Nieuw

De ster van Macron is zinkende: Tweederde van de Fransen is tegen de Merkel-adept

Foto: Macron zwaait met zijn handje. Bron: Amerikaanse regering/Flickr.

Frankrijk – Slechts 34 procent van de Fransen is nog steeds tevreden over president Emmanuel Macron. De Merkel bondgenoot verliest snel steun.

Zijn ster vervaagt niet langzaam. Hij brandt razendsnel op. Emmanuel Macron, de mainstream medialieveling, die uit het politieke niets kwam en door de geld-elites als superster naar voren werd geduwd, is als nooit tevoren impopulair bij zijn landgenoten.

Op dit moment is slechts 34 procent van de Fransen nog tevreden over hem en zijn werk, daarentegen is 66 procent ontevreden, meldt de British Express. Alles, de manier waarop hij omgaat met het schandaal rond zijn lijfwacht, het gerucht dat hij heimelijk homoseksueel is en tenslotte het aftreden van zijn meest populaire minister, heeft enorme schade toegebracht aan zijn populariteit. Hij wordt ook beschuldigd van het regeren als een kleine koning in het Elysée Palace. Steeds meer Fransen lijken te beseffen dat Merkel’s amice een marionet van de gevestigde orde is, aldus het tijdschrift.

Macron – De “homoseksuele staatsaffaire” breidt zich uit

Bron:

https://www.freiewelt.net/nachricht/macrons-stern-sinkt-der-merkel-verbuendete-wird-in-umfragen-immer-unbeliebter-10075506/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on De ster van Macron is zinkende: Tweederde van de Fransen is tegen de Merkel-adept

 1. paulzwueste // augustus 30, 2018 om 16:54 //

  Goh.
  Die Fransen, ze denken heel langzaam, maar ze krijgen het door….
  Nou zitten ze er mee.
  Voor dat ze gingen denken zaten ze er niet mee.
  Moeten ze ook maar niet denken.
  Hebben wij ook niet gedaan toen die Turkse minister van Familiezaken naar NL kwam.
  Iedereen stemde zonder na te denken alweer op Rutte.
  Nou ja, we hebben nog vier jaar om na te denken.

  Like

 2. @paulzwueste Gelukkig ben ik niet “Iedereen” en heb zeker niet op één van de huidige regeringspartijen gestemd en mogen we in 2021 weer naar de stembus als dit kabinet niet eerder gevallen is.

  Like

 3. Gekloot, we kunnen naar de stembus gaan, maar we lijken wel Cuba of weet ik veel welk land, wie zegt dat er hier niet gesjoemeld wordt met stemmen

  Liked by 1 persoon

 4. Natuurlijk wordt er overal gesjoemeld met stemmen. Denk aan de laatste verkiezingen. De VVD was al tot winner uitgeroepen terwijl de stembureaus nog open waren. De stemcomputer is niet voor niets afgeschaft.

  Liked by 1 persoon

 5. Moet zijn: winnaar…. 😉

  Like

 6. antiislamnu // augustus 31, 2018 om 02:30 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s