Nieuw

Syriërs overvallen jaren ’90 feest: “Allahu Akbar – we steken jullie allemaal dood”

Pixabay

Frankfurt (Oder) – Op zaterdag werden de gasten van de discoclub “Frosch” aangevallen door 15 tot 20 mannen. Zij riepen: Allahu Akbar – we steken jullie allemaal dood” en hadden ijzeren spijlen en messen bij zich. Na de ongeregeldheden werden twee Syriërs gearresteerd. De linkse politici in Frankfurt dringen aan op een snelle gerechtelijke toetsing van de incidenten, maar waarschuwen zoals gewoonlijk tegen het gezamenlijk aansprakelijk stellen van alle “vluchtelingen”.

Volgens de MOZ zijn de gasten van de ‘Frosch’ discotheek op zondagavond “met de schrik vrijgekomen”, toen ze rond 3 uur werden aangevallen door een grotere groep moslims met messen en stangen. De escalatie was blijkbaar gebaseerd op twee gasten van Syrische afkomst, 20 en 22 jaar oud, die eerder wegens agressief gedrag de toegang tot de club was ontzegd . De twee mannen raakten zondag opnieuw in gevecht met meerdere Duitsers en bedreigden hen onder andere met messen. De politie nam hen vervolgens in voorlopig arrest. Ondertussen zouden beide weer op vrije voeten zijn.

“Er waren doodsbedreigingen. Dat niemand gewond raakte, noemt hij een wonder”

Het verslag van Dirk Schöbe, eigenaar van de club, aan MOZ toont echter de dramatische omstandigheden van de aanval door de migranten. Aanvankelijk werd de avond gepresenteerd als een “heel normaal feest met een jaren ’90-thema, met een gemengd publiek, jongeren, koppels, ook enkele gasten met een donkere huid of Arabische afkomst. Schöbe: “We selecteren niet op herkomst of huidskleur, we kijken of iemand een eikel is of niet. Hij wist dat de twee Syrische gasten, die later verantwoordelijk waren voor de escalatie, al een paar keer waren geweest, zich altijd vredig en aardig hadden betoond. Die nacht hadden ze echter “de strijdbijl opgegraven”. Ze beledigden en bedreigden andere gasten, zijn vervolgens naar buiten buiten gegaan en “geflipt”. Schöbe: “Er waren doodsbedreigingen”. Hij kon de politie toen niet bereiken – het was ongeveer 3 uur.

Een paar minuten later renden meerdere mannen vanuit twee richtingen naar de club toe. “De hel kwam over ons heen”, formuleert de uitsmijter het.  De aanvallers zouden hebben gedreigd met messen, stenen en stangen. Schöbe had zijn gasten de club binnen geduwd en de deur van binnen gesloten. Dat niemand gewond raakte, omschrijft hij als een wonder. De aanvallers zouden in die tijd deuren en ramen hebben beschadigd. Pas toen een politieauto arriveerde, vluchtten ze. “We zullen ons in de toekomst waarschijnlijk moeten herpositioneren”, zei Schöbe maandag over de toekomst van zijn club. Ze willen de buitenwereld een beeld geven “zonder onze menselijkheid te verliezen”.

“Allahu Akbar – we steken jullie allemaal dood”

De Augsburgse internetzender Pure heeft een audiotrack uitgebracht waarop gesproken wordt over “Allahu-Akbar-we-steken-jullie-allemaal-dood”. In het daaropvolgende interview beschrijft de disco-exploitant de aanval van de migranten op zijn bar en zijn gasten.

 

Links gebazel: “Het is niet van belang tot welke nationaliteit de vermeende daders behoren”

Politieke actoren van ‘Die Linke’ partij in Frankfurt relativeren de gebeurtenissen al snel. “Lichamelijk geweld is onaanvaardbaar en het daarmee gepaard gaande geweld moet worden vervolgd door de rechtsstaat”, aldus de Die Linke-districtsvoorzitter Jan Augustyniak.

“De rechtbanken zijn verantwoordelijk voor de opheldering. De nationaliteit van de vermeende daders is niet relevant. Alleen de misdaad en zijn omstandigheden zijn belangrijk. Vluchtelingen en gewelddadige criminelen mogen niet op één hoop worden gegooid. De algemene bereidheid om geweld te gebruiken is geen kenmerk van vluchtelingen of mensen met een bepaalde nationaliteit, maar slechts een kenmerk van criminelen”, zegt Augustyniak.

De stad riep Die Linke op om door te gaan met maatschappelijke integratie. “Er is ook dringend behoefte aan uitbreiding van het sociale werk”. Ook Jan Augustyniak bekritiseerde de politie. Een wachttijd van 15 minuten in de telefoonwachtrij is “dringend de moeite waard om uit te leggen”.

Bron:

https://www.moz.de/landkreise/oder-spree/frankfurt-oder/artikel9/dg/0/1/1677266/

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/29/syrer-jahre-party/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Syriërs overvallen jaren ’90 feest: “Allahu Akbar – we steken jullie allemaal dood”

 1. Gasten werden aangevallen door 15 – 20 mannen maar er zijn er maar 2 aangehouden die ondertussen alweer op vrije voeten zijn. Wie snapt dit allemaal nog?

  Like

 2. Ik snap alleen dat als je over zulke vieze merkel zaken leest met weer een bewuste aanval en snel weer op vrije voeten van slechts twee opgepakte……..ik er niets meer van snap….!

  Like

 3. antiislamnu // augustus 29, 2018 om 22:05 //

  En maar volhouden dat het zielige vluchtelingen zijn en o wat is het goed om een diverse samenleving te hebben.
  En islam is het geloof van vrede nou we zien het dagelijks tientallen mooi voorbeelden hoe vredelievend islamitische gekkies zijn.

  Like

 4. Eugene de Groot // augustus 29, 2018 om 22:19 //

  Hun steken?
  Dan moeten zij schieten.

  Like

 5. templars2017 // augustus 30, 2018 om 00:06 //

  Dit is buiten controle aan het raken , een discotheek binnenlopen , gewapend en met intentie tot het toebrengen van lichaamelijk letsel ,de politie niet te bereiken? ?????

  Like

 6. ……….“We selecteren niet op herkomst of huidskleur”……
  Dan ook niet zeuren op het moment dat je tot de ontdekking komt dat je dat beter wel had kunnen doen.

  (benieuwd of dit ‘leermomentje’ hem iets heeft opgeleverd)

  Like

 7. tim pietersen // augustus 30, 2018 om 13:54 //

  germany needs 2nd amendment

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s