Nieuw

Beatrix von Storch, Alternativ fur Deutschland: “de mensen zijn boos”

Beatrix von Storch, plaatsvervangend partijleider van Alternativ fur Deutschland, een immigratiekritieke partij die de laatste tijd enorm is gegroeid, wordt hier geïnterviewd vanwege de gebeurtenissen in Chemnitz.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Beatrix von Storch, Alternativ fur Deutschland: “de mensen zijn boos”

 1. Helemaal terecht……want ik ben het ook.

  Like

 2. Hoe lang pas? Merkel was toch herkozen? Intussen zijn er vele 10duizenden het land binnengekomen. Als die nog maar geen verblijfsstatus hebben gekregen kunnen ze met het eerstvolgende vliegtuig naar huis. Ze kunnen altijdnog extra vluchten inzetten!

  Like

 3. polderboy // augustus 31, 2018 om 17:48 //

  in de New York Times (NYT) schrijven ze een heel artikel over de “mob” die de straat op ging in Chemnitz, woedend als die demonstranten waren over weer een moord en zwaar gewonden:

  Het woord “mob” betekent in het Engels zoveel als “gepeupel”, “een zootje criminelen”, of “horde agressieve lui”.

  Echter, als een zootje islamisten in Pakistan de straat op gaan, en dreigen Nederlanders te vermoorden, dan noemt de NYT ze “demonstrators”, alsof die lui die dreigen met het vermoorden van Nederlanders zulke netjes demonstrerende burgers zijn, terwijl dat juist lui zijn die tot een criminele bende, een “mob, horen:

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // september 1, 2018 om 17:01 //

  Duidelijk hoe de media dingen minimaliseert ,walgelijk….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s