Nieuw

Macron vertelt Denemarken: Er bestaat niet zoiets als een echte Deen of een echte Fransman

Franse president Emmanuel Macron Bron: Kremlin.ru / Wikimedia Commons.

Franse politici hebben met woede gereageerd nadat Emmanuel Macron beweerde dat “echte” Fransen en Denen “niet bestaan”, en de mensen waarover hij heerst aangevallen als koppig weerbarstig tegen verandering tijdens een officieel bezoek aan Denemarken.

De Franse president maakte deze opmerkingen tijdens een driedaagse tournee door Denemarken en Finland, waar hij hoopt een “progressieve boog” van naties te creëren die zijn visie van een geglobaliseerde EU-superstaat steunt, die zou draaien om een liberale opvatting van de mensenrechten, in de aanloop naar de verkiezingen voor het Europees Parlement volgend jaar.

Macron prees de Scandinavische natie als een land dat “volledig open is voor de rest van de wereld” in vergelijking met een Frankrijk waarvan de mensen een “Gallisch koppig verzet tegen verandering” lieten zien.

Frankrijk heeft een “diepe en complexe identiteit, die altijd is gedacht als universalisme”, zei de voormalige investeringsbankier, alvorens te verklaren dat hij gelooft dat hij is geslaagd in het uitlokken van “culturele verandering” in het land sinds zijn verkiezing vorig jaar.

“Mensen veranderen van gedachten, ze staan veel meer open voor risico’s”, vertelde hij het evenement, dat op de Deense televisie werd uitgezonden.

“U zult Frankrijk zien veranderen door zijn mensen.

Macron, gevraagd door een Deense student over de toekomst van nationale identiteiten in Europa, zei dat “de echte Deen niet bestaat – hij is Europeaan”.

“Zelfs uw taal is niet alleen Deens, maar ook Europees. Hetzelfde geldt voor de Fransen”, voegde hij eraan toe.

De presentatie van de president in het buitenland kon rekenen op hoon van Franse politici, waaronder de extreem-linkse populist Alexis Corbière, die hem ervan beschuldigde “niet alleen minachting te hebben getoond voor zijn eigen volk”, maar ook “een verbazingwekkende mate van domheid” te hebben getoond, en te hebben gezegd dat Macron “onwetend was van het feit dat de Galliërs grote uitvinders waren”.

Ondertussen reageerde Marine Le Pen in een commentaar: “In Denemarken stelt Macron de ‘Gallische hardnekkige weerstand tegen verandering’ aan de kaak. Zoals gewoonlijk veracht hij de Fransen vanuit het buitenland! De ‘Galliërs’ zullen graag reageren op zijn arrogantie en minachting!

Fabien Di Filippo, lid van de Nationale Assemblee voor de Republikeinen – waarvan de leider deze week aankondigde dat de traditioneel centrumrechtse Franse partij een harde nieuwe lijn zou volgen op het gebied van massamigratie – sloeg ook aan bij de globalistische leider.

“Tussen het ontkennen van de Franse identiteit en een nieuwe belediging van het Franse volk, heeft president Rothschild Emmanuel Macron zichzelf opnieuw overtroffen terwijl hij in Denemarken was,” plaatste hij op Twitter.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/08/30/macron-denmark-true-dane-frenchman/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

19 Comments on Macron vertelt Denemarken: Er bestaat niet zoiets als een echte Deen of een echte Fransman

 1. Waar heb ik dat vaker gehoord ? De echte Nederlander bestaat ook al niet !

  Like

 2. Like

 3. “ze staan veel meer open voor risico’s”
  LoL
  Daar heeft-ie dan wel gelijk in.

  Liked by 1 persoon

 4. Dat Pampapaard neemt zichzelf te serieus. Typisch voorbeeld van uitgelachen en weggehoond. Met de achterliggende boodschap heeft die baarmoeder niks van doen. Europa moet kapot. Of het gaat lukken? Denk het niet maar er zal als dit zo doorgaat bloed door straten vloeien. Het is gepland.

  De europeesche droom is vervlogen – nooit geen oorlog meer – door tientallen miljoenen exoten binnen te halen, wie profiteert? Degene die profijt hebben bij chaos. Verdeel en heers. Of denk ik nu te simpel.

  Like

 5. Je moet maar durven, dit soort types riepen nog niet zo lang geleden ‘voor volk en vaderland’ en als je daar geen trek in had dan kwam je voor het vuurpeloton wegens hoogverraad. Nu komt wel heel duidelijk en onomstotelijk naar voren dat ze het gewone volk letterlijk als vee zien. Nou goed macron, zing iedere avond voor het slapen gaan it’s good to be the king want voordat je het weet is het voorbij, vraag maar aan lodewijk.

  Liked by 1 persoon

 6. Arthur Schop // augustus 30, 2018 om 20:34 //

  Er bestaan in alle geval wel echte Irakezen, echte Syriërs, echte Moslims en echte koppensnellers…

  Like

 7. Wie denkt dat kleine kereltje wel die hij is
  Grote bek in Denemarken maar o wee als hij naast oom Trump staat
  Is het nu nog niet duidelijk dat wij het veld moeten ruimen voor al die miljoenen die staan te trappelen om ons Europa binnen te dringen om 1 grote chaos te creëren?

  Like

 8. President bestaat niet…

  Like

 9. polderboy // augustus 30, 2018 om 21:07 //

  Als hij zegt dat er geen echte Fransman bestaat, geeft hij aan geen echte Franse President te zijn.
  Meteen in een kliniek opnemen. dat kleine kinderloze impotente in een identiteitscrisis levende kereltje.

  Liked by 1 persoon

 10. antiislamnu // augustus 30, 2018 om 22:26 //

  Like

 11. Nog 1 zo’n opmerking en deze nicht wordt gelyncht op het moment dat ‘ie bij terugkomst, uit z’n vliegtuigje stapt.
  Komt geen ‘valbijl’ aan te pas!

  Liked by 1 persoon

 12. Landverraad bestaat wel.

  Liked by 1 persoon

 13. Scrutinizer // augustus 31, 2018 om 01:11 //

  ‘k Begrijp de heisa niet zo.
  Dé Fransman(m/v) bestaat inderdaad niet.
  Mijn Bretoense ex was zeer expliciet over haar identiteit.
  Net zoals de gemiddelde Elzasser of Corisicaan om nog maar te zwijgen over lui uit de Languedoc of uiteraard de Basken.

  Dé Belg bestaat zoals elke rechtgeaarde Vlaming weet ook niet.
  Zelfs Walen weten dat: https://nl.wikiquote.org/wiki/Jules_Destr%C3%A9e

  En die Argentijnse had gelijk: net zoals dé Argentijn niet bestaat (Bs. As. of Cordoba of Pampas is een wereld van verschil), zo bestaat ook dé Nederlander niet. Vraag het maar aan de gemiddelde Fries of Brabo of die lui uit Limbabwe. Of noem een Rotterdammer voor de grap eens Amsterdammer…

  Ik denk dat hier op de site zowat iedereen zich trouwens beledigt zou voelen als ie voor Amsterdammer aanzien werd, niet?

  Dus ja, voor een keer was ik het met Macron eens, net zoals destijds met Maxima.

  Like

 14. Echte Amsterdammers bestaan niet meer.
  De laatste is 15 jaar geleden naar Zweden gevlucht.

  Liked by 1 persoon

 15. koddebeier // augustus 31, 2018 om 14:07 //

  Macron: Die kleine Nep Napoleon lult naar dat hij verstand heeft, kreeg natuurlijk altijd een voldoende als lievelingetje van z’n eigen Juf !!

  Like

 16. paulzwueste // september 2, 2018 om 19:50 //

  Maxima vergat te vertellen dat zijzelf ’n doorgewinterde Argentijnse plaathoer was, die alléén voor het geld aanzien en macht met die debiele papzak Lex was getrouwd.
  Vuile teef!

  Like

 17. paulzwueste // september 2, 2018 om 19:52 //

  Scrutinizer.
  Je moet hier niet zo veel ongelofelijke onzin spuien!
  Je maakt de mensen onzeker.
  Dat jij er nou tegen kan dat je hele familie van de zigeuners afstamt gaat ons toch niks aan.

  Like

 18. Macro besteed meer tijd aan voor de spiegel staan en zich onder de make-up smeren als opkomen voor zijn volk. Een simpele vergelijking kijk hoe het 20 jaar terug was en kijk hoe het nu is qua criminaliteit. Agressie . Steekpartijen en verkrachtingen ! Dat zegt toch wel genoeg als je logisch en helder nadenkt welke toekomst we over 20 jaar hebben.

  Like

 19. Gekloot // oktober 2, 2018 om 12:17 //

  De echte Fransman bestaat wel maar heeft niet op hem gestemd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s