Nieuw

Zweden: man rijdt opzettelijk meerdere keren in voetgangers – oorverdovende stilte in de media

Slechts een klein verborgen berichtje op de Zweedse teletekst over iets dat klinkt als een man die met zijn auto meerdere keren opzettelijk op voetgangers inrijdt. Waar hebben we dat gedrag eerder van gehoord?

“Een man heeft vannacht verscheidene keren op voetgangers ingereden in Kristianstad. De auto raakte twee personen, waarvan één onder het voertuig terechtkwam. Daarna zou de man nog meer pogingen hebben ondernomen om over mensen heen te rijden. Niemand is voor de misdaad gearresteerd.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Zweden: man rijdt opzettelijk meerdere keren in voetgangers – oorverdovende stilte in de media

 1. Schofterige houding van de mainstream media……..alweer niets geleerd van Chemnitz.

  Like

 2. De verkiezingen in Zweden zijn komende maand en de linkse verraders regering is bang voor de rechtse Zweden democraten en de AFS en dan moet alles verzwegen worden, logisch toch.

  Like

 3. Eugene de Groot // augustus 30, 2018 om 16:30 //

  Zo gaat dat in het bezette West-Europa.
  “onafhankelijke media” is stil. Maar zodra er een neger of moslim een scheet laat en de edele blanke zegt er iets van, dan zijn de rapen gaar. ‘RACISME’ word er dan geroepen.

  Like

 4. templars2017 // augustus 30, 2018 om 22:14 //

  Racisme is een éénrichtingsstraat ,van links naar rechts met altijd voorrang van links……

  Like

 5. Echt, dat gaat zo ontploffen! Gek eigenlijk, want als je weet dat je macht afbrokkelt neem je toch geen maatregelen zoals censuur, hogere belastingen, nog meer negers en moslims, roken verbieden, drank verbieden en kortom het mes op de keel aan alle kanten. Hoe boos kun je een bevolking maken!? Hoop dat als het ontploft dat ze op straat helemaal de tering worden geslagen en daarna worden opgehangen! Vooral die marxisten en urhebers van dit walgelijke systeem hetende globalisme! Al hun afval pleuren we sowieso net zo hard het continent af zoals ze binne3n zijn gekomen.

  Like

 6. Von Puffelen // augustus 31, 2018 om 14:21 //

  Sterke comment op youtube.
  “Being killed for being white and complaining about it is white supremacy.”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s