Nieuw

China gooit zijn kind-politiek overboord en gaat neuken voor het vaderland

China meldt zich aan voor de race die de bevolkingsexplosie is.

Ik heb al eens eerder gemeld dat die Chinese bevolkingspolitiek, gestart eind jaren ’70 pas in 2030 tot een bevolkingsevenwicht leidt in de zin dat dan de bevolkingstoename afvlakt en stopt.

Het duurt 70 jaar voor een eenkindpolitiek vruchten afwerpt. (ik zou het graag onderbouwen met links naar eerdere stukjes, maar ben beperkt met een tablet itt. een megascherm waar ik aan gewend ben, en dat wordt heel onoverzichtelijk als ik veel tabs open)

China is zich klaarblijkelijk bewust van de importantie van demografie en wil het eigen volk behouden en niet vervangen door negers.

Dus gaan ze zelf ook maar fokken. Moeder Aarde zal er vast gelukig van worden.

Het probleem waar de hele ‘beschaafde’ wereld zich mee geconfronteerd ziet is de bevolkingsexplosie van Stenen Tijdperk negers, omdat we ze jarenlang ‘ge-ontwikkelingshulpt’ hebben.

In plaats van dat de oorzaak aangepakt wordt besluit China nu mee tegaan in de gekte. 1 Ding  wat de Chinese 1-kindpolitiek aangetoond heeft, is dat dat voor Afrika geen afdoende oplossing is. Als we Afrika nog 70 jaar door laten fokken in het tempo van de 1-kind-Chinezen, kan geen groene milieupartij de aarde meer redden. En de bevolkingsgroei in afrika ligt helaas niet op het niveau van de 1-kind-Chinezen.

Als we de wereld willen redden,  zal sterilisatie bespreekbaar gemaakt moeten worden.

The Telegraph:

the world’s most populous nation, appears to be setting the stage to end its decades-long policy of determining the number of children that couples can have, a social media post by a state-run newspaper suggested.

All content on family planning has been dropped in a draft civil code being deliberated by top lawmakers on Monday, the Procuratorate Daily wrote in a post on its Weibo account.

China has loosened its family planning policy as its population greys, birth rates slow and its workforce declines. In 2016, the government allowed couples in urban areas to have two children, replacing a one-child policy enforced since 1979.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on China gooit zijn kind-politiek overboord en gaat neuken voor het vaderland

  1. Scrutinizer // augustus 30, 2018 om 10:23 //

    Sinds enkele jaren kon men voortaan 2 kinderen maken zonder boete te moeten betalen en zonder dat het gratis deel van het onderwijs(*) geld zou gaan kosten.
    Toen stelde men vast dat dit niet zo’n succes was als verhoopt. Logisch natuurlijk als je weet hoe duur het is om kinderen te hebben in China. Daarom dat men nu de bovengrens van 2 loslaat, in de hoop dat de paar koppels die 3 of meer kinderen nemen, toch enigzins compenseren dat te weinig koppels een 2e kind maken.

    (*)in China is er veel prestatiedruk om later -aan een goed gereputeerde- universiteit te kunnen studeren. Juist omdat het verplichte onderwijs in basisschool en middelbare school in wezen ondermaats is met klassen van 40 a 50 leerlingen, maar de lat wel hoog ligt, zijn complementaire privelessen door (gepensioneerde of gewoon actieve) leerkrachten na de uren de facto onvermijdelijk evenals … nevenactiviteiten want kennelijk is ook ginder de gekte toegeslagen dat gewoon goed zijn in je studie niet volstaat op een CV maar moet je er iets naast hebben gedaan zoals piano, ballet, … whatever. Dat vond ik als student in NL al zo irritant, maar is in China zo vanaf de lagere school. Bij ons gaan meisjes naar ballet of zangles als hobby omdat ze dat leuk vinden, maar in China omdat ze hun CV willen vullen om later naar een goede univ. te kunnen en een goede baan te hebben. Maar die activiteiten kosten de ouders bakken vol geld. Een kind hebben is gewoon duur in China, en als je ze dan nog op een goede prive-school wil zetten helemaal (reken maar op makkelijk 10.000 euro per jaar of ruim het dubbele voor de topscholen), maar zelfs als je gewoon voor een gratis overheidsschool gaat, dan spendeer je nog minstens een fortuin aan bijlessen en daarbovenop best ook nog een fortuin aan “hobby’s”. Nogal voorspelbaar dus, dat het loslaten van de 1-kindpolitiek amper vruchten afwierp. Bovendien is het ook zo dat in geen enkel vrij land, waar er niet zo’n politiek gevoerd werd, en waar het aantal kinderen per gezin door de tijd heen geleidelijk aan almaar verder daalde, er ooit vanzelf een structurele omslag kwam, ook niet in “hun eigen” Hong Kong. Misschien dat stimuleringsmaatregelen zoals in de kinderbijslag of beter onderwijs (kleinere klassen waar men echt wat leert zonder nadien nog bijlessen te moeten kopen) zouden kunnen helpen. Dat zullen we misschien dra in Hongarije kunnen zien.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s