Nieuw

LIVE uit Chemnitz: Demonstratie tegen premier Kretschmer

Na de moord op een Chemnitzer door een vluchteling op zondag komt de Saksische stad niet meer tot rust. Minister-president Michael Kretschmer komt donderdagavond in Chemnitz aan. Rechtse partijen hebben protesten aangekondigd. RT Deutsch rapporteert in live stream.
Tijdens het lang geplande bezoek wil de CDU-politicus samen met burgemeester Barbara Ludwig (SPD) de vragen van de bewoners van Chemnitz beantwoorden. Het rechtse initiatief “Pro Chemnitz” organiseert een tegendemonstratie. Maandag waren er rellen na een demonstratie.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7261 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on LIVE uit Chemnitz: Demonstratie tegen premier Kretschmer

 1. Republikein // augustus 30, 2018 om 19:21 //

  Wacht de reactie af van Fub.

  Like

 2. Duitsland besef goed dat de wereld naar jullie, je staan godverdomme niet alleen!
  Merkel je bent gewaarschuwd, besef dat goed.

  Like

 3. polderboy // augustus 30, 2018 om 20:58 //

  Als die normaliter trouwe Duitse herdershonden zich tegen je keren, dan moet je als baasje wel kunnen beseffen dat je misschien iets verkeerd hebt gedaan.

  Trouwens, weinig van die door het bestuur gesponsorde Antifa knokploegen op de been, om het bestuur tegen burgers, “het rechtse schorem en tuig”, te beschermen.

  En als je dan, hoogmoedig en arrogant als je bent, en wellicht daarnaast aan een narcistische stoornis lijdt, dan begrijp ik ook wel dat je geneigd bent “vragen uit het gepeupel” te willen beantwoorden, maar dan ben je zeker geen baasje van trouwe eerlijke Duitse herdershonden.

  Like

 4. Like

 5. polderboy // augustus 31, 2018 om 09:14 //

  Ondertussen hebben ze degene die “de wilde geruchten en leugens van rechtse gewelddadige tokkies” bevestigde, geschorst,
  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/08/30/duitse-gerecht-start-onderzoek-naar-lek-van-aanhoudingsbevel-in/

  Middels angst terreur onder de burgerij te verspreiden, door erop te wijzen dat hij voor de waarheid verspreiden wel 1 jaar de kerkers in gegooid kan worden, pogen het bestuur en de met die totalitaire EU ambtenaartjes collaborerende superieure journalisten de boel nu weer onder bedwang te houden.

  Nou, als je ziet dat die Antifa knokploegen van het bestuur al wegblijven, omdat de bagger ze dun langs de benen druipt, en die zogenaamde jihadisten die wel even hun broeders zouden komen helpen, zich angstig opeengepakt in hun haatschuurtjes verschuilen met bleke neusjes, zou ik er maar niet op rekenen dat je met een grote Stalinistische bek de boel nog kunt terroriseren.

  Like

 6. Eugene de Groot // augustus 31, 2018 om 13:05 //

  Hulde Polderboy.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s