Nieuw

Debka bericht dat er nu 15 Russische oorlogschepen voor de Syrische kust liggen

Destroyer launching Tomahawks, screenshot YT

Volgens de militaire bronnen van Debka-files hebben de Russen nu 15 oorlogsschepen verzameld voor de kust van Syrie.

Debka heeft een grote mond en heeft kennelijk niet om zich heen gelezen, want beweert ook de eerste te zijn die dit nieuws brengt: “Onze bronnen zeggen dat de vloot bestaat uit een kruiser, een destroyer, vier fregatten, drie korvetten, allemaal bewapend met geleide raketten, alsook twee grote landingsvaartuigen, twee van de grootste mijnenvegers van de Russische marine, en twee onderzeeers met kruisraketten.

Bron:

https://www.debka.com/mivzak/debkafile-reports-15-russian-warships-off-syrian-coast/

Een en ander zal zijn ter voorbereiding van het offensief tegen Idlib, waar al het globalistische jihadgajes, de proxies van CIA, Mossad en de soeni’s zich verzameld hebben. In dat verband moeten we ook de hernieuwde geruchten over op handen zijnde false flags van de White Helmets zien. De door het Westen gefinancierde propaganda afdeling van de verschillende jihadgroeperingen, waarvan er onlangs nog opzichtig 800 door Israel in veiligheid gebracht werden omdat ze zulk ‘goed werk’ verricht hadden.

Na Idlib is ongetwijfeld het gebied ten Oosten van de Eufraat aan de beurt.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Debka bericht dat er nu 15 Russische oorlogschepen voor de Syrische kust liggen

 1. polderboy // augustus 30, 2018 om 09:42 //

  Het gaat dus om die verzameling bloeddorstige terreurhonden, die daar in Idlib tussen de bevolking rondlopen, zoals reeds in 2012 duidelijk is geworden, toen Erdogan zei dat er tussen de “rebellen” vreselijke moordenaars rondliepen, die inderdaad de bevolking uitbeende, maar dat het een tijdelijke noodzaak was, om Assad te verjagen.

  Op zich heeft Erdogan veel bereikt. Syrië is inmiddels geschoond van veel ongelovige hoeren en honden, behalve in dat deel waar die ongelovige hond en alawiet Assad woont.

  Geopolitiek gezien is echter de grote catastrofe gekomen toen het Amerikaanse volk Trump koos, die geen zin heeft om oorlogen voor de soennitische mensenrechten strijders en andere salafisten, moslimbroeders en terreur honden uit Mekka te voeren.

  Ook in West Europa begon men steeds vermoeider te worden, nadat alweer wat arme verwarde vluchtelingetjes in de vrachtwagen op een kerstmarkt ongelovige honden in naam van Allah omver kegelden. De West Europese geopolitieke leiders hebben daarom terecht ook veel van hun aanhang verloren.

  Het zal daarom niet snel gebeuren dat op dit moment de grote veldslag tussen de kruisvaarders zal gaan plaatsvinden, hoe de achterbakse islamisten hun best ook doen, om dat te laten gebeuren. Een type als Erdogan manipuleert zich helemaal de ziekte, maar het lukt hem niet meer zo goed. Maar goed, een moslimbroeder blijft een moslimbroeder, en vossen verliezen hun steken niet.

  Verder wordt het tijd om ook hier de rommel op te ruimen, dat maar zevert over diversiteit, en in naam van de mensenrechten weer een zootje burgers een hell hole instuurt in een of ander Mekkaans verweggistan, of een zootje van die koppensnellers hierheen haalt, omdat ze zo “zielig zijn”, die terreur salafisten.
  En steeds meer kiezers zien dat wel zitten, in steeds meer landen in Europa.

  Like

 2. Het Westen en de Russen……..het lijkt dat ze het willen uitvechten in het MO.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s