Nieuw

Universiteit: Never forget 9-11 posters zijn micro-agressie tegen moslims

Een groep conservatieve studenten aan het Ripon College is verteld dat hun “Never Forget 9-11” posters het vooringenomenheidsbeleid van de school schenden en het feit aan de kaak stellen dat de beeldtaal uitsluitend gericht is op islamitisch terrorisme.

Het vooringenomenheidsteam van de universiteit berispt de studenten dat hun affiches opruiend en onaanvaardbaar zijn.

Tijdens een vergadering op dinsdag tussen leden van de Young America’s Foundation en het vooringenomenheidsteam van de campus, zei een schoolambtenaar dat de posters zich “onverbiddelijk richten op één religieuze organisatie, één religieuze groepering, één religieuze identiteit – waarmee die ene religieuze identiteit wordt geassocieerd met terroristische aanslagen die ver voor 9/11 en na 9/11 teruggaan – creëert voor sommige studenten hier een omgeving waarvan ze denken dat ze er niet in kunnen studeren,” volgens een audioregistratie van de vergadering die door YAF is verkregen.

Een ambtenaar van de school zei de affiches een ,,milieu” tot stand brengen waar de ,,studenten van een Moslimachtergrond” zich “doelwit zouden voelen” of ,,gekweld zouden voelen,” volgens de opname.

“Er is niets dat deze affiche, in het bijzonder, aan het gesprek over 9/11 toevoegt, of over de politiek van terrorisme, of over nationale veiligheid of antwoorden geeft die niet gemakkelijk en constructiever zonder konden worden gedaan,” zei één beheerder naar verluidt.

De poster is ontworpen als een tic-tac-toe bord met acht van de negen velden met beelden van terroristische incidenten die door de jaren heen door islamitische extremisten zijn gepleegd en het middenblok met de vermelding “Never Forget” in zwart-wit. De beelden omvatten scènes uit 9/11, Benghazi, de opnamen van de pulse nightclubs, de onthoofding van ISIS, de bomaanslag op USS Cole en de Iraanse gijzelcrisis.

Andere commentaren door de beheerders van het College van Ripon omvatten naar verluidt: “Sommige dingen [op het affiche] hebben niets te maken met 9/11”; “Ik weet niet zeker of de Iraanse gijzelingskwestie islamitisch terrorisme was”; en dat islamitisch terrorisme “slechts een klein percentage vertegenwoordigt van de terroristische aanslagen die op dit land zijn gepleegd, en zij vertegenwoordigen niet het volledige gamma, en zij tonen een zeer klein beeld van een specifieke religie of nationaliteit in plaats van het grotere standpunt”.

De beheerders van het Ripon College hebben niet gereageerd op een verzoek om commentaar van The College Fix woensdag. Volgens de particuliere website van de in Wisconsin gevestigde school wordt “geen enkele handeling getolereerd die een intimiderende, vijandige of beledigende educatieve, sociale of werkomgeving creëert”.

Elk jaar nemen YAF-afdelingen in het hele land deel aan het herdenkingsprogramma van 9/11. Zij krijgen de affiches toegezonden, evenals bijna 3.000 vlaggen  die de studenten in de grond kunnen planten om de verjaardag van 11 Sept. te herdenken, en andere punten zoals knopen die ,,Never Forget.” aangeven. Sommige studenten installeren gewoon de vlaggen, anderen hangen ook de posters op.

“De oorspronkelijke behoefte van ons om dit project te creëren dateert van 2003, toen we zagen scholen probeerden om 9/11 te saniteren en niet praten over wie deze terroristische daden begaan,” zei YAF woordvoerder Spencer Brown in een interview met The College Fix, de beelden op de poster zijn  door de jaren heen bijgewerkt.

Vorig jaar, toen YAF’s Ripon afdeling de posters ophing, creëerden ze een ton van controverse en werden gemeld aan het school bias response team, zei afdelingsvoorzitter Hannah Krueger.

“Vorig jaar werden veel posters afgescheurd en vernietigd,” vertelde Krueger The College Fix via e-mail. “De posters gingen naar de studentenjurisprudentie en zij vonden ze in overeenstemming met het posterpostbeleid. Alleen dit team van biasprotocollen vindt ze ongepast en racistisch.

Krueger zei dat haar groep werd geïnformeerd aan het einde van het voorjaar 2018 dat hun posters van september offensief waren. Zij zei zij probeerde om ambtenaren voor meer informatie te ontmoeten maar iedereen weg was tijdens de zomer. Tot slot, zei zij, kon ze pas afgelopen dinsdag een gesprek krijgen met de vooringenomenheidscommissie.

“Ze zei over de vergadering: “Erwerd geimpliceerd dat we de posters niet konden ophangen. “We boden aan om foto’s toe te voegen aan de poster om deze nog meer terroristische aanslagen te laten zien, aanslagen die door niet-moslims zijn uitgevoerd. Dit zou hun klachten over de vooringenomenheid van het verslag proberen te sussen. Ze zeiden dat het slechts als een bijzaak zou verschijnen en ze impliceerden sterk dat de huidige posters niet konden worden opgehangen. Ze wilden dat we de tijd zouden besteden aan het creëren van een geheel nieuwe. Iets wat wij studenten niet hebben met slechts twee weken te gaan.”

Krueger zei dat het haar frusteerde.

“Ik denk dat hun beweringen dat de affiches opruiend en ongepast waren volledig belachelijk zijn,” zei zij. “Vorig jaar werden een aantal van onze affiches kapotgescheurd en uit elkaar gerukt. Dit komt naar mijn mening echter doordat veel linkse vleugelspelers op de campus geen concurrerende mening kunnen verdragen. Als ze zich echt tegen ons standpunt hadden willen verzetten, hadden ze ons een debat of forum moeten bieden, iets waaraan we graag hadden willen deelnemen.

“Ik ben er vast van overtuigd dat onze conservatieve standpunten op de korrel worden genomen. Als anderen een poster ophangen die mij beledigt of mijn standpunt ter discussie stelt, probeer ik gewoon een discussie met hen aan te gaan of eerlijk over hun standpunten te debatteren, dan doe ik geen beroep op een bias-protocolboard om in te grijpen.

Krueger gaf aan standvastig te willen blijven.

“Persoonlijk zijn we bang dat als we op dit punt terugkomen, onze toekomstige gebeurtenissen aan meer onderzoek zullen worden onderworpen,” vertelde ze The Fix. “Als we alleen al een foto van de tweelingtorens plaatsen, vrezen we dat dit over een paar jaar discriminerend zal zijn. En het bias-protocolbord kon niet beloven dat ze dat niet zouden doen.  Als we hier aan toegeven, wat is dan de volgende stap?

Bron:

https://www.thecollegefix.com/college-deems-students-9-11-never-forget-posters-bias-incident-for-highlighting-islamic-terrorism/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Universiteit: Never forget 9-11 posters zijn micro-agressie tegen moslims

 1. Het is overal hetzelfde je kan zelfs niet meer herdenken net als hier toen men besloot dat de herdenking van de slachtoffers wo2 op de dam geglobaliseerd werden naar alle oorlogsslachtoffers ter wereld.
  Mooi natuurlijk om iedereen te willen herdenken maar minder mooi als daarvoor de zeg maar eigen herdenking van het leed overschaduwd word.
  Daarmee doe je de oorspronkelijke bevolking en slachtoffers te kort.

  Like

 2. Wat moet ik nu nog geloven en als zekerheid aannemen …..dat stel ….dat de aanslag echt is gepleegd door moslims ipv deepstate…….dan mag je dus van dit college er niet op wijzen dat dit foute boel was en dat het nooit vergeten mag worden,,,,,dus dat je je kop er over moet houden.
  Wel…..wie heeft het nog voor het zeggen als het op waarheid aankomt?
  Het zelfde als in Duitsland……niet wijzen, niet veroordelen, niet herdenken, wel luisteren naar wat Merkel verkondigt……zo niet dan ga je de bak in.

  Like

 3. Scrutinizer // augustus 31, 2018 om 01:22 //

  9-11 zelf was een MACRO-agressie tegen Niet-moslims.

  Like

 4. Het was in ieder geval een fijne aanleiding om een reeks oorlogen te beginnen.

  Like

 5. De NWO ergo Deep States (zowel in VS als EU) richten zich vooral op #jongeren, want: makkelijker te beïnvloeden, zijn van kleuterschool t/m universiteit ge-links-hersenspoeld, nauwelijks in staat om zelfstandig en objectief na te denken, useful idiots. 😦

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s