Nieuw

Saksen – Buitenlanders negen maal crimineler dan Duitsers

foto slechts ter illustratie

In Saksen hebben de inwoners van Chemnitz een paar turbulente dagen doorgemaakt, die hebben geleid tot de dood van een 35-jarige Duitse Cubaan en daarop volgende massale protesten. De media spreken over de overwegend vredelievende protesterende Duitsers als “rechtse menigte”. Onlangs verscheen de burgemeester “bezorgd” en “beschaamd”. Schaamtegevoelens voor de burgers die zij zou moeten vertegenwoordigen, die terecht gebruik maken van hun recht om te protesteren en niet langer toenemend geweld door buitenlanders willen tolereren?

8.000 tot 12.000 demonstranten hebben hun woede geuit. Onvermijdelijk zullen er mensen bij zijn geweest die het hele protest een slechte naam gaven. Dat is jammer, maar moeilijk te voorkomen. Natuurlijk zien de media het anders en veralgemeniseren ze het wangedrag van heel weinig mensen, zo doen ze precies wat ze andersom bij buitenlanders als racisme betitelen.

De verontwaardiging van media en politici suggereert dat er iets bijzonders aan de hand is in het hart van Saksen. De bondskanselier, die op dit moment Afrika bezoekt – zonder rekening te houden met de vervolging en onteigening van blanke mensen in Zuid-Afrika – heeft zelfs via haar regeringswoordvoerder vrij snel een verklaring afgegeven, waarmee zij zich aansloot bij de absurde demonisering van de demonstranten. Intussen had diezelfde bondskanselier meer dan een jaar nodig gehad om haar verdriet persoonlijk uit te drukken aan de nabestaanden van de slachtoffers van de terroristische aanslag op de Breitscheidplatz in Berlijn, wier liberale humanisme steeds meer zijn ware gezicht laat zien.

Een van de kritiekpunten is de instrumentalisering van een overledene voor politieke doeleinden. Er wordt echter met twee maten gemeten, gezien de verontwaardiging over de tragische dood van het jongetje dat op het strand lag, het beeld dat iedereen kent.

De protesten van de Duitse burgers zijn echter niet alleen te wijten aan deze tragische dood die afgelopen zondag heeft plaatsgevonden. Deze dood was de druppel die de de emmer deed overlopen en kan beschouwd worden als een natuurlijke reactie op de ontwikkelingen van onze tijd, waarin de staat niet meer in staat lijkt de burgers veiligheid te bieden. Zo wordt men, in het licht van de volgende criminele statistieken uit Saksen, gedwongen om het protest de straat op te voeren:

 1. Volgens regeringscijfers is de kans dat buitenlanders in de Vrijstaat Saksen een crimineel zijn gemiddeld negen keer zo groot als die van etnische Duitsers.
 2. Ondanks een relatief klein deel van de bevolking (ongeveer 4%) zijn buitenlanders in Saksen verantwoordelijk voor 30% van de mes- en wapencriminaliteit. Je kunt je afvragen: wat doet de overheid daaraan? Verdachten worden niet vastgehouden en kunnen – volgens officiële informatie – tot negen strafbare feiten plegen.
 3. Volgens officiële cijfers wonen er op dit moment nog steeds meer dan 11.000 mensen die Duitsland moeten verlaten.

Iedere verantwoordelijke Duitser moet zich met het oog op deze cijfers verdedigen. Dat zou niet nodig zijn, als de staat, in dit geval de rechterlijke macht en de politie, de veiligheid zouden kunnen garanderen. Volgens de wet is dat het geval, alleen de werkelijkheid ziet er totaal anders uit. De kracht van de politie is al jaren aan het afnemen. Talrijke klachten over deze kwestie hebben tot nu toe geen enkel effect gehad. Blijkbaar wil de staat zijn burgers niet beschermen.

Zaterdag riep onder andere de AfD op tot een gepaste dodenmars voor de 35-jarige, terwijl op maandag links een concert wil organiseren bij het monument van Karl Marx – een paar honderd meter van de plaats waar de moord werd gepleegd – waarin ze protesteren tegen  “Rechts”, zoals ze zeggen. Dit toont duidelijk aan waar links over gaat: de afslachting van een Duitse burger door de handen van een Syriëër en een Irakees wordt niet alleen opzij geschoven en genegeerd, ze wrijven extra zout in de wond met slechte muziek, terwijl degenen die hun burgerrechten uitoefenen worden misbruikt en tegengewerkt.

Bron:

https://www.defendevropa.org/2018/migrants/migrant-crime/saxony-foreigners-nine-times-more-likely-to-be-criminal-than-germans/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Saksen – Buitenlanders negen maal crimineler dan Duitsers

 1. De staat heeft aangetoond haar burgers niet langer te kunnen of willen beschermen, daarmee heeft de staat blijkbaar (of is het aantoonbaar?) Haar monopolie op geweld verloren en mogen/moeten de burgers rechtmatig voor zichzelf zorgen en opkomen.
  Andere opties zijn er kennelijk niet meer.

  Liked by 1 persoon

 2. Het dode ,ook nog kleine meisje op de stoep liggend na de aanslag in Barcelona werd geen letter gegeven ,volkomen genegeerd , Jouwatch toonde een video van een voormalig politie functionaris ,die Merkel de oren waste over de werkelijke misdaad cijfers + doden aantal tengevolge van haar”vluchtelingen”dit vond plaats in hun tweede kamer[bundestag] ,.hij was door de AFD daar uitgenodigt. Pressefreiheit gaf vandaag ook crime-cijfers ,en een video van een boze politicus over wat Merkel aanricht ,zij doet hetzelfde als Hitler , niet zo openlijk ,langzamer ,maar op de lange termijn ,met hetzelfde resultaat ,alleen is nu niet een , maar alle bevolkingsgroepen het “haasje !

  Liked by 1 persoon

 3. Krankzinnigheid en uitroeien gaan zeker samen……..want dat beeld zien we op dit moment in Europa.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s