Nieuw

Wilders gooit de handdoek in de ring – islamitische bedreigingen schijnen te werken

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Wilders gooit de handdoek in de ring – islamitische bedreigingen schijnen te werken

 1. Schelte Anema // augustus 30, 2018 om 22:47 //

  Verstandig, het was een iets te onbezonnen idee. Maar doorgaan svp als een van de weinigen vergelijkbaar met Pamela Geller en nog enkele ander vrijheidsstrijders. Half Nederland wil van die moslim- idioten af!

  Like

 2. antiislamnu // augustus 30, 2018 om 23:56 //

  Jammer dat hij niet doorgezet heeft laat ze maar helemaal uit hun plaat gaan dat er doden vallen.
  Dan kan heel de wereld zien wat een psychopaten bende het is al die onzin over geloof van de vrede dat onze huichelaars regering ons voor wil houden scheit ziek woord je er van.

  Like

 3. Slap, erg slap.

  Like

 4. @Schelte Verstandig, het was een iets te onbezonnen idee.
  Nee Schelte dat was het niet het was een precies geplande en uitgevoerde actie die heel duidelijk aantoont wat voor een achterlijke en facistische ideologie islam is .
  Dus doel bereikt dit moet zelfs de grootste debiele islam knuffelaar nog inzien .
  Het linkse partij kartel heeft zojuist een islam koekje gevreten mischien gaan ze eens nadenken . En weet je wat mischien moeten we het nog eens over doen en zelf een islam meme wedstrijd houden om zo islam aan de kaak te blijven stellen .

  Like

 5. polderboy // augustus 31, 2018 om 06:38 //

  Niemand heeft er ook maar iets van geleerd.
  Mark Rutte: “Wilders zijn doel is geen debat over de islam te hebben, maar Wilders zijn doel is alleen maar te provoceren.”
  https://www.independent.co.uk/news/world/europe/muhammad-cartoon-competition-cancelled-geert-wilders-netherlands-a8515801.html

  Daarmee geeft Mark Rutte duidelijk aan, dat Wilders fout is.
  Want als uitleg in het juridische woordenboek vind je:bij provoceren:
  “Het opzettelijk uitlokken van een strafbaar feit.”
  https://www.juridischwoordenboek.nl/zoek/provoceren

  Mark Rutte is een bestuurder, een juridisch man van de wet, want zoals we weten wees hij erop, toen de op verlof uit de gevangenis naar Turkije gevluchte zwaar criminele Turkse pooier Saban lekker van een fijn leven genood in Turkije:
  “Dat is nu eenmaal de Turkse wet.”
  Ook Piet Hein Donner heeft gezegd: “Ik vind het prima als de islam hier de wet zou worden. Waarom niet? Als mensen dat willen?”
  En op links zei de woordvoerster Femke Halsema: “Islam mag niks in de weg gelegd worden.” En daarvoor heeft zij middels het vechten voor een motie bij wet dienaangaande zich daarvoor hard gemaakt.

  Top bestuurders, de lui die nu aan de macht zijn, zeggen dus dat ze islam in principe helemaal top te vinden, en dat ze er wel over willen debatteren.

  Ondertussen wordt in Pakistan het leven voor niet soennieten, de rest van de mensheid, onmogelijk.
  De nieuwe Pakistaanse President heeft zich tijdens de verkiezingen daar hard gemaakt voor het invoeren voor de doodstraf voor zelfs enige innuendo tegen de profeet Mohammed en de islam:
  Dus elke suggestie die iets onprettigs bevat in een verwijzing naar de islam, hakken ze je kop voor er af, of een ander deel van je lichaam.
  https://www.express.co.uk/news/world/1005762/Imran-Khan-Pakistan-Christian-persecution-Open-Doors-religion
  Maar dat betekent dat een debat helemaal niet mogelijk is over islam, want elk debat bevat immers al een onprettige verwijzing, als je kritisch bent naar de islam. Klopt, dat weten we al 1400 jaar lang.

  Dat weet Rutte ook wel, dat een debat over islam niet mogelijk is, maar Rutte is een politicus.
  In die Donner, en Halsema dan? Idem dito.
  En die vredelievende duifjes dan, die moslims? Enige “innuendo” tegen de islam, dan…
  Daar kan ik dus niks over zeggen, want anders zou ik provoceren, dus volgens Mark Rutte opzettelijk strafbare feiten uitlokken…

  Like

 6. Tsja, wat moet je als er geen inzendingen zijn.

  Like

 7. Jeanette K // augustus 31, 2018 om 10:29 //

  Erg vreemd dat Wilders niet heeft doorgezet. Fitna is nog steeds te vinden op internet en daar hoor je die islamitische schreeuwerds ook niet meer over, toch?
  Schreeuwen is het enige wat ze kunnen, als hun verzonnen hersenspinsels(koran, allah, profeet*) weer eens “beledigd” zijn, wat niet kan, want wat in die 2,1 miljard geïndoctrineerde koppen zit kan niet beledigd of gelasterd worden.
  Dat geschreeuw heeft ook alles te maken met intimidatie, het opdringen van islam en dat is weer gelieerd aan The muslim brotherhood Project, een systeem dat er op gericht is om deze
  wereld zo snel mogelijk islamitisch te maken.
  Dat zijn de feiten en niet anders.
  *Zie Robert Spencer over de profeet op YouTube.

  Like

 8. Jeanette K // augustus 31, 2018 om 10:32 //

  Vervolg van 31-8, 10:29
  http://www.militantislammonitor.org/article/id/2671
  Nederlandse vertaling op de site van Antivenin.

  Like

 9. Jeanette K // augustus 31, 2018 om 10:34 //

  Like

 10. Zo zie je maar, wat de islam betreft hoef je niet eens ‘je handen vuil te maken’ om je doel tw. de wereld te laten zien hoe achterlijk de aanhangers ervan acteren, te bereiken.
  Sterker, de islam mietjes geven de begrippen ‘zwakbegaafdheid’ en ‘achterlijkheid’ een volleidig nieuwe dimensie.

  Like

 11. In pakistan hebben ze zelf trouwens totaal geen respect voor christenen….

  https://cdn-kiosk-api.telegraaf.nl/0370589a-cfae-11e7-b42f-73c57a49b000

  Like

 12. “Mark Rutte: “Wilders zijn doel is geen debat over de islam te hebben, maar Wilders zijn doel is alleen maar te provoceren.””

  Wilders zal het debat over de islam nooit uit de weg gaan maar dat debat heeft nooit wortel kunnen schieten omdat dat debat door mensen als rutte in de kiem gesmoord worden met termen als racistisch xenofoob islamofoob fascistisch etc etc.. dat komt omdat ze weten dat wanneer de islam en hun “profeet” langs onze westerse normen en waarden lat gelegd wordt er geen spaan van heel blijft en dus nooit een voet aan de grond zou kunnen krijgen in onze westerse samenleving maar om de een of andere reden is van bovenaf beslist dat koste wat het kost de islam geïmporteerd moet worden, daarom heeft dat debat nooit plaats mogen vinden en daarom is het volledig fout gegaan en begin ik beetje bij beetje te vrezen dat het niet meer goedkomt want wat Wilders wederom heeft aangetoond wist iedereen al maar velen willen het niet weten en dus ook nu niet en zullen door deze actie zelfs meer weerstand tegen Wilders en de “islamofoben” voelen en het debat never nooit aangaan. Dat is de kracht van de brainwash, de haat zit er zo diep in gestampt dat ze totaal verblind zijn. Echt bizar dat dat kan.

  Ik hoop natuurlijk dat ik er volledig naast zit en dat het wel goed gaat komen maar zolang ik en masse autochtonen de actie zie verwerpen en moslims als slachtoffers blijven zien dan is het vechten tegen de bierkaai.

  Like

 13. paulzwueste // augustus 31, 2018 om 17:48 //

  Er is helemaal niets mis met het “provoceren” van Wilders.
  Provoceren is het enige dat overblijft als je wordt gegijzeld door een cordon-sanitaire.
  Het is kenmerkend voor de enorme brutaliteit van een Sociopaat als Rutte om Wilders te beschuldigen van datgene, waarvoor hij zelf verantwoordelijk is.

  Ga zo door Wilders!

  Like

 14. Geert Wilders is niet aan het provoceren maar probeert “Wakker te schudden”. Ik was al wakker voordat de PVV opgericht werd en Geert Wilders uit de VVD stapte. Uiteindelijk is hij de enige waar ik op kan stemmen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s