Nieuw

Mord in Chemnitz & der Zorn der Jungen Männer

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Mord in Chemnitz & der Zorn der Jungen Männer

 1. Like

 2. Das een oudje, en geen goeie reclame.

  Dan maak je het de elite en de pers te makkelijk om immigratiecritici weg te zetten als …

  Ik denk dat het goed is dat ze er zijn, maar het is veel effectiever als er gezinnen met vrouwen en kinderen de straat op gaan in Chemnitz de komende dagen. En die blijven weg als deze lui prominent aanwezig zijn.

  Like

 3. Begrijp me niet verkeerd, maar ik denk dat het best wel eens heel gevaarlijk kan worden voor vrouwen maar vooral voor kinderen. Ik denk dat de gemoederen inmiddels zo verhit zijn dat de pleuris een dezer dagen nog wel eens heel flink uit kan breken. Denk ook aan antifa, die schuwen helemaal geen geweld en als je daar dan braaf tussen loopt met je keuters, brrrrrrrrr……..

  Like

 4. Allemaal leuk en aardig om vredig te gaan demonstreren en daar ben ik ook voor maar dat heeft blijkbaar geen effect want de politiek blijft de andere kant op kijken en blijft nog altijd achterlijke barbaarse culturen naar binnenhalen
  Kijk maar naar de vredige demonstraties van Pegida die al vier jaar vredig demonstreren.
  Het wordt door de lügenpresse gewoon doodgezwegen of ze worden als neo nazi’s weggezet.
  Pegida kan nog 20 jaar blijven demonstreren maar het zal niks veranderen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s