Nieuw

AfD toont solidariteit: partij biedt baan aan ontslagen gevangenbewaarder die lekte over Chemnitz

Dat ging snel:

Gisteren werd Daniel Zabel geschorst uit het gerechtelijk apparaat in Saksen omdat hij toegaf dat hij het arrestatiebevel voor een van de moordenaars op het stadsfestival had doorgespeeld aan conservatieve burgerrechtenactivisten. En vandaag kreeg hij een nieuwe baan aangeboden door Stefan Räpple, lid van het deelstaatparlement van Baden-Württemberg AfD. De politicus uitte zijn respect en solidariteit met de 39-jarige Chemnitzer.

Daniel Zabel gaf donderdag publiekelijk toe dat hij het arrestatiebevel tegen de vermeende moordenaar in Chemnitz had uitgevaardigd omdat hij wilde dat de waarheid eindelijk naar buiten kwam. De penitentiaire functionaris is met onmiddellijke ingang geschorst. Saksen’s CDU minister van Binnenlandse Zaken Roland Wöller: “Ik ben opgelucht dat de hoge zoekdruk het mogelijk heeft gemaakt om de dader van dit verraad van geheimen zo snel te veroordelen. Zo hoort het in een rechtsstaat ! Het onderzoek loopt natuurlijk nog. Het ministerie van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Saksen heeft het volgende verklaard:

Stefan Räpple, een AfD-afgevaardigde van het deelstaatparlement uit Baden-Württemberg, bood Zabel nu publiekelijk een baan aan. Räpple schrijft op Facebook:

Functieaanbod: Ik bied Daniel Zabel uit Chemnitz een baan aan in mijn team.

De heer Zabel is door de deelstaat Saksen als gevangenbewaarder ontslagen omdat hij het arrestatiebevel tegen de twee moordenaars van Chemnitz had gepubliceerd. Ik dank de heer Zabel voor zijn ware morele moed om zijn eigen bestaan op het spel te zetten en te wijzen op de grieven in onze staat. Te veel patriottische politieagenten en administratieve ambtenaren zwijgen, hoewel ze dagelijks het verraad van hun oversten te zien krijgen.

Daniel Zabel heeft dat niet gedaan en daarvoor verdient hij mijn respect en solidariteit.

Mijnheer Zabel, het kan zijn dat u een verordening heeft overtreden. Maar dat staat in geen verhouding tot het feit dat de regering voortdurend de grondwet overtreedt, het land overspoelt met illegale immigranten, nooit criminele buitenlanders uitzet en intensieve overtreders in met lamswollen handschoentjes aanpakt door de rechterlijke macht en groene rechters? Het is uw plicht als ambtenaar om u te verzetten en te ongehoorzamen.

Waar onrecht recht wordt, wordt verzet plicht.
Dat is alles wat je hebt gedaan.

Jij bent een held en net zoals al mijn ingenieuze collega’s helden zijn in jouw vakgebied, kan ik jou en je expertise heel goed gebruiken in mijn team. Als gevangenbewaarder van de deelstaat Baden-Württemberg heeft ook een deskundige op dit gebied zin in mijn team.

Mijnheer Zabel, als u dit bericht ontvangt, zou ik u willen vragen om op enigerlei wijze contact met mij op te nemen als u geïnteresseerd bent.

Met vriendelijke groet

Stefan Räpple, lid deelstaatparlement

Weerstand in Merkel Jaar 2018

Jouwatch meldt dat Zabel een zeer moedige oproep heeft gedaan aan het publiek. Als reden zegt Daniel Zabel: “Ik wil dat de media niet langer de soevereiniteit hebben om het feitelijke verloop van het misdrijf in vraag te stellen, te manipuleren of te verdraaien op een manier die hen uitkomt. Ik wil dat het hele publiek alleen de harde feiten kent die vandaag de dag bekend zijn.

De verklaring is van begin tot eind moeilijk en is een daad van verzet in het Merkel-jaar 2018, die de 39-jarige bewust betaalt met zijn werk en er zelfs een gevangenisstraf voor accepteert.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/31/chemnitz-afd-justizvollzugsbeamten/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on AfD toont solidariteit: partij biedt baan aan ontslagen gevangenbewaarder die lekte over Chemnitz

 1. Arthur Schop // augustus 31, 2018 om 18:12 //

  Proficiat en lof voor deze moedige erfgenaam van Willem Tell.

  Like

 2. polderboy // augustus 31, 2018 om 19:51 //

  Ondertussen blijkt dat een van de 2 “vluchtelingen” en moordenaars, de Irakese(?) zielenpoot, diverse valse identiteiten en/of nationaliteiten had en dat hij ook in Nederland op tournee was en al op 1 juni 2016 was uitgewezen naar Bulgarije(?).
  https://www.weser-kurier.de/deutschland-welt/deutschland-welt-politik_artikel,-verdaechtiger-iraker-war-mit-zwei-identitaeten-unterwegs-_arid,1763691.html

  Like

 3. Ben bang dat Daniel Zabel voor jaaaaaaaaaaaaren achter de tralies zal verdwijnen. Tegen zulke helden durven de wel.

  Like

 4. De gevestigde orde zal straks zijn eigen stront op moeten ruimen.

  Like

 5. Een disfunctionerende staat waar goedwillende burgers worden aangeklaagd en vervolgd wegens het blootleggen van leugens, bedrog en disfuntioneren van de staat, heeft in het verleden meer dan eens geleid tot volkswoede en opstanden met als uiteindelijk resultaat de totale neergang van de heersende elite.

  Exact dat zien we hier gebeuren!

  Vooral doorgaan op de ingeslagen weg dus. (enne,…. zet nog een ‘tandje’ bij)

  Like

 6. Het word tijd voor,,Bijltjesdag,,deze figuren behoren geen Volk te vertegenwoordigen en zijn zeker niet voor ,,Het Vaderland,, waar zo verschrikkelijk veel soldaten en inwoners voor gesneuveld en gedood zijn ,vrouwen,kinderen en oude mensen,en deze schoften versjacheren ons en andere landen voor eigen gewin,deze ziekenlijke egoistische stoornis heerst bij alle Politieke figuren in Brussel en de Regeringen in Europa en zal met dr Botte Bijl neergeslagen moeten worden dus AANVALLEN,AANVALLEN EN VERNIETIGEN,WIJ DOOD,ZIJ DOOD maar onze kinderen hebben weer een toekomst.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s