Nieuw

De 17e IJzerwake – “Volk, wordt staat!”

Erkenbrand was dit jaar wederom aanwezig op de IJzerwake, dit jaar zonder woordvoerder of cameraploeg, maar slechts als bezoekers.

We waren dit jaar wel in grotere aantallen, met groepen uit Groningen, Zuid Holland en Noord Holland, al met al een man of 25. Naast ons waren er zoals gewoonlijk weinig Nederlanders, buiten die Voorposters die uit Nederland waren af komen reizen en in uniform de gronden patrouileerden.
Ook liepen we een paar activisten van Identitair Verzet tegen het lijf. Maar al met al geen sterke aanwezigheid van de Nederlanders.

Allereerst een omschrijving van de kameraadschapsavond, door Marcus:

Erkenbrand >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s