Nieuw

Liep met scherp geladen Kalashnikov in centrum van Malmö – vrijgesproken

"Het is een soort kort handelsverloop. Hij gaat naar buiten, gooit het pistool van zich af en neemt het geweer in kader van noodweer met zich mee", zegt advocaat Martin Sunnqvist. © Politie

Een 31-jarige man die onder invloed van drugs met een scherp geladen geweer rondliep op de Möllevången in het centrum van Malmö is door de rechtbank vrijgesproken van wapenovertreding.

Het evenement vond op een zaterdagavond in maart van dit jaar plaats. Toen de man na zijn wandeling met een scherp geladen Kalashnikov werd gearresteerd, vond de politie een zak cocaïne en 1700 euro in contant geld in zijn broek, schrijft Sydsvenskan.

De man verklaarde echter dat hij drie mannen had ontwapend die zijn appartement waren binnengevallen en dat zij degenen waren die het wapen hadden meegenomen.

Volgens de rechtbank, die de 31-jarige heeft vrijgesproken, kan niet worden uitgesloten dat hij handelde in het kader van noodverweer. Noch kan worden bewezen dat de man toegang tot het geweer had vóór de vermeende inval in zijn appartement, volgens het vonnis.

Bron:

http://www.friatider.se/gick-med-skarpladdad-kalasjnikov-i-centrala-malm-frias

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Liep met scherp geladen Kalashnikov in centrum van Malmö – vrijgesproken

 1. Wachteres // augustus 31, 2018 om 13:14 //

  Zoiets kan een rechtbank alleen maar bedenken als er een ‘lichtgekleurd’ persoon in het spel betrokken is.

  Like

 2. Zweden en de rest van Europa moeten kapot.
  Geen beschrijving van de dader dan weet je genoeg.
  Moslims zijn nu eenmaal heilig verklaart

  Like

 3. Als we hier praten over migrant of moslim…..
  moslim=misleiden……..en het Gerecht trapt er in.

  Like

 4. Nu Europa maak je borst maar nat, maar diegene die dit allemaal georkestreerd hebben zullen straks zoveel spijt krijgen dat ze van pure ellende en wanhoop de grond in hun knuisten grijpen en uit pure wanhoop het bloed onder hun nagels vandaan komt, en dan volgt de genade slag!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s