Nieuw

Pacifism is an impossible reality!

The dreamed peace that the heralds of pacifism preach is nothing more than the subconscious subjugation of the West to foreign Islamic invaders. It dispenses commentary with the silence of the Europeans in the face of the attacks suffered in recent years, in the complacency of politicians and the civilization itself.

Monthly, news of stolen children, sexually abused women, murdered men, shocks Europe. However, they are becoming less susceptible! It seems that it has already become casual, just another tragedy announced, especially when it comes to news involving ethnic “minorities” and native Europeans. Elitists, invaders and complacent people sacrifice innocent on the altar of the deconstructed world made of glitter and “peace & love.”

Defend Europe >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s