Nieuw

Trump herinnert aan de censuur van de internetgiganten

Trump heeft onlangs een verklaring afgelegd over het feit dat internetgiganten zoals Google en Facebook censureren, “conservatieve” stemmen tot zwijgen brengen en informatie verbergen. Hij waarschuwt hen dat ze “voorzichtig” moeten zijn.

Hieronder is een video te zien met de uitspraken van Trump:

Ook Fenixx heeft te lijden onder censuur, regelmatig worden video’s die hier geplaatst zijn gecensureerd, zoals de video bij het artikel Gewelddadige scènes in ‘kwetsbaar gebied’ wanneer migrantenbende de Zweedse politie aanvalt, die tot twee keer toe met een nieuwe URL geplaatst werd en werd geblokkeerd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Trump herinnert aan de censuur van de internetgiganten

 1. antiislamnu // augustus 29, 2018 om 18:21 //

  Geweldig die Trump en laten we hopen dat fennix niet ten prooi valt aan de linkse censuur terreur.

  Like

 2. antiislamnu // augustus 29, 2018 om 19:27 //

  En deze

  Like

 3. Spanningen ESCALEREN als de Verenigde Staten heftige woorden uitwisseld met Rusland in reactie op oorlogsschepen in Syrië.

  https://www.express.co.uk/news/world/1010449/Russia-US-Syria-tensions-conflict-Donald-Trump-Bashar-al-Assad-Putin-Washington-Damascus

  Like

 4. Russia news: Putin deploys 25 WARSHIPS to MEDITERRANEAN amid fears of US attack on Syria
  RUSSIA is set to hold naval exercises in the Mediterranean Sea – a huge show of force from Vladimir Putin with relations with European states already at a low.

  https://www.express.co.uk/news/world/1010592/russia-news-war-games-Mediterranean-sea-vladimir-putin

  Like

 5. Google ontkende partijdig te zijn maar Trump heeft dat op z’n twitter account mooi aangetoond. Het probleem is natuurlijk dat er mensen zijn die bepaalde dingen willen geloven en maling aan de waarheid hebben en daar wordt op ingespeeld. We leven in een rare periode.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s