Nieuw

Hillary Clinton’s campagne betrokken bij verkiezingscampagne schandaal van $84 miljoen

De poging om de onaangenaamheden van de Stormy Daniels zaak in een schending van de campagnefinanciering om te zetten – een zwakke poging naar het zich laat aanzien  – begint in focus te komen aangezien een nieuwe klacht is ingediend bij de Federale Commissie van de Verkiezingen (FEC) door ‘The Committee to Defend the President’ tegen het Hillary Victory Fund (HVF) en beschuldigt het fonds er van staatsafdelingen te hebben gebruikt als stromannen om campagne donatielimieten te omzeilen en dan het geld terug wit te wassen in het campagne fonds van Hilary Clinton.

Dan Backer, de advocaat van de campagnfinanciering die de klacht indiende, schrijft in Investors Business Daily dat het plan de veroordeling van filmmaker Dinesh D’Souza, die vervolgd werd “voor het geven van geld aan een handvol medewerkers dat zij vervolgens hebben gedoneerd aan een kandidaat van zijn voorkeur” beschamend nietig doet lijken.

HVF vroeg zescijferige donaties van belangrijke donors, waaronder Calvin Klein en Seth MacFarlane, de schepper van de “Family Guy”, en leidde hen via partijafdelingen in de verschillende staten op weg naar de campagne van Clinton. Ruwweg $84 miljoen kan zijn witgewassen in wat zou kunnen zijn het enige grootste schandaal van de campagnefinanciering in de geschiedenis van de V.S.

Dit is wat je niet mag doen, maar wat de Clinton machine toch leek te doen. Zoals het Hooggerechtshof duidelijk heeft gemaakt in McCutcheon v. FEC, mag het JFC geen bijdragen vragen of aanvaarden om basislimieten te omzeilen, via “oormerken” en “stromannen” die uiteindelijk buitensporig zijn – hier zijn vijf afzonderlijke verboden.

Bovendien gingen zescijferige donaties ofwel nooit daadwerkelijk via rekeningen van partijafdelingen, ofwel waren nooit onder controle van partijafdelingen, wat valse FEC-rapportages van HVF, partijafdelingen en het DNC toevoegt aan de waslijst.

Tot slot heeft het DNC, zoals Donna Brazile en anderen hebben toegegeven, de fondsen onder de directe controle van de Clinton-campagne geplaatst, een enorme schending van de wet op de financiering van campagnes die de samenzwering aan elkaar bindt.

Democratische donoren, die wisten dat de fondsen uiteindelijk de campagne van Clinton zouden toekomen, schreven zes-cijferige checks om de verkiezingen te beïnvloeden – 100 keer groter dan toegestaan.

HVF bundelde deze megagiften en meldde op één dag het overmaken van geld aan alle deelnemende partijafdelingen in de staten, waarvan sommige dan zouden verschijnen op FEC-rapporten die door de DNC werden ingediend als het overmaken van exact hetzelfde dollarbedrag op exact dezelfde dag naar de DNC. Toch meldden niet alle partijafdelingen in de staten dat zij deze bedragen ontvingen of overmaakten.

We zijn op het punt gekomen dat zodra één van de leiders van de progressieve beweging in de loop van de laatste 20 ofzo jaar in dit land met een vinger naar een politieke tegenstander begint te wijzen en hen van een of andere schandaal of potentiele onwettige activiteit beschuldigt, het over het algemeen een teken is dat de progressieve leider zich er zelf aan schuldig heeft gemaakt.

En dan vraagt men zich nog af waarom niemand nog langer politici, de media, of het systeem vertrouwt.

Bron:

https://www.redstate.com/slee/2018/08/28/hillary-clintons-campaign-implicated-84-million-campaign-finance-scandal/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Hillary Clinton’s campagne betrokken bij verkiezingscampagne schandaal van $84 miljoen

  1. antiislamnu // augustus 31, 2018 om 20:02 //

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s