Nieuw

Burgeroorlog? Moslims plannen een ‘tegenaanval’ in Chemnitz met 10.000 migranten

© Pixabay

Dreigen er nu burgeroorlogachtige toestanden in Chemnitz? De Berlijnse Palestijnse activist Fuad Musa volgt de “radicaliseringsoproep” van de SPD-politicus Sawsan Chebli op en roept migranten op om “actie te ondernemen” in de Saksische stad: “Een tegenaanval op gemeenschappelijk niveau is noodzakelijk”. Eén Duitser is al dood, twee anderen raakten bij de aanval ernstig gewond.

De mohammedaanse Palestijnse activist Fuad Musa verwelkomt zijn publiek met een verfrissend “Salam aleikum”, voordat hij vervolgens de radicaliseringsoproep opvolgt van SPD Islam-activist Sawsan Chebli. “Aan alle migranten” – hier bedoelt hij waarschijnlijk zijn islamitische medegelovigen mee – en Musa roert de oorlogstrom:

Profielfoto Fuda Musa (Screenshot)

“Als de staat ons niet kan beschermen, dan moeten we onszelf beschermen – we moeten onszelf organiseren en met tienduizenden naar Chemnitz reizen om te laten zien dat we Duitsland zijn en daar thuishoren en niet toekijken hoe onze medeburgers – zoals onze migranten – zoals onze broeders en zusters – zoals onze vrienden – door de straten worden gejaagd!”, polariseert Musa de gebeurtenissen in Chemnitz. “Vooral wij oude migranten, die veel hebben bijgedragen aan de vooruitgang in dit land, moeten het goede voorbeeld geven”, zegt de krankzinnige verklaring van de islamitische kaalkop. In het verloop van zijn toespraak roept hij op om op de straten niet te wijken voor de “nazi’s” en in Dresden en Chemnitz, ja in heel Saksen, zijn “broeders en zusters” te beschermen.

“Als de staat ons niet helpt, dan moeten jullie jezelf helpen! Organiseer jezelf eindelijk: Turken, Arabieren, Albanezen, Bosniërs – allemaal – waar dan ook”.

 

Het langere originele artikel staat op de Facebook pagina van de Palestijnse activist met al meer dan 1000 hits uit het geadresseerde migrantenmilieu.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/29/buergerkrieg-muslime-chemnitz/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

18 Comments on Burgeroorlog? Moslims plannen een ‘tegenaanval’ in Chemnitz met 10.000 migranten

 1. antiislamnu // augustus 29, 2018 om 20:28 //

  Nou graag laat maar komen zou ik zeggen.

  Like

 2. templars2017 // augustus 29, 2018 om 20:53 //

  Nou nou, dat mag ,niet te geloven het zijn verdomme migranten die een Duitser hebben vermoord en twee anderen zwaar verwond en het zijn de Duitsers die de slechten zijn omdat ze protesteerden tegen de verhoging van migrantencriminaliteit.
  Daar bovenop nog het feit dat moemoe merkel de staatspolitie naar Saksen heeft gestuurd na een telefoon van de ministerpresident van Saksen die notabene tot dezelfde partij behoord.
  Haar uitspraak “er moet orde heersen en haat in de straat geeft daar geen reden van bestaan.”
  heeft veel kwaad bloed gezet, dat impliceerd dat de Duitsers moeten zwijgen als ze aangevallen en vermoord worden door tuig dat daar niets te zoeken heeft.
  Nu komt die kaalkop een beetje zeggen dat ze geviseerd zijn ,het is verdomme zijn soort die de lont aan het kruitvat heeft gestoken .benieuwd wat dat gaat geven ,het is gevaarlijk om normale burgers die hun leven terug willen van voor de invasie van merkel te gaan brandmerken als nazi’s omdat ze met het beleid van merkel en co niet langer akkoord gaan,

  Like

 3. Het wordt tijd voor een door generaals geleide staats greep om Merkel af te zetten en moslims vast te zetten om ze uit te zetten.

  Liked by 1 persoon

 4. Ik hoop dat het leger/ ordetroepen begrijpen en weten wat ze te doen staat. It’s now or never.

  Like

 5. Als er geen staatsgreep komt van het leger dan is Duitsland echt verloren.

  Like

 6. Hoop wel dat ze het Duitse leger erop afsturen en dat ze die oproerkraaiers die Duitsland zogenaamd hebben helpen opbouwen gevangen nemen en zeer zwaar straffen, knuppel erover (ik wil 40-45 er niet bijbetrekken) maar dat ligt niet in de aard van Merkel.

  Like

 7. Ik hoop dat de Duitse politie en het leger weten waar hun plicht ligt…..bij hun volk en niet bij verraders. En dat ze op tijd de kant van het volk kiezen….. Voor de rest: laat maar los die kudde, beter duidelijkheid dan eeuwig gedraai om een drol met kersjes

  Like

 8. Eugene de Groot // augustus 29, 2018 om 22:28 //

  Zou wel leuk zijn als we weten wanneer ze gaan.
  Wellicht kunnen me met een mooie groep eens afreizen om onze Germaanse kameraden een stukje steun te betuigen.
  Of zeg ik nu iets raars?

  Like

 9. Eugene de Groot zegt: Wellicht kunnen me met een mooie groep eens afreizen om onze Germaanse kameraden een stukje steun te betuigen.
  En ik zeg dan: opeens was er een grens opgetrokken bij Arnhem en nog wat voormalige posten…..een grens die er eerst niet was en nu ineens wel, zichtbaar met versperring van de ME om te voorkomen dat actie voerders en sympathisanten op weg zouden kunnen gaan naar Chemnitz.
  Rutte leest ineens Fenixx

  Liked by 1 persoon

 10. Eugene de Groot // augustus 29, 2018 om 23:13 //

  Dat ie maar lekker leest.
  En we hebben hier niet genoeg ME om de hele grens af te bakenen, not by far.
  Bovendien gaan we alleen steun betuigen, lijkt me niets verkeerds aan.
  En daarbij: we zijn toch voor open grenzen en Europese solidariteit?

  Like

 11. repelsteeltje // augustus 30, 2018 om 00:12 //

  mannen van het westen…..vecht maar terug pik dit niet langer ze leven in onze landen in weelde en ze haten ons laat ze opdonderen naar hun thuislanden ps ik ben een vrouw en wil beschermd worden laats had ik ruzie in een winkel met zo een moslimvent die mn kop tegen een muur kapot wilde slaan ik zei oh ja wil jij mn kop tegen een muur kaoptslaan???Keihard in die winkel NOU kom maar op lafbek je zit niet in je thuisland wat doe jij eigenlijk in mijn land vuile ranzige engerd!!!!En ik liep weg maar buiten had ik wat vrienden die echt niet bang waren van die kerel laat maar komen maar hij kwam niet nee hij was alleen die lafbek!

  Liked by 3 people

 12. Reinier Vangie // augustus 30, 2018 om 00:27 //

  Haha hoop dat dit het einde wordt van kankergezwel EU.

  Like

 13. Merkel pas op, ik ben van een ander kaliber en vestig zich niet in de massa tegen die rot schoften die Moslims, ik richt mij op de verantwoordelijken die dit veroorzaakt hebben.
  Beseffen die Duitsers wel, tot in de diepste vezel van hun lichaam dat ze vermoord worden?
  En dan nog kritiek krijgen van dat Monster Merkel, hier mee wil ik zeggen er hoeft er maar een op te staan en het is gebeurd met Merkel, en weet je waarom, dat staat in schril contrast wat deze Merkel op haar geweten heeft, EN WAT ZE DE BURGERS haar eigen volk heeft aan gedaan, en nog komen gaat, ik waarschuw de wereld, trap die Moslim invasie Europa uit samen met die linkse Antifa en haar politieke leiders , en de Sorosjes enz, zo niet gaan jullie kinderen een leven tegemoet, dat ze later zeggen waarom PA/MA heb je mij op deze wereld gezet in Gods naam waarom! Willen jullie dat? Nee……..nu herenig jullie en veeg Duitsland schoon .
  De politieke leiders die komen ook aan de beurt , waar ze ook zitten!
  Ze zullen er achter komen dat ze in hun eigen, huis zich niet meer veilig waren?

  Liked by 1 persoon

 14. …in Eindhoven wacht ook nog een klus…

  Liked by 1 persoon

 15. syberspees // augustus 30, 2018 om 08:09 //

  De arrogantie waarmee die hufter nog werkelijk denkt in zijn recht te staan!
  Ik ga echt over mijn nek van die lui!

  Like

 16. Eugene de Groot // augustus 30, 2018 om 10:47 //

  @Duchesne
  In Eindhoven? Ik las iets ja, maar is het al zo erg daar?

  @GT
  Als de rechtvaardigen de macht weer hebben zijn ze nergens veilig op de wereld. Waar dan ook.
  Verder heb je gelijk.
  De aanstichters van dit alles (inclusief hun “soldaten”) dienen het eerst een behandeling te ondergaan.

  Like

 17. Als ze die vuilspuiter en oproerkraaier NU niet oppakken dan is het einde echt zoek en heeft of neemt iedereen het heft in eigen hand.Het is nu wel duidelijk dat de Duitsers aan hun lot worden overgelaten qua veiligheid en zoeken ze een reden om de Duitsers uit te roeien en is een teken voor de Islam om overal en in alle landen te beginnen met veroveren en hun wapens komen uit alle moskeen te voorschijn en wij zijn machteloos gemaakt door leger en politie geen kogels te gevenvoor hun pistool maar zij komen met Kalasnikovs en kogels zat.
  AMEN.

  Like

 18. Probeer het eens verdoemde moslim, hellehond die je bent.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s