Nieuw

Bondsminister Barley over Chemnitz: Ik ben niet geïnteresseerd in de zorgen van de bevolking

De plaats van het delict: Chemnitzers hebben voor de door 'vluchtelingen' beestachtig vermoorde Duitser bloemen en kaarsen geplaatst. Foto: Screenshot YouTube.

Het kabinet Merkel laat nu zijn laatste masker vallen: “De gebeurtenissen in Chemnitz kunnen niet de gelegenheid zijn om te vragen naar de zorgen en behoeften van mensen,” zei minister van Justitie Katarina Barley gisteren botweg in de ZDF talkshow “Maybrit Illner”.

Angst om door de volgende mesman naar het hiernamaals gestuurd te worden ? Politici mogen zich daar niet mee bemoeien. Volgens het gepresenteerde mantra mogen er slechts drie dingen op het spel staan: rechts-radicalisme, fascisme en nazi’s.

De sociaaldemocraat: “Je moet benoemen wat er is gebeurd als wat het is: rechtsradicalisme en criminaliteit. Barley vervolgt: “Wat er in Chemnitz is gebeurd heeft niets te maken met angst, verdriet en ontbering!

Ze eist een definitieve beslissing van het volk: Nu is het tijd voor iedereen om te beslissen: Accepteer ik deze demonstraties? Zo niet, dan moet hij zich daartegen verzetten, aldus de minister van Justitie.

Meer bij Jouwatch >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

13 Comments on Bondsminister Barley over Chemnitz: Ik ben niet geïnteresseerd in de zorgen van de bevolking

 1. Ist er wirklich wieder da!?

  Like

 2. Eerst zijn ze zogenaamd bang voor een burgeroorlog, breekt die niet uit dan sturen ze erop aan.

  Like

 3. Compleet losgezongen van de werkelijkheid. Ik probeer de gedachtekronkels van dit soort mensen te begrijpen en te duiden maar ik kan er helemaal niets mee.

  Like

 4. Achterlijk wijf.
  Door zulke botte uitspraken verliest de SPD nog meer stemmen maar dat wicht heeft dat niet eens in de gaten.

  Like

 5. Scrutinizer // augustus 31, 2018 om 21:16 //

  @Dick
  M.i. kan dat slechts betekenen dat ze inmiddels voorbereid zijn en klaar om toe te slaan en er hun voordeel mee te doen d.w.z. een totalitaire politiestaat te vestigen.

  Like

 6. Ben bang dat het eigenlijk al een politiestaat is Scrutinizer. Van ‘Rechts’ wordt niets meer getolereerd. Al heel lang niet meer.

  Like

 7. polderboy // augustus 31, 2018 om 21:51 //

  Voor morgen is alle beschikbare oproer politie in deelstaat Noordrijn-Westfalen naar Chemnitz gemobiliseerd: politie cavalerie eenheden te paard, waterkanonnen en grote 123 man sterke ME pelotons. Allerlei evenementen worden daarvoor in die deelstaat stilgelegd.
  https://www1.wdr.de/nachrichten/nrw-polizei-chemnitz-100.html

  Een voetbalwedstrijd gaat morgen ook niet door. Politie is gemobiliseerd naar Chemnitz:
  https://www.focus.de/politik/deutschland/vorfaelle-in-chemnitz-dynamo-dresden-hsv-abgesagt-polizisten-werden-bei-demos-gebraucht_id_9509632.html

  Ook uit andere deelstaten Beieren, Berlijn, Hessen, Sachsen-Anhalt, Thuringen en daarnaast de Federale politie hebben voor morgen hun marsorders binnen voor Chemnitz:
  https://www.radiochemnitz.de/nachrichten/polizeibericht/#!/beitrag/vorbereitungen-zum-polizeieinsatz-am-30-08-2018-in-chemnitz-551459/

  Die gevestigde Duitse politieke partij besturen hebben de macht al sinds WOII.
  Na 75 jaar aan de macht te zijn komen er nu opeens nieuwe partijen op, en hebben burgers kritiek op die gevestigde bestuurders. Die bestuurders moeten echt wennen aan die democratie, en het feit dat Duitsland een open samenleving is met meerdere geluiden.

  Maar goed, je als een stel middeleeuwse achterlijke xenofobe feodale machthebbers gedragen, een zootje tokkie regenten, hoeft ook niet.
  Ik zou ze voor de keuze stellen: je gaat maar mee met de nieuwe tijden als bestuurders.
  Maar die achterlijke autoritaire neigingen om hele politielegers burgers op het dak te jagen, dat tolereren we niet als volk!!

  Like

 8. ‘Regime change’ is het toverwoord wat veel landen in Europa van de ondergang zal gaan redden. Zo ook Duitsland.
  Uiteindelijk zal een flink deel van de “einheimischen” zich in beweging zetten, met politie en leger aan hun zijde.
  (voornoemde eenheden hebben tenslotte ook familie en kinderen wiens toekomst aan gruzelementen zullen vallen bij ongewijzigd beleid)

  ’t Kan niet zijn dat dit continent opnieuw in een rokende puinhoop gaat veranderen door het opzettelijk vernielzuchtige beleid gevoerd door een handjevol ‘nageslachtlozen’, (Merkel, Macron, Rutte)

  Like

 9. Ik hoop dat er ook een leger journalisten komt uit de hele wereld om te laten zien hoe ze zich misdragen tegen burgers van 10 tot 100 jaar oud, de lafbekken!

  Like

 10. in heel Europa blijken de zg. sociaal democraten inmiddels heel wat fascistoïde trekjes te vertonen

  Like

 11. antiislamnu // september 1, 2018 om 01:14 //

  Wordt tijd dat Duitsland de ovens weer gaat opstarten

  Liked by 1 persoon

 12. Republikein // september 1, 2018 om 07:31 //

  Dat is ferme taal, beetje opruiend.
  Gaan we naar de Dam?.
  Dan gaan we naar de Dam!
  En de loonslaaf sliep verder, people sheeple.

  Like

 13. Eugene de Groot // september 1, 2018 om 12:31 //

  Hier zegt iemand ‘regime change’ voor de landen van Europa.
  Heel goed.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s