Nieuw

Nu is het duidelijk: de Chemnitz-moordenaar is een afgewezen asielzoeker en heeft verscheidene veroordelingen

De plaats van het delict: Chemnitzers hebben voor de door 'vluchtelingen' beestachtig vermoorde Duitser bloemen en kaarsen geplaatst. Foto: Screenshot YouTube.

Het is bijna altijd zo: ten minste één moordenaar uit Chemnitz is een afgewezen asielzoeker met een tolerantiestatus. Als hij gedeporteerd zou zijn geweest, zou het slachtoffer Daniel Hillig nog in leven zijn. Bovendien is de verdachte Irakees Ibrahim A. meermaals veroordeeld en voorwaardelijk vrijgelaten. Dit blijkt uit het arrestatiebevel dat de districtsrechtbank van Chemnitz aan Jouwatch heeft overhandigd.

Aangezien minister Michael Kretschmer (CDU) van de deelstaat Saksen heeft verklaard dat de publicatie van het arrestatiebevel een strafbaar feit is, tonen wij de facsimile niet. We willen ook niet expliciet en zonder mondelinge citaten rapporteren over de andere wrede details die nu worden onthuld. Volgens deze troffen talrijke messteken de 35-jarige Duitser direct in het hart en de longen. Volgens het document van twee bladzijden hebben de Irakees Yousif Ibrahim A. en de Syriër Alaa S. zonder enige reden Daniel Hillig neergestoken. De officier van justitie had dit echter al publiekelijk medegedeeld. De Duitser stierf ter plaatse.

De verdachten hebben kennelijk op zijn minst aanvaard dat de bezoeker van het stadsfeest zou sterven tijdens de aanslag. De bloedige moord vond plaats op zondag om ongeveer 3 uur in de ochtend op de Chemnitzer Brückenstraße en leidde tot hevige protesten in de Saksische stad tegen het vluchtelingenbeleid van bondskanselier Angela Merkel en de exploderende misdaad van buitenlanders.

Hoewel de misdaad zo wreed was, wordt het alleen – zoals het parket al publiekelijk had aangekondigd – onderzocht op “gezamenlijke doodslag”. Blijkbaar wordt het geen moord aanklacht. De daders worden vastgehouden vanwege het gevaar het proces te ontlopen door te vluchten. Deze keer lijkt er sprake te zijn van zwaardere straffen, die mogelijk niet opnieuw zullen worden teruggedraaid naar een proeftijd.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/29/chemnitz-killer-asylbewerber/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Nu is het duidelijk: de Chemnitz-moordenaar is een afgewezen asielzoeker en heeft verscheidene veroordelingen

 1. FUCK OFF met die bende van Brussel en sommige leiders van de lidstaten.
  Ze hebben een heeeel groot wespennest op ons losgelaten……..en steken er op los.

  Like

 2. De elite afmaken is nog de enige hoop.

  Like

 3. Hoe lang accepteert het Duitse volk nog die crimineel Merkel als Kanzlerin.

  Like

 4. In feite is Merkel net zo,n moordenaar als Hitler en is door haar keuze schuldig aan honderden onschuldigen doden in Europa en vele verdronken immigranten.
  Deze Stasigangsteres moet onmiddelijk gearresteerd worden en veroordeeld worden wegens massamoord.

  Like

 5. Heeft die man geen smartphone? Kijk daarop want er zal zeker met zijn ouders geappt worden. Lijkt mij dus niet zo moeilijk. Of anders gewoon heel lang opsluiten zonder telefoon en allein Wasser und Brot geben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s