Nieuw

“Saksen platbranden”: Links roept op tot moord op Chemnitzers

#Chemnitz Muur om Saksen, AfD erin, dak erover, napalm en deur dicht

Grote opwinding in Duitsland en wereldwijd: Zondag demonstreerden burgers na de wrede moord op een Duitser – als daders worden een Syriër en een Irakees verdacht. Naar verluidt vonden er tijdens een demonstratie rellen tegen migranten plaats. Mainstream media gebruiken linkse nep-accounts als bron.

Links-extremisten slaan demonstranten het ziekenhuis in

Na nog een demonstratie tegen het exploderende geweld van buitenlanders, waaraan volgens de organisatoren tot 5.000 burgers deelnamen, waren er op maandagavond rellen en meerdere aanklachten. De media verspreidt vooral het gebeuren dat door dronken chaoten Hitler-groeten zijn gebracht. Wat in de doofpot wordt gestopt of slechts vluchtig wordt genoemd: Linkse extremisten vielen vier deelnemers van de Patriotten demonstratie aan en sloegen hen het ziekenhuis in. Hoewel de Saksische politie erover rapporteerde, wordt de brute aanval nauwelijks genoemd in de reguliere media:

Internethaat tegen Saksen

De linkse haat gaat onomwonden op het net verder. Politieke en mediaberoemdheden creëren een haatstemming tegen Saksen en Chemnitz, demoniseren de federale staat en de stad als een bruin bolwerk.

De linkse komiek Jan Böhmermann reweet een karikatuur die de Saksen bespot:

Domme nazi vergelijking

De controversiële publicist en journalist Jakob Augstein werd nog duidelijker door Saksen te verbinden met de nazi “Sturmabteilung” SA:

SPD-staatssecretaris: “We zijn niet radicaal genoeg”

Sawsan Chebli (SPD), de in Palestina geboren staatssecretaris voor Burgerbetrokkenheid en Internationale Zaken, veroorzaakte een oproer met een gewelddadige Tweet. “We zijn niet radicaal genoeg”, zei ze tegen de tegenstanders van zogenaamd rechts.

Het hoofd van de parlementaire fractie van de CDU in het Berlijnse Huis van Afgevaardigden, Burkard Dregger, beschuldigde haar ervan links geweld te rechtvaardigen! Helaas wistte Chebli later de Tweet uit, maar kreeg voor haar radicale uitlatingen veel steun van extreemlinks.

“Duitse bende”

Het gemeenteraadslid van Frankfurt en radicaal-linkse activiset Jutta Dittfurth werd nog duidelijker. Op Twitter publiceert ze een foto over Chemnitz waarin sprake is van een “Duitse bende” die nu “geconfronteerd” moet worden. Het plaatje is gemarkeerd met het logo van de links-extremistische Antifa, die in de VS al door veiligheidsautoriteiten als terroristische organisatie is geclassificeerd:

Moordoproepen tegen Chemnitzers

Maar het gaat nog veel erger. Veel linkse activisten – die zich vaak laf vermommen onder nep-accounts – maken van hun bittere haat tegen Saksen geen geheim. De Tweets zijn schokkend. Chemnitz wordt een “vies nazi-nest” genoemd dat gebombardeerd moet worden. Een bijzonder bittere links-extremist schrijft dat je “aan dode Duitsers schijt moet hebben”. Hij eist schaamteloos: “Saksen afbranden”.

Mainstream media verontwaardigd over “rechtse klopjagers”

Pikant: Zowel gevestigde politici als de reguliere media zwijgen over de openlijke haat die vooral op het net tegen Saksen en Chemnitz wordt losgelaten. Terwijl rechtse haatzaaiende uitlatingen – bijvoorbeeld tegen ZDF-presentator Dunja Hayali – dagenlang in de gevestigde media worden vertoond, zwijgt de mainstream nu.

De omstreden Duitse bondskanselier Angela Merkel is waarschijnlijk niet geïnteresseerd in de openlijke haat tegen haar landgenoten. Haar regeringswoordvoerder Stefan Seibert sprak ter gelegenheid van vermeende, dubieuze “achtervolgingen” tegen migranten – lang nadat de beestachtige moord op een Duitser al bekend was:

 

Oproepen tot moord op de Saksen en aanhangers van de AfD zijn daarentegen voor de gevestigde politici niet de moeite waard om een woord aan te verspillen…

Bron:

https://www.wochenblick.at/sachsen-abfackeln-linke-rufen-zum-mord-an-chemnitzern-auf/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7496 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on “Saksen platbranden”: Links roept op tot moord op Chemnitzers

 1. Sommige locale leiders blijven goedpraten en nog eens goedpraten…..en wegkijken van de werkelijkheid………..waar kennen we dit nog meer van…?

  Like

 2. Claasje Kater // augustus 29, 2018 om 14:12 //

  Dit toont ten volle de “inclusiviteit” van den linkschmensch

  Like

 3. Laten die linkse ratten het eens proberen, komen ze van een koude kermis thuis.

  Like

 4. walterh66 // augustus 29, 2018 om 15:49 //

  In een rechtsstaat worden mensen die doelbewust Het Paard van Troje binnenhalen, tijdig uitgeschakeld.
  In een rechtsstaat staat het voortbestaan van de staat en de veiligheid van het volk bovenaan.
  Het is dus vreemd om te stellen dat we in een rechtsstaat leven, zoals Seibert in de video doet.

  Like

 5. templars2017 // augustus 29, 2018 om 17:59 //

  Het wordt steeds duidelijker ,het probleem is tweeledig ,aan de ene kant de parels die hier in een donsbedje gelegd worden en anderzijds hen die hen dat donsbedje bezorgen ,wie van de twee het grootste gevaar zijn zal moeten blijken , maar zoals hier dat Duitsers zich tegen hun eigen landgenoten richten en openlijk pleiten om ze stande pede om te brengen is op zijn minst halucinant.
  De politiek kijkt weg uit angst voor haar imago, vraag is imago tegenover wie? zichzelf? de bevolking ? de slippendragers? een regering moet onpartijdig zijn ,is hier zeker niet het geval.
  Door partijdig te zijn benadeeld ze een groot deel van haar eigen bevolking ,dit is te groot om op te lossen met woorden……….

  Liked by 1 persoon

 6. Wat was de partij van Adolf Hitler, linkse socialisten, toch? Waardoor is Hitler groot geworden!
  Maar natuurlijk is Adolf niet met Achmet te vergelijken.
  De volgelingen van Adolf stonden met een arm de lucht is.
  De volgelingen van Achmet, zitten met hun reet de lucht in.
  Een arm of het hele achterwerk zijn niet met elkaar te vergelijken.
  Dat niemand hun Siek-Geil horen zeggen,
  komt doordat ze met hun smoel in het zand liggen, waarschijnlijk.

  Dat ze beide hun volk als ubermenschen beschouwen,
  waar het andere volk zich naar moet schikken.
  Ach, dat is ook wel een overeenkomst,
  maar van niet zo’n groot belang.
  Kleinigheidje!

  Eer de overwinning / verovering
  of
  Eer aan GOD/ Paulus de Boskabouter,
  Dat zijn hele verschillende dingen, …hoor!

  Zo ook

  Het kostuum van de Duitse nazi’s,
  en dat van de islam nazi’s.
  Groot verschil!

  Dat ze beiden zich niks aantrekken van anderen
  en dat anderen, anders denkende dood moeten….
  DIE OVEREENKOMST IS TOEVAL!
  NIET IETS OM ZICH DRUK OVER TE MAKEN!!!

  Links: verraders!

  Links had Hitler een jurk laten dragen!
  …………… Holy Shit!
  Werken die hormonen toch goed.
  Is Merkel ooit betrapt op staandend plassen?
  Taak van Frans Timmermans:
  Als Merkel gaat plassen, is Fransje dan thee aan het schenken,
  op z’n islams van grote hoogte?
  We moeten daar toch eens opletten.

  Like

 7. polderboy // augustus 29, 2018 om 20:11 //

  “In Deutschland ist kein platz fur selbstjusitz!”???

  “Wenn der Staat versagt, müssen Bürger handeln.”
  De woorden van de Minister van Justitie Heiko Maas.
  https://bundesdeutsche-zeitung.de/headlines/national-headlines/maas-droht-buergerwehren-wenn-der-staat-versagt-muessen-buerger-handeln-961314

  Like

 8. polderboy // augustus 29, 2018 om 20:52 //

  Ondertussen gaan steeds meer Duitse burgers zich afzetten tegen de arrogante kliek van de te ver van het Duitse volk afgedreven machthebbers:
  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/extreemrechtse-afd-en-anti-islambeweging-pegida-plannen-samen-demonstratie-in-chemnitz~ae029846/

  Like

 9. Wat veel mensen vergeten zijn is dat anarchie, chaos cq wanorde per definitie een links fenomeen is. De orde en rechtsstaat ontregelen is altijd al het hoogste doel geweest. Ontregelen om het ontregelen. Krakers, chaoten, autonomen, ‘milieu- en dierenactivisten’ etc. etc.
  Kansloos volk dus dat drijft op geweld bij gebrek aan enig perspectief anders dan een ‘geloof’ in idealen die zo uit een om het even welk sprookjesboek, zouden kunnen zijn weggelopen.
  Geen wonder ook dat ‘links’ de islamitische invasie als zeer warm verwelkomt.
  Zelfde nivo, andere waanzin.

  Van ‘links’ kun je veel zeggen, maar ‘onvoorspelbaar’,………nee, dat niet.

  Kortom, wil men de verschillende W-Europese samenlevingen weer enigszins ‘op orde brengen’ én leefbaar houden en dat voor langere termijn, dan is “de-islamisering’ absoluut een goed begin, maar zeker niet het einde……….

  Liked by 1 persoon

 10. tim pietersen // augustus 30, 2018 om 13:39 //

  het kostte spanje na 1492 nog 100 jaar om zich te bevrijden van de islam

  lugenpresse/lugenregierung runt duitsland

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s