Nieuw

Italian Minister Savona wants Italy to withdraw from Walther Funk 1940 plan: the euro.

Italy’s economic growth is decelerating, which is even more inevitable in view of the country’s population decline. It looks as if the Italian business cycle had reached its peak in 2017, with a meagre 1.5% growth rate, and is now receding.

Within ten years, Italy will have business cycles with only negative highs and lows. Unemployment is at 10% and it cannot be tackled because Rome is prohibited by the European Union from following the Japanese monetary and fiscal policies to counter the financial fallout as a result of a declining population. Italian academia still believes that replacing the highly-efficient European workforce with Africans will stimulate future economic growth. Italy appears to have been deliberately flooded by Africans, while white workers from Italy are moving to Germany and the Netherlands.

Gefira >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Italian Minister Savona wants Italy to withdraw from Walther Funk 1940 plan: the euro.

  1. DEAD COUNTRY WALKING, !!! MAAR ,DE REDDDING VAN EUROPA !!

    Like

  2. claasje kater // augustus 30, 2018 om 20:14 //

    De ware reden om de zuidelijke landen te overspoelen wordt met de dag duidelijker.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s