Nieuw

BREAKING: #WhiteHelmets preparing to stage chemical attack in #Idlib –

Representatives of the White Helmets group have delivered a large shipment of toxic substances to a warehouse used by Ahrar al-Sham militants in Idlib province, Maj. Gen. Alexei Tsygankov, head of the Russian Center for Syrian Reconciliation, said on Tuesday.

“According to information received by the Russian Center for reconciliation of warring parties in Syria from independent sources located in the province of Idlib, a large shipment of toxic substances, accompanied by eight representatives of the White Helmets, was delivered from the village of Afs to the settlement of Saraqib, to a warehouse used by the militants from the Ahrar al-Sham group to store weapons and fuel supplies. They were met by two high-ranking commanders from the above-mentioned illegal armed group,” Tsygankov said at a daily briefing.

Sputnik >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on BREAKING: #WhiteHelmets preparing to stage chemical attack in #Idlib –

 1. Als ze er nu inlopen …..eerdere “aanvallen” zijn gedebunkt geworden na de feiten ,deze keer hebben ze de informatie voordien , let op het zal weer geen waar zijn want het zijn de Russen die het zeggen……

  Like

 2. Het Westen zal direct obstructie uitvoeren om het te bevestigen………….want white helmets zijn een soort vriendjes……..vieze vriendjes…..zoals altijd in de polderpolitiek.

  Like

 3. ieznogoedh // augustus 30, 2018 om 13:08 //

  Nou, als je dan weet waar het ligt, bom erop.
  problem solved!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s