Nieuw

Burgemeester Chemnitz: de demonstraties geven de stad een slecht beeld

Foto: Barbara Ludwig tijdens Duitse kampioenschappen wegwedstrijd 2017 (vrouwen). Bron: Wikimedia. Auteur: Lord van Tasm.

Chemnitz burgemeester Barbara Ludwig (SPD) werd op donderdag op een burgerbijeenkomst uitgejouwd. Ludwig zei dat na de moordpartij op zondag wel degelijk een mogelijkheid was geweest om een protestbijeenkomst te registreren en het reguleer uit te voeren, wat vooral gejoel oogstte. Vroeger had niemand in Duitsland het over Chemnitz, maar door het deels gewelddadige protest heeft de stad nu een slecht beeld.

“Als we een stad zijn waar niemand meer wil komen omdat men bang is om de straat op te gaan, is het geen goede plek,” zei ze. Steeds weer werd de burgemeester onderbroken door woedende tegenwerpingen, sommige critici beschuldigden Ludwig er luidkeels van dat zij de problemen zelf had veroorzaakt. Eerder had premier Michael Kretschmer (CDU) ook gesproken tijdens de zogeheten “Saksenspreekuur”ook gesproken.

Hij riep de aanwezigen op vertrouwen te hebben in de staatsorde. “Het beginsel van onze coëxistentie is democratie en de rechtsstaat”, aldus de CDU-politicus. Hij kreeg af en toe applaus voor de uitspraak dat niet iedereen in Chemnitz rechtsradicaal was.

Kretschmer was daarvoor al met zijn “Saksenspreekuur” in alle districten van Saksen onderweg. Het evenement op donderdag was al voor de moord op het Chemnitzer Stadsfeest gepland. Ondertussen loopt de demonstratie van de rechtse populistische organisatie “Pro Chemnitz” ten einde.

“Volgens ramingen van aanwezigen namen ongeveer 900 mensen aan het evenement “Pro Chemnitz” van vandaag deel”, schrijft de politie in een kort bericht op zijn Twitter-account. De situatie is nog steeds gespannen.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/31/chemnitzer-oberbuergermeisterin-buergersprechstunde/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Burgemeester Chemnitz: de demonstraties geven de stad een slecht beeld

 1. alwine kerkhof // augustus 31, 2018 om 14:10 //

  Zij geeft de stad een slechte naam,, men is vol lof over de bevolking die eindelijk opstaat.

  Like

 2. Over de oorzaak, het stinkende en minderwaardige moslim moord en verderf tuig, die normale mensen, die niet door de middeleeuwse pislam vergiftigd worden afslachten, hoor je al niet meer.
  Wat een smerig wijf dat nationaal socialistische stuk stront…..

  Liked by 2 people

 3. Scrutinizer // augustus 31, 2018 om 14:28 //

  Raar.
  Doorgaans is het establishment juist zo goed in het manipuleren van de beeldvorming.
  Zo vegen ze juist alle rommel onder tafel en belichten ze alleen (gefingeerde) positieve zaken.
  Waarom dan een vreedzame protestdemonstratie moedwillig afschilderen als ex-treem rechts en racistisch? Dat was het niet maar dat beeld hebben ze zelf bewust opgehangen.
  En dan nu zich beklagen over een negatief imago?
  Had dan niet bewust een negatief imago gecreeerd!
  Anders zijn ze zo goed in liegen om de zaken mooier voor te stellen. Waarom nu dan niet?

  Like

 4. Verdomme er zijn veel meer smerige heksen in Duitsland…….ik dacht dat Merkel een misbaksel was……….zij is er ook een.

  Like

 5. Bij ons wonen zij gelukkig alleen in Amsterdam.

  Liked by 1 persoon

 6. Flying_Dutchman74 // augustus 31, 2018 om 15:41 //

  Mooi verwoord flo🙌

  Liked by 2 people

 7. Wat ’n lelijk wijf!!!
  Tot nu deed ze het vanuit haar functie en gemeentegeld met aangespoelde negers en zogenaamd policolore asielzoekende-vluchtelingen-immigranten.
  Maar die grote gekleurde lullen gaan haar neus voorbij als rechts door gaat stoten.

  Liked by 1 persoon

 8. Daar moet je niet naar luisteren, die moet je bestormen!

  Like

 9. Ze heeft de mentaliteit van een linkse hoeren madam, en we kennen heel wat linkse salon pooiers en madams hier in Nederland

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s