2. templars2017 // september 1, 2018 om 16:54 //

  @ polderboy , you wish maat you wish

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s