Nieuw

Citing 1.6M Vacant Jobs, Merkel Set to Open Border to Non-EU Workers

Claiming there are more than a million vacant jobs in Germany, Angela Merkel’s government is set to slash immigration restrictions so non-EU migrants can be shipped in to fill roles in vocational careers.

After years of calls for reform, largely from corporations, business associations, and the Social Democratic Party (SPD), the nation’s interior ministry revealed a paper of key points agreed by ministers and all three parties in the grand coalition.

Hailing the plans, under which big business would find it much easier to import workers, the newspaper Handelsblatt reported that Merkel’s Christian Democratic Union (CDU) and its Bavarian sister party, the Christian Social Union (CSU), has finally relented to reform after “resisting the creation of new immigration laws for 20 years”.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s