Nieuw

Duitse justitie ambtenaar openbaart zijn lekken van het Chemnitz-arrestatiebevel – hij wilde dat de waarheid niet weer verzwegen werd

Theseus en de Minotaurus. Screenshot YouTube.

Hoe groot moet de radeloosheid over de omstandigheden in Duitsland ondertussen zijn als een 39-jarige gerechtsfunctionaris zijn baan op het spel zet omdat hij bezorgd is over de waarheidsbevinding? De man heeft toegegeven dat hij het arrestatiebevel voor de “vluchteling” Yousif A. heeft gefotografeerd en doorgegeven. En wel om de volgende reden: “Ik wilde dat de waarheid en alleen de waarheid in het licht van de openbaarheid zou komen”, legde Daniel Zabel uit.

Dat is wat de man aan het tijdschrift Bild vertelde. Het document laat zien hoe de 35-jarige Daniel Hillig zonder enige reden op wrede wijze is neergestoken. En dat de verdachte meerdere strafbladen heeft en zijn asielverzoek is afgewezen. De redenering van Daniel Zabel is als een aanklacht: “Politie en justitie hebben nauwelijks informatie gegeven. Ik wilde weten wat er echt was gebeurd en heb het arrestatiebevel, dat na de afgifte nog toegankelijk was, gefotografeerd.

De gerechtsfunctionaris heeft het niet helemaal bij het verkeerde eind: zonder de publicatie zou het falen van de staat, dat ook in dit geval flagrant is, nooit aan het licht zijn gekomen. Pas toen het arrestatiebevel bekend werd, werd dit alles duidelijk. Yusif A. was al zes keer veroordeeld, maar is nooit in de gevangenis beland. Ook het feit dat zijn asielaanvraag werd afgewezen maar niet werd gedeporteerd en ondanks al zijn misdaden toch een tolerantiestatus kreeg, zou dan niet openbaar zijn geworden.

24 uur nadat hij het arrestatiebevel had gefotografeerd, stuurde hij het per mobiele telefoon naar collega’s van justitie, vrienden van de doodgestoken Daniel H. en de burgerrechtengroep “Pro Chemnitz”.

Hij zei ook dat hij zich had gemeld omdat hij niet wilde dat “mensen werden vervolgd omdat ik het arrestatiebevel heb gepubliceerd”. Blijkbaar was hij geschokt door de vele huiszoekingen. Niemand mag eronder lijden. Een man met een ruggengraat die moed heeft getoond. Nu kan hij verwachten dat hij een proces krijgt en zijn baan verliest.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/30/chemnitz-er-wahrheit/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Duitse justitie ambtenaar openbaart zijn lekken van het Chemnitz-arrestatiebevel – hij wilde dat de waarheid niet weer verzwegen werd

 1. Die man is een regelrechte held en verdient eeuwige roem.

  Liked by 1 persoon

 2. “Hij zei ook dat hij zich had gemeld omdat hij niet wilde dat “mensen werden vervolgd omdat ik het arrestatiebevel heb gepubliceerd”. Blijkbaar was hij geschokt door de vele huiszoekingen. Niemand mag eronder lijden”

  Waarom worden er huiszoekingen en arrestaties gedaan bij Duitsers? Dit is pas terreur…waar zijn ze mee bezig ?

  Liked by 2 people

 3. Arthur Schop // augustus 30, 2018 om 20:44 //

  De overheid helpt dus misdaden te verdoezelen, te vergoelijken, is medeplichtig aan de vele moorden.
  Merkel is een verraadster, staat aan het hoofd van een criminele bende.

  Liked by 2 people

 4. polderboy // augustus 30, 2018 om 20:45 //

  Mag aannemen dat ze een crowd funding actie hebben opgezet voor die integere kerel.
  Want ze zullen zoeken en jagen, en alle lettertjes in alle wetjes afspeuren, om waar ze maar kunnen, die kerel zijn leven zo zuur mogelijk te maken.

  Liked by 1 persoon

 5. Eugene de Groot // augustus 30, 2018 om 20:51 //

  Mijne heren,

  Deze man is integer, weet het verschil in goed en kwaad, en met gevaar voor eigen bestaan doet hij zijn morele plicht.
  @Duchesne, je slaat de spijker op z’n kop. Het volgende is aan de hand op ons continent, althans, in het westen. Er is een satanische macht achter de schermen bezig om Europa te omvolken. De nationalist moet uit onze gedachten verdwijnen, en we moeten kosmopolitisch denken en handelen. MOETEN ja.
  En om dit doel te bereik is alle geoorloofd.
  Aangezien de zetbaasjes in positie zijn (in het westen) en de parlementen in onze landen vervuld zijn van individualisten die enkel hun eigen haard goud waard vinden, maar geen ruk om de buurman geven. Laat staan het volk.

  Liked by 1 persoon

 6. Een Held!

  Like

 7. Reinier Vangie // augustus 31, 2018 om 00:51 //

  Gij zult de waarheid spreken niets anders dan de waarheid!!!
  Dit geldt zeker niet voor de overheid.

  Liked by 2 people

 8. Inmiddels loopt daar alles zo gigantisch uit de klauwen,dat ze het liegen niet meer bij kunnen benen .

  Like

 9. Liked by 1 persoon

 10. Arjan Mulders // augustus 31, 2018 om 23:07 //

  Voor zij die zwijgen:”Wir haben es nicht gewusst”?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s