Nieuw

Onbeleefde zwarte racist lokt vechtpartij uit, kopschopt en stompt blanke op het hoofd – de blanken zijn schuldig volgens de media

Telegraaf: ‘racistisch geweld tegen 15-jarige jongen’

NOS: Video toont racistisch geweld tegen 15-jarige jongen in België

HLN: ‘Leroy (15) werd in Aarschot aangevallen omwille van zijn huidskleur’

Er valt niks racistisch te horen. De Belgische dames vragen of de zwarte iets minder onbeleefd wil doen waarop hij reageert met ‘kanker op’.

https://twitter.com/SONlAMRA/status/1034230584288178177/video/1

De ‘eerlijkesos’ heeft de tekst uitgeschreven onder deze tweet met het filmpje.

‘Hele video’. Wel geupload door een mattie van de zwarte:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Onbeleefde zwarte racist lokt vechtpartij uit, kopschopt en stompt blanke op het hoofd – de blanken zijn schuldig volgens de media

 1. Het anti Europese gedachtegoed, zoals bijv. gepredikt door fascistoïde partijen als Bij1 en DENK leidt tot steeds meer agressie tegen de inheemse bevolkingen van West Europa.
  In Duitsland worden 3 Duitse mannen, die een vrouw wilden beschermen tegen een groep arabieren aan het mes geregen en alhier in België wordt een Vlaamse jongen door zo ene kolonist bruut geslagen, terwijl hij 2 Belgische dametjes te hulp schiet tegen de verbale agressie van deze geweldpleger.
  Waarom laten onze politici dit allemaal toe?, waarom laten zij op grote schaal, die buitenlandse criminelen binnen onze grenzen?.
  Waarom volgen zij niet de lijn van de Poolse, Tsjechische, Slowaakse, Hongaarse, Kroatische en Roemeense politici?.
  Dat zijn mannen met visie, met hart voor hun bevolking.
  De bevolking van west Europa wordt door hun eigen regeringsleiders aan de heidenen over geleverd.

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // augustus 29, 2018 om 17:47 //

  We zijn de klos ,wij zijn allemaal de klos ….

  Like

 3. Onze politiekers gebruiken deze ongenode gasten als een door Schutz-Staffel (SS) om de eigen bevolking in toom te houden. Die eigen bevolking moet voelen dat zij vervangen kunnen worden door die nieuwe ongenode gasten. De bestuurlijke elite keurt dit gedrag van de ongenode gasten impliciet goed door niet op te treden. Zij doen dit uit angst voor hun eigen bevolking.
  In oudere tijd werd zulk een bestuurlijke elite door het volk vervangen. Maar deze bestuurlijke elite vervang het volk.

  Het volk was het niet eens met de regering. De regering koos een nader volk.

  Like

 4. Het geweld komt maar langs een kant: vanuit de marginale alcoholische hoek. Je moet nogal blind en doof zijn om dat niet te zien. En die jongen is 15 jaar, hé. Die blonde ‘held’ die hem op de sporen gooit is zo suf van de dope en de alcohol dat ie niet meer kan staan. Juist is juist.

  Liked by 2 people

 5. @thetarkus, juist, Overigens, de video toont namelijk in geheel NIET het begin van het voorval.

  Liked by 1 persoon

 6. Het zou me verwonderen indien de zwarte jongen de beschonken ‘volwassenen’ zou lastigvallen. Effe rekenen. De dronken ‘dames’ (?) zijn begonnen met duwen en uitdagen en de blonde handdoek die er bij staat heeft het doen escaleren. Zoveel is duidelijk. Verder kom ik hier niet meer op terug.

  Like

 7. Scrutinizer // augustus 29, 2018 om 23:20 //

  “Eerlijke sos” is natuurlijke een coontradictio in terminis.
  Niet verwodnerlijk dus dat ie het beginpunt van zijn gespreksweegave nogal suggestief kiest.
  Wat ik zie is dat 2 zatte stukken uitschot een onbekende zaten te jennen en dat een 3 stuk uitschot deze onbekende op de sporen gooide (wat overigens een poring tot moord is gezien naar verluidt reeds aangekondigd was dat de trein zou aankomen), zonder dat deze een eerste klap had uitgedeeld of zo, terwijl ie nochthans eerder door de zatte vrouwen al een paar keer geduwd was geworden.
  Ik weet dat de MSM veel verdraaid en veel geweld door immigranten onder het tapijt veegt en daarmee totaal onbetrouwbaar is (en prijs me gelukkig met het bestaan van alternatieve sites als deze) maar deze keer hebben ze gewoon gelijk. De kerel die die de ander op het spoor gooide had daar geen aanleiding toe en deed dit niet per ongeluk uit noodweer, doch nam zomaar dit initiatief. Dat is gewoon poging tot moord en verdient het om als dusdanig gestraft te worden.
  Het motief is daarbij totaal niet van belang. Op zich ondervind niemand schade van andermans gevoelens van haat, zolang die zich inhoudt. De enige schade is wanneer er daadwerkelijk geweld gebruikt wordt, om wat voor reden dan ook, al was het omdat iemand de foute soort schoenen draag of zo. M.a.w. is beschouw racisme geenszins als bezwarende factor, louter en alleen de daad (moordpoging!) an sich.
  Wie een onbekende op het spoor gooit, al was het na wat verbaal geredetwist en al zou die ander begonnen zijn met woorden, die is gewoon fout en behoort navenant gestraft te worden, ongeacht het motief.
  Voor 1 keer lijkt de MSM (zoals blijkt uit het filmpje) nou toch eens gelijk te hebben.
  Wel jammer dat de MSM zo racistisch zijn om het alle andere keren niet te tonen wanneer een blanke het slachtoffer is. Die op ras gebaseerde selectiviteit in hun berichtgeving is laakbaar, maar dat neemt niet weg dat ze in dit ene bericht wel gelijk hebben (voor een keertje).

  Like

 8. polderboy // augustus 29, 2018 om 23:34 //

  Die neger zocht de confrontatie, vindt wat dronken prooidieren, en zijn mattie staat het optreden van “tontos”erbij te filmen voor hun tuigblogje.

  Een ongeïnteresseerde overbetaalde ambtenaar die burgemeester heet, wordt als bovenmeester van het gepeupel gevraagd commentaar te geven, en zegt dan ook maar iets wat voor de hand ligt.
  MSM Mediaconcerns hebben voldoende rommel verzameld, om hun pleepapier er mee te vullen.

  Like

 9. Geen flikker met kleur te maken, mensen die elkaar uitdagen en zat zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s