Nieuw

Dronken van Tolerantie

De plaats van het delict: Chemnitzers hebben voor de door 'vluchtelingen' beestachtig vermoorde Duitser bloemen en kaarsen geplaatst. Foto: Screenshot YouTube.

Open-minded en dronken met tolerantie

De algemene stemming in Duitsland is dramatisch veranderd, sterker in het oosten dan in het westen. De dronkenschap van tolerantie heeft plaatsgemaakt voor de ontnuchterende werkelijkheid.

door Michael Steiner

Het recente incident in Chemnitz toont aan dat steeds meer mensen in Duitsland genoeg hebben van de politieke elites van het land die boven hun hoofd staan en een migratiebeleid voeren dat de binnenlandse veiligheid ernstig in gevaar brengt. Na de steekpartij met een dode en drie gewonden, was er een enorme golf van protesten – vooral in Saksen.

De stemming is aan het verschuiven. Na tienduizenden “geïsoleerde gevallen” in de afgelopen jaren, waarbij mensen werden vermoord, verkracht en/of verminkt door immigranten, neemt de onvrede in het land toe. Wrok wordt voor veel mensen woede, omdat politici de huidige situatie bagatelliseren en de politie – op bevel van bovenaf – tot inactiviteit wordt veroordeeld. Zeker als het gaat om de “stukken goud” die leven in de “kleurrijke republiek”, die genieten van de absolute narren-vrijheid, want niemand durft zich bloot te stellen aan de aanklacht van “racisme” en “vreemdelingenhaat”. Maar dit beleid is racistisch ten opzichte van de eigen bevolking en keert discriminatie om.

En het zijn niet alleen de criminelen die met de immigranten naar Duitsland komen, maar ook de islamisten, die een steeds grotere bedreiging vormen voor de openbare veiligheid. Het beleid is zo verdraaid dat zelfs de voormalige lijfwacht van Osama bin Laden, een aangewezen bedreiging, na zijn deportatie naar Tunesië naar Duitsland wordt teruggebracht. Hoeveel gevaarlijke individuen hadden we nog moeten terugsturen? Is het doel de totale politie- en bewakingsstaat te vestigen?

Een kosmopolitische houding is eigenlijk niet het probleem. Het zelfvernietigende migratiebeleid dat momenteel in de linkse politieke kringen wordt gevoerd, maakt het mogelijk aan talloze mensen asiel te verlenen die daar volgens het Vluchtelingenverdrag van Genève (dat overigens ook verplichtingen voor asielzoekers bevat) eigenlijk geen recht op zouden hebben. Het kosmopolitisme manifesteert zich in internationaal gedrag, in de omgang met mensen van verschillende nationaliteiten en culturen en in het ontwikkelen van tolerantie voor andere ethische normen en waarden. Van migranten wordt verwacht dat ze de manier van leven in hun thuisland respecteren, net zoals ze hier ook de levensstijl moeten respecteren en accepteren. De trendy tolerantiedronken locals tellen echter niet.

Bron:

https://gatesofvienna.net/2018/08/drunk-with-tolerance/

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9601 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

11 Comments on Dronken van Tolerantie

 1. Reinier Vangie // augustus 30, 2018 om 04:20 //

  Ik hoop van harte dat deze onrust in Duitsland explodeerde en het einde van deze gore EU inluidt.

  Like

 2. Iedereen wegzetten als Nazi of populist,de elite vreest voor
  haar baantje ,de media blijft mee liegen en ontkennen ,maar de mensen kotsen inmiddels van dat volk .Het woord “verward “werkt niet meer .

  Like

 3. Dit kan ook voor Nederland zeker een waarheid zijn.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // augustus 30, 2018 om 11:32 //

  Wat mij steeds weer blijft verbazen is dat de grote pleitbezorgers voor ongelimiteerde immigratie altijd aan de linkerkant van de politiek te vinden zijn. Van de AFA en Antifa-achtige organisaties valt dat nog wel te begrijpen (zij het met grote moeite), zij zijn uit op anarchie en totale chaos en hoe bereik je dat eenvoudiger dan met grote groepen mensen die niet bereid en niet in staat zijn tot integratie.
  Het socialisme was echter altijd een arbeidersideologie en dat zijn nu toch de mensen waarvan hun werk en inkomen op de tocht komt te staan. De nieuwkomers zijn niet zoals men doet voorkomen hoger opgeleiden en dus alleen geschikt voor de onderkant van de arbeidsmarkt.
  Salaris voor een bepaalde beroepsgroep is altijd sterk afhankelijk van vraag en aanbod en het vergrote aanbod aan de onderkant van de arbeidsmarkt zal dus een negatief effect hebben op de loonontwikkeling.
  Ook de sociale uitkeringen komen onherroepelijk een keer dermate onder druk te staan dat verlaging daarvan onvermijdelijk wordt.
  Wie gaan daar het meeste last van krijgen ? Arbeiders !
  In feite graven ze hun eigen graf.

  Like

 5. antiislamnu // augustus 30, 2018 om 11:41 //

  Ze worden wakker

  Like

 6. antiislamnu // augustus 30, 2018 om 11:42 //

  En deze vriend

  Like

 7. …en hier in eigen land is er net zoveel reden tot het rechtin eigen hand nemen, tot de straat op gaan, …… en weer Eindhoven… https://www.ed.nl/eindhoven/jongen-in-zijn-nek-gestoken-in-centrum-van-eindhoven~a3ce45a9/

  Hoeveel is genoeg, hoeveel is teveel?

  ALLES eruit !

  Like

 8. Tyl, links is er niet voor de arbeider, die arbeider is het middel tot het doel, zoals een vakbond een korte weg zijwaarts is voor een politieke carriere.
  Maar de termen links en rechts zijn achterhaal, het is nu kiezen voor een toekomst of afbraak, met links en rechts heeft het niets te maken, enkel met gezond verstand of waanzin.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel; arbeiders stemmen allang niet meer links. Die hebben inmiddels wel door dat daar geen heil meer van te verwachten is sinds ze zich verbonden hebben met moslims en indentiteits-gekkies.

  Like

 10. Democratische landen destabiliseren en totalitarisme invoeren, dat is de plan van links. Daar hebben ze een vijand voor nodig en die wordt geïmporteerd. Dronken van haat.

  Like

 11. Het is natuurlijk geen toeval dat de bevolking van de voormalige DDR nu openlijk in opstand komt tegen de gevolgen van de omvolkingspolitiek van Angela Merkel en consorten.

  Na het vallen van De Muur in 1989 en de éénwording van West- en Oost-Duitsland kwamen er langzaam maar zeker ook moslims in die gebieden binnenstromen wat op termijn een wisseling van de wacht zou kunnen betekenen.

  Na 45 jaren onder een communistisch regime te hebben geleefd voelen ze er weinig voor dit om te ruilen voor een Islamitisch Kalifaat en uiteraard hebben ze groot gelijk. Vandaar deze openlijke volksopstand wat niets te maken heeft met een politieke overtuiging van welke signatuur dan ook.

  De arbeiders van weleer die b.v. op de PvdA stemden bestaan eigenlijk niet meer.
  Bij een arbeider zie ik, als persoon die opgegroeid is in de jaren 50, een individu die in de vroege ochtend op zijn fiets klom met een broodtrommeltje op zijn bagagedrager gebonden op weg naar een fabriek inclusief een prikklok.

  Dit type arbeider bestaat dus niet meer en vandaar dat een echte arbeiderspartij geen functie meer heeft. Want vandaag de dag staken alleen nog maar de bromsnorren vanwege de grote werkdruk (bonnen uitschrijven!) en de structurele onderbezetting waar o.a. de moslims graag gebruik van maken.

  Al een aantal decennia bestaat de politiek voornamelijk uit Idealisten (de linkse goedmens) en Realisten (de populisten) en dat zijn dus twee volkomen gescheiden werelden met de aantekening dat die Idealisten verantwoordelijk zijn voor de stapsgewijze Islamisering van West-Europa.

  Deze politieke elite is zo ongelofelijk stom en misdadig geweest om de bevolkingen van landen zoals Irak, Afghanistan en Syrië naar hier te halen en daarbij gemakshalve te vergeten dat zij onderling zeer sterk verdeeld zijn en hier op termijn hun bloedige strijd gewoon voort gaan zetten.
  Hun gastheren – de ongelovigen dus – worden gewoon in de maling genomen en mogen hun uitkeringen ophoesten en via de baarmoeder nemen ze op termijn hier de macht over.

  Maar de limiet is intussen bereikt en na Italië zal hopelijk ook in Zweden na de komende verkiezingen een keerpunt in gaan treden.

  Als hier ooit de sharia zal worden ingevoerd zal dit gebeuren met de onvoorwaardelijke steun van de linkse politieke partijen. Dus een absolute meerderheid van de moslimpopulatie is echt niet nodig om dit ultieme doel te bereiken.
  Steeds meer mensen beginnen dit eindelijk door te krijgen, vandaar de grote sociale onrust en steeds meer steun voor de Realisten die uiteraard worden gedemoniseerd door Merkel en Macron.

  De vakbonden voor de arbeiders van weleer worden vervangen door al of niet gewapende Verzetsbewegingen die zullen strijden tegen militante moslims en Afrikanen die zich gedragen als Bezettingstroepen die ongehinderd kunnen roven, moorden en verkrachten.

  Wie wind zaait zal storm oogsten en uiteindelijk verantwoording moeten afleggen vanwege collaboratie en pogingen een totalitaire ideologie – zoals de Islam ongetwijfeld is – hier de macht over te laten nemen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s